Писна ми от условия, не съм банкомат

• 5 034
  • 32
  •   1
Отговори
# 15
  • В.Търново
Мила GerganaAnDEnrique ,като прочетох всичко написано такъв яд ме хвана,нямам думи от безочието на тези хора!!!! newsm61 Не се притеснявай,с нищо не си виновна,ама с НИЩО!Постъпили сте с мъжа ти правилно.Как може да издържате  и плащате сметките на свекървата и семейството  на сестра му?!При нас ,ако свекървата ни помоли да й купим нещо,понеже не живее в нашия град,и после ни го плаща.Тя е с пенсия от 140лв. ,но никога не ни е задължавала да й плащаме сметките.Не го позволявайте и вие,явно са се качили на главата на мъжа ти,но той е теглил чертата,не бива да отстъпва.Как може и сестра му най-нагло да се сърди,че не искате да им плащате морето,как може такова нещо,какво е това възпитание и разбиране от тях! smile3512 Нека се сърдят!Те трябва да са ви благодарни за всичко,което сте направили за тях до сега!А и тя пушела Боро,а уж не й стигали парите,ами да се простира според чергата си smile3513 Да се смееш ли ,да плачеш ли?!
Не се притЕсняваЙ!ВСЯКА ЖАБА ДА СИ ЗНАЕ ГЬОЛА,КАКВО КАТО МУ Е МАЙКА,КАКВО КАТО МУ Е СЕСТРА?Хайде -успех и по-малко нерви,че човек може да се разболее от ядосване! newsm10

# 16
  • В.Търново
Това сто процента е пързалка. Не може да има 4ак такива шушумиги, просто не вярвам Rolling Eyes
Не питай старило,а патило!!!

Има и още как!Не си попаднала на такива хора,радвай се,защото съм била свидетелка на такива неща. Peace

# 17
Пфууу...,Боже какви нахалници баси и интересчийте.Не виждам за какво ти трябва да се чувстваш виновна,трябва да се радваш,че мъжа ти разсъждава толкова трезво и се е опомнил навреме...,иначе кво?!?...всяка година ще ги водите с вас на ваши разноски?И това,ако не са интересчий-здраве му кажи,супер нахалство,чак пък ще ви блокират,я майната им и хич да не ти дреме,за какво са ти контакти с подобни хора?!?Важното е вие със съпруга ти да сте добре.
Това сто процента е пързалка. Не може да има 4ак такива шушумиги, просто не вярвам Rolling Eyes
Оо,повярвай има,има и по-шушумиги от това,знам за такива хора,не казвам,че темата не е пързалка-може и да е,въпросът е,че има такива хора и те никак не са малко...,както и възползващите се от тях...

# 18
  • Пловдив

и аз познавам такива кърлежи

# 19
Цитат
Един път отказваш и всичкото добро, което си направил се изпарява, натякват се само тези неща, които не си направил. Аз си мислех, че ни обичат, но те само са ни уважавали, докато сме плащали.

Това е общовалидно и не само за роднини. Има една приказка "подай му ръка за да я отхапе до лакътя". Колкото повече правиш добро, толкова повече хората наглеят. Накрая точно тези на които си помагал се обръщат първи срещу теб.

Изводите си прави сама -кога, как и до каква степен да помагаш. Да си филантроп не е полезно за собственото здраве.

# 20
  • Страната на приказките
Защо на подобни теми казвате "пързалки"? Това, че част от вас имат нормални роднини, не значи , че при всички е така. Който не го е преживял, той не знае за какво става въпрос.
Много добре разбирам авторката. Едно такова положение тежи, но още повече тежи да те смятат зад гърба ти за глупак и да те използват. Важното е, че мъжът ти се е осъзнал навреме. Иначе, вярвай ми, те не биха се чувствали виновни, ако той се скара с теб, а ще го поощряват! Пък ти ако продължаваш да се измъчваш, вземи родата с вас на Гърция, ама вие да платите, естествено, няма да оставяш хората да се сърдят Money
А колкото до блокирането във фейсбук, това е една детинска, незряла постъпка на елементарни хора, ако не беше жалко, щеше да е смешно.

# 21
Момичета, стига с тези подозрения за "пързалки"  #Cussing out #Cussing out #Cussing out Щом смятате, че е така  просто не пишете, не разводнявайте темата и оставете тези, които имат да кажат нещо по въпроса да го кажат. Във всяка тема по няколко подобни поста! Писна ми!
Скъпа, и моят съпруг дълги години беше в положението на шерп за семейството си - не го щадяха никак, все той най-здравия, тррябваше да търчи на всяко тяхно повикване.  Работеше и на родителите си и на сестра си. А аз си мълчах. Ужасно съжалявам, че съм си мълчала. А те са му говорели против мен. Накрая ги отряза и не ще ни да ги види ни да ги чуе. И на мен ми е гадно и се опитвам да ги сдобря, защото аз не съм скарана с тях.
Подкрепи съпруга си. Вие не сте длъжни да помагате финансово. Аман от неблагодарни роднини!
Сигурна съм, че в Гърция ще прекарате чудесно, без да се съобразявате с тоз и оня. Simple Smile

# 22
  • Лондон
Ти не си добре,щом им се връзваш и се притесняваш.След години, сама ще се чудиш на акъла си.

Я си хвани мъжа и си гледай семейството,ти да не си социални грижи???

# 23
Как ще се притесняваш, гледай си живота. И ти и съпругът ти сте взели правилното за дадената ситуация решение. Хубаво е, че той вижда нещата.

# 24
Според мен за помощ за свекърва - трябва да решите дали ще я подкрепяте, или не. И дали това е постоянно, или временно.
Но след като сте решили да помагате, мисля, че не е редно да й гледате в цигарите, наистина. Не й гледай в чинията, не й прави сметка за какво точно отиват парите. Сигурно е дразнещо, но в крайна сметка, човек помага и толкоз.

За почивката - да поканиш веднъж, дваж е ОК. Не сте женени за мястото, струва ми се странно, че изобщо се сърдят за такова нещо...

Сигурна ли си, че няма друга гледна точка към проблема;-)

# 25
  • София
 Може този път да вземеш твоите роднини, за да им стане още по-гот. Mr. Green Или пък кажи, че си съгласна за морето, но този път те да ви поемат разходите, за да се редувате.
 Обясни на свеки, че "децата" са нейни, а не ваши!

# 26
евала на мъжът ти!  bouquet

# 27
Не вярвам, че има толкова примитивни хора - авторката и описаното семейство.
Ако темата обаче е истинска - съжалявам. За всичко друго е късно.
Бийте се като животни за пари и за Марлборо.
Нямам думи.

# 28
  • Варна
Можеш само да се радваш, че си се оттървала от тези пиявици и че съпругът ти е на твоя страна.  PeaceКак не им е неудобно на такива хора, направо незнам.

# 29
  • Galaxy 13197853088

Общи условия

Активация на акаунт