Лакове за нокти - тема 7

• 57 397
  • 740
  •   1
Отговори
# 480
  • Варна
Супер е! Ми то в Ибей излиза десетина лева. Кво се чудя аз да търся разни сурогати  Crossing Arms

# 481
  • Belgium
Мариша, взимай го него, евтините марки не могат да докарат обикновено точно тези отблясъци и подтонове, които правят лака оригинален  Laughing

Лятната серия на Artdeco обаче я няма никъде  Crossing Arms  Някой ако я мерне, ще съм благодарна да каже къде.

P.S. Лу,аз до днес бях с голдън роуз 121 и си беше нормално рядък,много лесно го нанесох даже,не знам защо при теб така се е получило.

Ами не знам, аз не им харесвам точно формулата на лаковете, не се нанасят добре и бързо се сгъстяват. Нищо де, това розовко все ще го изхабя  Wink Много е бонбонесто  Heart Eyes

# 482
  • Варна
Мариша, взимай го него, евтините марки не могат да докарат обикновено точно тези отблясъци и подтонове, които правят лака оригинален  Laughing
Взех го вече  bowuu  Hug

# 483
Днес си купих КА 675-холограмен newsm44...Има го в новия Елитис на Дрин, но беше само този...А моят черен холограмен си остана блян. Изкуших се и с още няколко цвята1 но ги оставих за друг път...Моят приятел настоя да си взема разни сини и зеленки, но аз му кацап, че по един лак на ден е достатъчен...Говоря като наркоман, който ежедневно трябва да си вземе ацетоновата и нитроцелулозната доза...

# 484
А ето как стои океанът на GOSH
http://prikachi.com/images/52/2331052k.jpg
http://prikachi.com/images/53/2331053t.jpg
....малко са размазанки снимките Embarassed, но цветът се вижда.

# 485
  • Варна
"Лакирах се и след това изтрих, защото ми се искаше нещо по-свежо. И се намацах с това:
http://media.snimka.bg/6689/019633823.jpg, http://media.snimka.bg/6689/019633829.jpg. Не че е нещо по-различно от друг път, но се радвам, че този коралов цвят е с по-розова нотка, тъкмо каквото исках  Laughing"

Мариелче, кой е номера на лакчето? Hug
Лакът е на Flormar М121  Peace

Днес ходих да търся КА 715, обаче го нямаше. Вчера били зареждали, ама само него не доставили  Sad Утре ще отида да го потърся и на друго място, а в неделя съм в района около Плиска, там последно ще ми е надеждата  Crossing Arms

# 486
За момичетата от Бургас- и в нашия ДМ вече са заредили серията Здрач на Есенс. Peace Днес обаче си излязох от там без лак,но пък с прословутия червен глос. Crazy

# 487
  • Belgium
Днес обаче си излязох от там без лак,но пък с прословутия червен глос. Crazy

И не само ти Mr. Green

# 488
Докладвам: 269 на Севънтийн на живо няма много общо с What`s with the cattitude- две идеи по-тъмен е и го няма млечно-бонбонесто-бебешко синия нюанс, който прави целия цвят според мен Peace Всички останали цветове ги има в Бонжур, но по една или две бройки, та ако сте приритали за някой- действайте, защото аз вече се отчетох и грабнах 264. Определено не е Jade на Опи, но е готин. Ще пусна снимки тази вечер или утре, но ще с телефон  Sad Заедно с него забърсах и един на Wet`n`wild- лилав, с мноооого едър брокат, с мнооого блясък, истинско парти за ноктетата Grinning Все въздишам по такива и днес от щастие, че го взех си купих и една блузка, за която мечтая от много време и която много ще му отива-пепел от рози е цвета и. С Бамби и зайчето Тропчо. Mr. Green Тотално ще заблудя обществото вече-онзи ден минах с детски билет в киното, утре може и да ме питат Шрек ли искам да гледам или Играта на играчките

# 489
  • София

Момичета, ето актуална снимка на Ягодовите полета(от дясно), за мен няма нищо общо с показания лак,  Ягодката има много силно изразен златен блясък, като лаковете от дизайнерската серия на OPI, който не се вижда добре на снимки.

Този цвят е страхотен! Мисля, че имах подобен, но го подарих! ПФУ! (а може би още го имам и съм го забравила)

Днес по случай, че ви открих се намацах и си направих цветчета даже! ще се фотна и ще пусна снимка малко по - късно Simple Smile

Снимчица
това е лявата ръка - постигнато с 300 зорааааа!!!!!

Последна редакция: пт, 16 юли 2010, 21:56 от I.Ivanova

# 490
Здравейте момичета! Чак сега успявам да се включа - днес правих дълги преходи и докладът гласи: Серията Здрач може и да е пусната в ДМ, но аз я открих само в този на Мария Луиза и имаше два червени, два сиви и само един черен с лилави брокатчета. От Дивата серия никъде нищо няма освен по едно Бонго. Колор енд гоу е супер заредена навсякъде.
Черен холограф на КА не се намери, за съжаление, но  пък тук таме се открива черния диамантен - примерно в Халите, а там има и доста голям избор на холографи, и динята също я има. Освен това има и прекрасни цветове на Адос, включително и така приятния за окото ментов. Един единствен...
Последно инфо за ivcheto - синият севънтиин може да се намери за 6.70 лв в подлеза на метрото при ЦУМ - там открих един мнооого добре зареден козметичен магазин, с две много приятни и услужливи продавачки.  Simple Smile Ако решиш да го вземеш побързай - само един брой е и много се отличава сред всички розовочервени и лилави нюанси.  Rolling Eyes
Аз самата днес се сдобих с моята "любов от пръв поглед"  - КА 917!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Lindichka нали не си се отказала от нашия лак? http://www.fabuloustreet.com/index.php?main_page=shopping_cart Търся начин за по-евтина и лесна поръчка и доставка.  Wink

Последна редакция: пт, 16 юли 2010, 22:46 от Беки Б

# 491
  • Варна
Понеже тук във варна не мога да намеря от холграмните на КА си взех един на корал (полски някакви) безцветен холограмен.....сега се намацотих с него в/у КА 917, ама нещо май много не се получи...частиците стоят едни такива бели....дали да не смеся двата лака и така да се мацам  Thinking

# 492
Valadin - имам Twilight Blue на Ейвън - много плътно перлено мастилено синьо, съхне бързо. Препоръчвам за смелите дами, носещи тъмно синъо на ноктите, аз моя си го взех за украса на рафтчето  Laughing.

Ейвън са пуснали два нови цвята, които изглеждат страхотно  Crazy  Няма новата брошура обаче в интернет, за да ги покажа  Confused. Единия е зелено, ама не ментово, ами нещо като светъл лайм и ако не лъже снимката в брошурата с леки брокатени частички  Crazy приказен изглежда; другия е цвят диня  Heart Eyes

ПП: Ха-хааа, намерих ги:

Mambo Melon , Limeade

И трите от тази страница ги поръчах-утре тррябва да пристигнат и ще дам отзиви!
П.П.момичата,наплашихте ме с тези гърмежи на лакове-представям си как гърмят, а аз залягам по пода и моля за помощ Joy

# 493
  • София
Още една супер успешна размяна. Вив, благодаря ти, ти си супер!

OPI - Smitten with Mittens

# 494
И аз днес се сдобих с червения гланц на Есенс от Здрач-серията,много ми ходи,обмислям сега дали да не забърша и някой лак. newsm78

Общи условия

Активация на акаунт