!
!
.
?
! Ще ходя след малко да гледам снимките ви
.
. Щерката се катери по едни въжета и прътове /Бенджи, ти имаше такива снимки ако не греша/ и се справи блестящо по маршрута за големи
. Хапнахме в ресторанта към манастира и а-ха да се натоварим на колата, и Никчи го ухапа оса
. Хукнахме обратно в ресторанта за лед /много ни беше страх да не е алергичен като баща си
/Вий, ти май беше така
/, посъветваха ни да слагаме резен домат или картоф, дадоха ни домат, търкахме по гърба, горкия пищи, ад
. Поуспокои се, качваме се пак в колата и Даянка какво се загледа, и ми вика: Мамо, абе да не го е ухапала по ръката
?
Кога поглеждам, една голяма блънда на ръчичката нагоре
. Пък ние се убихме да търкаме по гърба
. Айде обратно в ресторанта за домат
. Да се смееш ли, да плачеш ли
.Уф, поне разбрахме, че не е алергичен
. Оттам - на Етъра. Ядохме гевреци и сладки работи и си тръгнахме обратно. Много сме доволни
. Отчет даден.
? Много хубава питка си направила
. Днешните снима ли ги? От Своге миналата седмица си купих нова тава и точилка и като нищо ще взема да ги сефтосам тая седмица, и без това дават времето все такова дъждовно
.
.
.
...Много умно правиш малка доза, щото така ядете по-малко, нали
?
. Другите - у фейса. 
Верно, че и сигурно на килограми и аз бях на половината на нейните/55 влязох да раждам/, ама все пак...
Аз без такива в чантата не излизам, а може ли пък и кучето ми да е бъкано с алергии не знам
Аз вкъщи имам поне 2-3 вида противоалергични и спринцовка алергозан даже за кучето, ако направи някоя криза милото 
! Ама да кажа - не сме сръдливи тук, не се притеснявай
! Аз и до ден днешен, когато пиша във форума, се притеснявам как звучи всичко от страни, защото едно е живата комуникация, друго е писането... понякога стават грешки и недоразумения
.
денят ти е минал интересно като изключим случката.........
( е сигурно има някой неща ама не са така често срещани.......) а вие?

Препоръчани теми