Лакове за нокти - тема 7

• 57 358
  • 740
  •   1
Отговори
# 645
  • Пловдив
UNynaeve, страхотен маникюр! Има ли топ лак? Прекрасно стои!

Благодаря! Без топ лак е на снимката. Според мен стои много по-добре отколкото с топ лак. Иначе вместо ефект на латекс се получава като блажна боя  Joy.

# 646
Скоро съм на зъболекар в района на Орлов мост и ще се радвам да ми кажете къде точно на ул. Иван Асен е магазина за лакове, за да мога да се утеша след процедурите.  Mr. Green

# 647
  • София
Единия е като тръгнеш по улицата след първата пряка и преди вотрата,пада се от дясно.А другия е малко по-нагоре и е от ляво.Един зелен такъв и цялата му витрина е в лакове.

# 648
  • София
На Иван Асен са два. В единия има КА и Мода, а в другия има всичко друго. Първият е като идваш от Орлов мост от дясната страна преди градинката пред Райфайзен. Другият е нагоре от дясната страна срещу бившата поща. Той е малък с дървена зелена дограма.

Розово цвете, писали сме едновременно

# 649
Благодаря и на двете.   bouquet
В петък ще ходя и ще се похваля после.  Mr. Green

# 650
  • София
Напоследък съм се вманиачила по сини лакове. В един салон ме лакираха със синьо на OPI, обаче се оказа, че никъде по парфюмериите няма тези колекции. Ходих в магазина на Бузлуджа и там в пристъп на умопомрачение изкупих почти всичкото им синьо, голяма радост за очите. Ето тази колекция, Shrek, ми е любима, и тази също - Catch me in ur net.

Последна редакция: вт, 20 юли 2010, 14:00 от Serpentine

# 651
Valandin - аз казвам за тези мини-та, не правоъгълните...само да уточня  Simple Smile; на мен не ми направи балончета  Rolling Eyes

# 652
  • София
Valandin - аз казвам за тези мини-та, не правоъгълните...само да уточня  Simple Smile; на мен не ми направи балончета  Rolling Eyes

аз имам едно такова мини в синьо (хайде и аз в кюпа със синята мания  Embarassed Embarassed) и си е перфектен като консистенция.. пробвах го миналата седмица .. е, беше толкова прозрачен, че се наложи да сложа 4 пласта, за да го докарам, но нито стана на черти, нито направи балончета, а и изсъхна сравнително бързо.. явно просто не е силно пигментиран, което може и да е търсен ефект, и при друг цвят даже би могло да бъде ефектно, но аз докато не докарах плътен млечен цвят изглеждах все едно съм посиняла от студ  hahaha

# 653
И аз от тези имам. Оранжев, прозрачен е доста, трябваха му четири пласта и затова явно стана на балончета. Впрочем, преди няколко дни лаковете претърпяха силно сътресение-бяха съборени с все несесер и може би доста са се поразбили...това дали има връзка?

# 654
  • София
Не. Наслояването на много лак води до мехури.

# 655
Търся едно прелестно оранжево на Опи, което не знам дори как се казва.
Търсих заместители - няма.
Забърсах днес едно графитено на перфект и зелено велурено на мода.

# 656
  • Belgium
Търся едно прелестно оранжево на Опи, което не знам дори как се казва.

Дай снимка на цвета, да помагаме  Peace

# 657
Да бе да няма, я дай номерче да проверим  Flutter

# 658
  • Пловдив
Къде в Пловдив мога да намеря серията "Здрач" на Essence?
Много си харесах някои нещица, но в DM няма нищо!

# 659
Ето с последният лак на Есенс който си купих вчера. )

цък една снимка
цък втора снимка

Общи условия

Активация на акаунт