Лакове за нокти - тема 7

• 57 537
  • 740
  •   1
Отговори
# 225
  • Стара Загора
Моите придобивки от днес:
http://ivchencetordv.snimka.bg/other/pokupki-23-06-2010.512344.19603743

# 226
Момичета много сте напреднали!  Grinning Аз да Ви се оплача - в петък следобяд ходих до ДМ в Сердика и нямаше никакви лакчета на Essence Into the Wild  hahaha Сетих се аз кога да отида!

# 227
В Сердика май въобще я няма тая серия и аз останах разочарована, а специално бих път дотам Simple Smile

# 228
В Сердика май въобще я няма тая серия и аз останах разочарована, а специално бих път дотам Simple Smile
Аз даже не питах дали я имат...  Confused А толкова много исках Heart Chakra, въпреки че имам над 7 розови и коралови нюанса  Crazy

# 229
И аз я исках Heart Chakra, но момичетата в темата, казаха, че не е това, което изглежда и се отказах.

Днес съм с desert fox на краката, ужасно върви на едни обувки пепел от роза  Sunglasses
Имам въпросче, взех си маркера за френски на Essence, но с лявата ръка действам много зле, някакви съвети за по-добро справяне?

# 230
  • Belgium

Имам въпросче, взех си маркера за френски на Essence, но с лявата ръка действам много зле, някакви съвети за по-добро справяне?

Ако ти трепери ръката, подпри я на коляното си или на твърда повърхност, за да рисуваш по-добре  Peace

# 231
  • София

Ако ти трепери ръката, подпри я на коляното си или на твърда повърхност, за да рисуваш по-добре  Peace
Или използвай нечия чужда дясна ръка Laughing Но с всеки път би трябвало да се справяш все по-добре Wink

# 232

И не се старяй много! Колкото и смешно да звучи!  hahaha Колкото повече се старая, толкова повече ми трепери ръката. Давай със замах  Peace

# 233
  • София

И не се старяй много! Колкото и смешно да звучи!  hahaha Колкото повече се старая, толкова повече ми трепери ръката. Давай със замах  Peace

Даа, това е вярно  yes

Аз току що забърсах в аптеката един холограмен топ на Флормар. Доста е приятен, но седи някак матов, а не гланц  Rolling Eyes

# 234
  • София
очите ми останаха по шрек колекцията на първата страница.. някой беше споменал, че имало комплект минита  newsm78

само дето как не си пие гинко билобата и помни само дотук.. много моля някоя добра душа да сподели къде точно е попаднала на тази находка  Praynig  Praynig

а след работа ще се ходи до ДМ, то се е видяло.. налага се  hahaha  hahaha

# 235
Да има в магазина на Опи и в Стар Нейлз комплект минита.

# 236
В Grand Mall Варна, в DM са останали само 1бр. Desert Fox и 2бр. от млечно белия от същата колекция, който не помня как се казваше.. Е да, ама аз отидох за Зулу и евентуално Чакра, а точно тях ги нямаше  Tired

# 237
  • София
Аз от днес ето това:

OPI Over the Taupe  Heart Eyes Мисля довечера да го разположа удобно върху ноктите си... Mr. Green

# 238
  • USA, Steak State
А пък да се оплача от вас.  Mr. Green
Сега правя списък и една приятелка ще ми праща лакове от Бг. На чело е този Зулу за който не спряхте да говорите вече няколко седмици. Simple Smile

За феновете на Зулу, сега приятелка е в ДМ на Софийския университет и там го има и ми го е купила. Нападай народе! Simple Smile

Последна редакция: пн, 12 юли 2010, 19:41 от TheBlackWidow

# 239
  • София
Аз вчера бях в ДМ на Софийския и нямаше. Явно пак са заредили като са видяли как се харчи  Laughing Аз сега дебна серията Здрач, но заради гланца в червено. Лакът вече си го взех и е разкош  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт