Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 70-та тема

• 117 690
  • 722
  •   1
Отговори
# 705
Лабрекс с теб сме на една вълна днес.  Laughing Кажи как направи тази бялата глазура отгоре.
Иланг-иланг искрено запреглъщах по твоята пица  Crazy
Венета тебе като те гледам-не готвиш пък 4 различни неща си показала.И кое от кое по-вкусно изглежда.Не ми се мисли ако се разготвиш какво ще е   bouquet
Пък от гевречетата на Пепика направо се намокри и клавиатурата  eat eat eat
И пак филийкииииииииии  Crazy
Ето и моето "Стебло"

# 706
# 707
Лабрекс с теб сме на една вълна днес.  Laughing Кажи как направи тази бялата глазура отгоре.

tsvetkova_elica , твоето стебло си го направила хубаво на руло, а аз моето едва го събрах, но добре, че желатинът се освести накрая, та стегна. Отгоре е същия крем, който е в рулото, просто бях оставила малко и от топлото се разливаше хубаво, после и той стегна в хладилника. А твоето кремче какво е?

Вени, ти на всичкото чудене цели 4 "манджи"! Сега аз ти се чудя кога успя?   bouquet

иланг-иланг, бисквитките на Ру изглеждат чудесно, какво им сложи?   bouquet

megans, и твоето желенце много привлекателно! Heart Eyes  bouquet

# 708
  • ВАРНА
"Бисквитките на Ру"
 3 яйца,около чаша захар,канела,ванилия краве масло около 100 грама,1 бакпулвер,малко коняк,1 пакетче нишесте пшенично и около 100 грама черен шоколад нарязан.Пека на 180 градуса за 20 минути.
 Абе доста приличат на бисквитите от филмчето,а чавето това преследваше  Grinning

# 709
"Бисквитките на Ру"...........

С тоя състав доста вкусно звучат. Heart Eyes Записвам си ги, ще ги пробвам!  bouquet

# 710
От мен и десерта грисово желатиново с праскови,но беше само около 15 мин.във фризера.Е това беше проба с желатина...но се получи.
Оооо много обичам грис, дай моля те рецептата, че то тук вече не се издържа.
Лабрекс, да ти разправям. Прибирам се преди малко / за протокола да кажа, че имаме, фасул, пържени кюфтенца с дом. сос и патладжани/ моят син си направил сам пържените филийки и хрупа ли хрупа  ooooh!. Ти и само ти ще го вкараш в пътя   bouquet Hug с твоите вкусотии.

# 711
Лабрекс, да ти разправям. Прибирам се преди малко / за протокола да кажа, че имаме, фасул, пържени кюфтенца с дом. сос и патладжани/ моят син си направил сам пържените филийки и хрупа ли хрупа  ooooh!. Ти и само ти ще го вкараш в пътя   bouquet Hug с твоите вкусотии.[/color][/b]

Ох, Пепика, развесели ме Grinning, ами само така, няма да чака момчето някой да реши да му ги прави. Ядат му се - пържи си ги, то пък колко му е, бързи са, че и си ги прави с квот си ще! Hug

# 712

tsvetkova_elica , твоето стебло си го направила хубаво на руло, а аз моето едва го събрах, но добре, че желатинът се освести накрая, та стегна. Отгоре е същия крем, който е в рулото, просто бях оставила малко и от топлото се разливаше хубаво, после и той стегна в хладилника. А твоето кремче какво е?

Ами крема е от 2 ч.ч. прясно мляко 5 с.л.захар, масло, колкото яйце, 2-3 жълтъка, 4 с.л. брашно и малко ванилия; а отгоре глазурата е 2-3 белтъка и 7 и половина с.л. захар.Обаче глазурата пише, че се бърка на слаб котлон newsm78

# 713

Ами крема е от 2 ч.ч. прясно мляко 5 с.л.захар, масло, колкото яйце, 2-3 жълтъка, 4 с.л. брашно и малко ванилия; а отгоре глазурата е 2-3 белтъка и 7 и половина с.л. захар.Обаче глазурата пише, че се бърка на слаб котлон newsm78

Аха, като вареното кремче, вкусно е, а за белтъците добре е така - хем малко термична обработка, хем да се постегнат.

