Лакове за нокти - тема 7

• 57 326
  • 740
  •   1
Отговори
# 720
  • Belgium
Обещаваме, не е черен, виж го на ръката колко е блед в сравнение с червения  Wink

# 721
  • София
 Hug
Благодаря! Утре ще се затътря пак, дано не е свършил.

# 722
  • Belgium
Едни хубави дини  Wink

# 723
  • USA, Steak State
Лу, страхотен! Simple Smile Тия дни смятам да ида на маникюр и ще искам да ми нарисуват ноктите с нещо динено.. Приемам предложения за декорации Simple Smile

# 724
  • София
Момичета,препоръчайте ми основа и топ лак,нещо,което да мога да намеря по магазините Thinking

За основа ползвам два - на лореал, който си е основа. другият ми е на муйбълин заздравител - абсолютно безцветен. Тозе на лореал понеже има блед цвят променя нюанса на някой лакове, но много рядко и само аз си знам, че ги променя. И от двата съм много доволна. Преди ползвах само на орифлийм, но фирмата ме разочарова.
Топ лак - орифлейм. Други не съм ползвала.

Много съм доволна от светлия лак на серията здрач на есенс! Лакирах се - стахотно стои. Трябват два пласта, за да се насити и пак малко прозира, но на мен ми харесва така. Бие леко в бежово.
нямам фотоапарат, за да се фотна. но може би утре, за да е на дневна светлина.
Много съм ви благодарна, че ме светнахте за тези лакове!    bouquet

# 725
Ех как ме зарибихте за лака на Essence Vip Appeal...взех си го днес, но още не съм го изпровала.

Взех си и лакочистителя с ягода и ванилия пак на Essence.

# 726
  • София
Ех как ме зарибихте за лака на Essence Vip Appeal...взех си го днес, но още не съм го изпровала.

Взех си и лакочистителя с ягода и ванилия пак на Essence.

Тези не съм ги виждала.... изглеждат много сладурско!

# 727
  • София
Вампирки гадни, изкупихте всички здрачни червени глосове  #2gunfire И един не ми оставихте  Cry
Червеният лак обаче го забърсах отдавна вече и е разкоооош  Heart Eyes Crazy
Днес минах много скромно само с едно зелено лакче на Есенс от серията Color and go, но за мое разочарование четката му е съвсем стандартна, а не широка като на Опи, заради която заблуда всъщност си го купих.
От тези лакочистители имам първия (лилавия). Води се избелващ. Дали избелва не мога да кажа защото нямам нужда от това, но е доста по-щадящ за ноктите от безацетоновия на Форте, който ползвах до преди това.

# 728
Адри споко , всички с ходим само по тъмно и  в къщи с глосчетата. Mr. Green Sunglasses Twisted Evil
Ще го пробвам този лакочистител , че този на Форте много ме дразни вече. Sick

# 729
Много ми харесват динените нокти. Heart Eyes
Май ще ме откажете от глоса.
Момичета, нека някой направи и пусне нова тема, че аз не мога в момента. Hug

# 730
  • София
Ама вместо да си ги носите из вкъщи да ми ги бяхте дали на мене. Аз щях да намеря кога да се разходя с тях  Laughing

# 731
Миришат много хубаво, особено този с ягодката и ванилията. Пак се усеща миризмата на лакочистителя, но не е толкова неприятно както при другите и след това не мирише цялата стая на ацетон и пръстите също миришат на ягода... Simple Smile И най/важното свалят много бързо лака! Simple Smile

# 732
Хехех,аз днес малко понапазарувах- взех си топ лак на Пърфект, неоново зелен на Флормар, нещо ей такова - http://www.parokeets.com/wp-content/uploads/2009/09/LCN-Neon9-1B1.png.
И за десерт- двойник на Зулу- 224 на Пърфект. Mr. Green

# 733
Можете ли да ми препоръчате светло розов лак, който обаче да не прозира и да не е от скъпите марки?? Simple Smile

Нещо горе долу такова, може и малко по-светло:
http://prikachi.com/files/282559c.jpg

Досега всички светло розови лакове, които съм имала, все прозират, а ако е плътен лакът, винаги е тъмен или от тези млечните, които са почти бели. Rolling Eyes

# 734
  • София
I.Ivanova,благодаря ти.

И аз и даже току що си мацнах единия пръст,много ми харесва.Но Здрач отново нямаше Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт