Лакове за нокти - тема 7

• 57 357
  • 740
  •   1
Отговори
# 705
  • Варна
Лу, май се различават, единият е награден през 2010, а този, който аз съм показала не е през 2010, но не скивам толкова, че да разчета годината  ooooh!

# 706
  • Belgium
Хмм, другият вариант е да е този  Thinking

# 707
  • София
Сдобих се и аз с:

Довечера ще се намацам.
Някой пробвал ли е и другите лакове от серията? Аз се зачудих дали да не отнеса и червения и розовия.  newsm78

# 708
Сдобих се и аз с:
http://www.nailjunkie.com/wp-content/uploads/Essence-undead2.jpg
Довечера ще се намацам.
Някой пробвал ли е и другите лакове от серията? Аз се зачудих дали да не отнеса и червения и розовия.  newsm78

Имам розово - лилавия , но не съм го пробвала още , че ми идва тъмен за лятото. Thinking

# 709
  • Belgium
Мариша, ето ти цялата страница на InStyle best Beauty Buy, има филтър по години, ще видиш кои Essie са печелили.

http://www.instyle.com/instyle/best-beauty-buys/product/0,,20358 … tml?filterby=2010

На мен лично най-много ми се доближава до твоята снимка ето този на Essie, но него го няма сред победителите.

И така и така говорим за тия награди, ето лак на D&G, победител в категория Избор на редактора:

# 710
  • Варна

Или това  Thinking

Да, сега ще ги разгледам, Лу.

# 711
  • София
Аз съм като циганите - всичко ново веднага се облича (в случая маца). Не мога да не го пробвам ако съм го купила.  Joy

# 712
Аз съм като циганите - всичко ново веднага се облича (в случая маца). Не мога да не го пробвам ако съм го купила.  Joy

И аз съм на тоя принцип  Mr. Green Flutter, но много нови лакове са и няма време за пробване. ooooh!
А червения глос, още не съм се престрашила да изляза с него. Blush Joy

# 713
  • Belgium
Ох, тоя червен глос, и аз ходя с него само из къщи, като лудите  hahaha

# 714
  • Варна
Аз го взех, минавайки покрай щанда. Прибрах се. Мацнах се и като видях колко е плътен се изплаших. Сега не смея да си сложа пак.

# 715
  • София
Ужас...защо не ме предупредихте да не го купувам? Crossing Arms Crossing Arms Crossing ArmsНикакви приятелки не сте! Я кажете и черния ли така седи? Joy

# 716
С черния аз лично се възприемам повече, не е плътен  Flutter
Klemy, откъде купи черния лак от Здрач?

# 717
  • Belgium
Клеми, ама аз знаех, че е плътен и съвсем нарочно си го взех, защото нося само прозрачни и розови гланцове, а този ме плени  Heart Eyes

Все някога ще се престраша да изляза с него, на тъмно примерно  hahaha

# 718
  • София
Аха, ясно...с една дума утре да ходя и черния глос да купувам.  ooooh! Ама обещавате ли, че не е толкова черен? Joy
Снимка върху устни?
minana, до пазара Д.Петков едно магазинче, но взех последния черен лак.  Confused

# 719
Този  Sick: е на YSL

Общи условия

Активация на акаунт