# 714
Аз тоя крем го знам като млечен крем.Пък за белтъците-стегнаха се малко, но пък се утаи течност.Трябва да питам майка ми как го е правила, че е от нейния тефтер с рецепти.
Ама в края на краищата стана много вкусно "дръвче", както го кръсти съпружието  Laughing

# 715
добър вечер от мен
отдавна не съм ви навестявала, но напоследък по други проекти мисля
все пак за да не ме забравите да пусна вчерашната манджа  Grinning

пълнени патладжани

# 716
Голяма лакомия съм ейй, навих си на пръста че ще правя питката "Гербер" на Лина каз и ей ме на хапвам сладичко посред нощите и бързам да я изтипосам пред вас.

Лека нощ на всички.

# 717
Ето ме и мен по нощите  Hug

Не ми остава време да пиша и да показвам снимки, но всеки ден влизам по няколко пъти за да погледна кой каква вкусотия е спретнал. Момичета и момчета, страхотни сте!   bouquet

esy, знаеш, че съм фен и на ястията, и на снимките ти! Много ти благодаря за високата оценка и за милите думи  Blush   Hug З
Мила Венета, толкова много вкусотии си подредила- соления кекс, тортичката с извара и боровинки, кремчетата, щрудела... Много вкусно! Алекс се облизва десет минути пред последния ти пост  Laughing А за моите сладки не трябва много търпение, нали ти казвам, че съм по мързеливите рецепти  Embarassed
megans, Хъни - Бъни, delicate,  сготвили сте любими мои ястия, менютата ви са чудесни!
Лабрекс, филийките във всичките варианти изглеждат ужасно вкусно! Ще се пробват! Не знам с рулото какви ядове си имала, но изглежда прекрасно!
pure elixir, този Киш си му докарала перфектна коричка, страшно вкусно изглежда! И в трите варианта бих го хапнала! И тиквичките с картошки ми харесват много!
Anuck, благодаря за рецептата! Имам все още един плик калмари във фризера.
Признавам, че ми звучи странно, но ще се запозная по-подробно.
Ягодка, тази рибка си е донесла и морето  Wink  Hug
Пепчо, огромното боровинково нещо не ми излиза от ума!
nahodkata, липсваше цяла вечност! Патладжаните са супер!
tutulina, много се смях с твоите постове Laughing Големи вкусотии си показала, особено тортичката с ягоди!
delicate, на твоята снимка вече не издържах и забърках сладкиша на Лина с кокосовите топки. Сега е в хладилника и чакам да видя дали съм го докарала като за снимка  Laughing
Ау, Lois, разкошни патладжани! До сега с ориз не съм ги правила, но ще опитам задължително, хареса ми идеята!

Ето какво не успях да покажа през изминалите дни:

Гъбки в масло и дроб на фурна:

Нещо като винен кебап и отново картофките със сметана и сиренца:

Желая ви прекрасни почивни дни!

# 718
Иланг супер ти е пицата
Цветкова стебло ама вкусно
Луис чудесни патладжани
Анелия апетитна питка/аз пропуснах зелениите/на сигурно си струва
Леля Ог разкошно меню...а гъбките с дробчето... мммм/за мезенце със студена биричка/

Пепика една измишльотина е-
В 500мл.прясно мляко с 5 суп.л.захар и 1/2 чаена чаша грис/по желание може да се корегира гъстотата/се прави кремче.
1бр.желатин-10гр.
Към леко охладения крем добавям желатина и наливам в купа от крема,нареждам праскови нарязани на ивици и поръсих с шоколадови пръчици/може и стърган шоколад,смлени ядки,може и на няколко пласта/заливам с останалия крем и в хладилника за около 3-4 часа.За по бързо във фризера.
В съд с гореща вода потапям купата за малко да се отлепи крема от стените и обръщам в чиния.
Отгоре се гарнира по желание/при мен залях с ягодов топинг,може да се наръси и с канела/
Бързо,лесно,плодово и студено десертче с плодове по желание.

Последна редакция: сб, 31 юли 2010, 06:51 от megans

# 719
  • на втория етаж
lina kaz,с този пореден страхотен сладкиш  #Silly сериозно започвам да си мисля ,че си решила да ни докараш до вид ,в който по добре да ни прескочат,околкото да ни заобикалят Joy Joy.Чакам за рецепта,  wait     bouquet !

Joy Joy Joy Ааааа,не  Hug,това е само за разхлаждане  Laughing Hug:

сладоледена торта

Общи условия

Активация на акаунт