Ааа, успокоих се, с Кипрето ще си поделим боя, ако на Полка не й хареса.

Ама не само това е за смях, защото аз нали съм пишман готвачка та и днес се изложих. Сготвих аз яхния, нали, помните. М, да ама не е яхния. Ще питате "защо". Ми щот съм забравила лук да сложа
Е, оправдах се с ранното готвене. Яде се де. Пък който не му харесва да си сготви или да седи гладен.
........А добро утро
Вчера решихме, че я оставяме, но преди малко викам на свеки ти нали ще гледаш кучето и тя ми вика, ами ако съм добре то има още време ще видим 
На соса за спагети поне половин чаша отива
Но е въпрос на вкус, щом не слагаш по принцип по-добре не експериментирай 

. А щях да чистя хола 

.
- хората почиват, явно не за всички е криза. Къде качвате снимки сега - в албум.бг ли? 
ШЪ умрЪ от жега днес. 6 пъти се опитвам да се лакирам, ми не става. То в тая жега лака засъхва още преди да го намажа. Изхвърлих 1/2 лакове. Накрая се докарах на 2 слоя база и малко гланц отгоре и айде довиждане. Хем ги държа лаковете в хладилника. Ма то на тая жега нищо не издържа.
олеле майко. И защо, защото през седмицата се прибирам като пребита от работа и не мога да събера сили да го свърша тогава.
. Ще качваш ли
?

Изобщо аз лук мн слагам и много обичам да има в яденето.
Не съм влизала от 3години някъде..............така се наплувах и накиснах , бях забравила кво е хубаво. Водата е толкова топла и хубава................Плажа беше суперски - див и бяхме си взели хладилната чанта с храна , студена вода, чедъра също с нас. Такова лежене и киснене отдавна не бяхме правили.