Лакове за нокти - тема 7

• 57 443
  • 740
  •   1
Отговори
# 375
Новият ми фаворит от OPI Swiss  Heart Eyes:

# 376
  • София
Страхотен е, прилича ми на този на Orly, който много ми харесва.  Crazy
Би ли ми казала номер?   bouquet
Да, наистина прилича на него Simple Smile Номерът му е 230 Peace

# 377
Момичета, кой знаеше къде е офиса на Есенс и дали се сещате някъде в района на Военна болница или Красно село да се продават техни лакове  newsm78
Борово също е вариант  Blush

Офисът им се намира на ул."Костур", която всъщност не е далече от Борово - точно срещу автогарата на Овча купел, до техникума Киров. Около 200м нагоре е магазинът, има табела на Титания. Аз вчера ходих - за мое съжаление нямаха Здрач и Into the Wild, но имаха разни други колекции.

# 378

Noir,май парфюмната ти мания се е прехвърлила тук! Laughing Hug

Тя ако се е прехвърлила добре. Лаковете са по-евтини. Ама по-лошо е ако тази мания е само като допълнение към първата  Laughing

Бях в Скай Сити и си взех три лака Скейл Ефект на ГР и един хамелеон. Хамелеоновият беше грешка - помислих го за чисто сребрист, а той на светлината бие на зелено  ooooh! Тези седефените обаче са доста хубавки. Особено тъмно синьо-тюркоазения, който според светлината блести в златно и розово е направо страхотен. Върху черна или тъмно синя основа си го представям като морска буря на здрачаване отразяваща отблясъците на луната (ех, че поетично звучи  Laughing ). Като дойде време за смяна на сегашния лак ще се наплескам с него  Crazy

Laughing доста провокира интереса ми с това описание. Умолявам за снимка Hug

# 379
Fiama, много ти благодаря! Страшно ми е удобно там. А имат ли сайт, или тел. на който да звънна  Rolling Eyes
След работа минах през офиса на Арт деко, но преди това се обадих да попитам дали имат матовия топ, че той ми беше най-важен. Взех си го  Heart Eyes, както и 2 други лака един тъмно син и един керемидов. Страшно ми харесват, но ми се струва, че са по-есенно-зимни. Номерата са 124 и 138. Пробвах само матовия топ. Направи ми лака матов, доволна съм, но пък нямам база за сравнение. Нямаха всички цветове в наличност, но пък са много любезни и човек винаги може да се обади и да попита какво имат в момента, или кога очакват зареждане. Цената на лаковете и на топа е 12,50. Купувала съм си други неща от офиса им и съм доволна, дано остана така  Flutter Лаковете са по 6 ml.
Май това е всичко засега  Peace

# 380
  • София
Орхид, утре смятам да се лакирам с него и ще снимам Simple Smile
Иначе е № 14 от тези http://goldenshop.bg/details.php?id=240&bid=

# 381
Адри,и на мен ще ми е интересно да видя как изглежда върху ноктите този лак. Grinning
Аз пък тази вечер най-накрая се наканих да се лакирам с един оста смел зелен цвят на Есенс,но пък взе че ми хареса как стои.

# 382
  • Belgium
taffy много сладко се е получило  Laughing

Момичета, влюбих се в този цвят  Heart Eyes Кажете такъв подобен, който да се намира в България и да не е OPI What`s with the Cattitude?

# 383
  • София
В новата колекция на Артдеко имаше такъв цвят. И аз на него съм се наточила (заедно с още 4 други  Mr. Green )

# 384
  • Belgium
На Артдеко не е същия по-тъмен е

# 385
  • София
Аз третия имах предвид, но той лилавее повече. Наистина не е същия

# 386
# 387
Вчера си закупих брокатчетата в лилавите нюанси от Джъмбо  Mr. Green! Супер съм щастлива, едва ги намерих след много дълго обикаляне и уж за брокачетата влязох, без кошница разбира се и докато ги намеря, едва ми беше останало свеободно място в скута, пълен с джъмбовски боклучета за вкъщи  Crazy. Дано ми остане скоро време да потворя с броката в/у ноктите...

Как ви гърмят тези лакове бе  Shocked Ужасно ми звучи, дано не ми се случи... Мисля да си взема една плетена декоративна кошница (в Джъмбо имаше много симпатични) и там да сложа лаковете, ако ще гърмят, да е в "панера"  Crossing Arms

# 388
  • София
Този има ли го някъде в София?

# 389
  • Belgium
Клеми, при вносителите  Peace

Руми, мерси за предложенията, ще се оглеждам още  Grinning

И на мен все още не ми е гърмял лак, дано не ми се случи, че ще е страшно чистене  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт