ДБМ - Русе 13

• 33 312
  • 616
  •   1
Отговори
# 105
За среща мога по всяко време,дори и през седмицата след работа.След изминалия коледен базар обсъждахме нови места за провеждането му,така че това трябва да уточним,както и останалите неща,които споменаха Ирина и Джаста.

За момченцето съм нагласила обувки,яке, и по-топли дрешки.Мисля,че ще му станат.

Благодаря на всички,които и тази година се включиха в Треска за училище под всякаква форма!Макар и скромно да приключи акцията,все пак успяхме да посъберем тетрадки и други помагала за учениците.

# 106
  • Русе
В мен има 12бр тетрадки 60л голям формат,днес ми ги дадоха Peace

# 107
Аз на срещи не мога да идвам поне 6 месеца смятано от сега. Който иска да ме види съм всеки ден в магазина-улицата между хотел Бистра и Галина и община Русе- Илианка, Люска и Джаста вече минаха Simple Smile)). Имам в мен около 30тина малки тетрадки, 10 гланцови блокчета, 10 блока А4. Ако някой има път насам ще ги предам.Ще се помъча да посъбера още нещо ако успея. Ако имам нужда от нещо, което трябва да се взема, мога да звънна в един склад за всякакви канцеларски материали- на доставни цени и без ДДС. Освен това там има и някаква борса за учебници втора ръка- ако трябва нещо имайте в предвид.

# 108
Говорих със Светла и Скрита Фуста относно дата за срещата. Скрита фуста е на работа в съботните дни, но в неделя би могла да присъства. Светла каза, че няма проблем, независимо дали е събота или неделя.

Ако за другата седмица не е удобно на пвече хора, да я направим тази седмица. Планувах да пътувам, но ще оставя пътуването за събота следобед ако е нужно, така че да мога да присъствам в събота сутринта на евентуална среща. Ако е за неделя мога да разкажа на някое от момичетата какви са ми идеите.

Но така като гледам ще сме обичайните заподозрени - до тук преброих 5 човека, които могат да присъстват и 2-ма, които казаха, че не могат newsm78. Това ли сме?

# 109
по принцип в неделя работя,за тази събота утре ще разбера дали пак няма да ми се наложи ходене до Варна,но за другата би трябвало да съм свободна  Peace

# 110
  • в огледалото на живота
Здравейте дами.Адмирации за благородните дела които вършите,аз съм от Русе,бих искала да помогна с каквото мога,ако желаете ново попълнение към вас-добавете ме.Моля за инфо:кога се събирате,къде ходите?Имам доста дрешки и обувки от порасналият ми син,изпрани и прибрани,ако има къде да ви ги донеса за дечицата от дома,обадете ми се  0879692228. Peace

# 111
Хайде всеки да си провери тефтерчето с ангажименти и да види дали ще му се освоби един час за среща тези почивни дни !
В събота съм заета с РД на малкия предполагам до към 14ч.

Да ми е живо и здраво момченцето!Днес става на 4 годинки!
devi4ca не само,че желаем а и имаме огромна нужда от нови попълнения .Добре си ни дошла  Hug

# 112
  • Русе
Честит Рожден Ден на Саши!!! Да расте в здраво и щастливо,мирно и безгрижно детство!!!   Поздравче:   
А за мама букет усмивки и пожелания за прекрасни мигове с малкия юнак

Девичка,добре дошла при нас!!!

# 113
Илиянка, да ти е живо и здраво момчето!  bouquet

Предлагам среща тази неделя от 11 ч. в Роял.  Аз съм на линия, Деси също /в момента е без нет/, до колкото разбирам и Илиянка. Утре ще се чуя и със Светла и Скрита фуста за последна уговорка.

Срещата ще е много важна. Моля ако някой не може да дойде и има предложения относно базара да ги напише тук или да предаде ня някоя от нас, която ще присъства.

# 114
  • в огледалото на живота
Иринка,а аз да идвам ли?  Blush Да не се натрапвам,питам просто,или ще осъждате нещо друго,ако решите,имате ми тел.

# 115
Иринка,а аз да идвам ли?  Blush Да не се натрапвам,питам просто,или ще осъждате нещо друго,ако решите,имате ми тел.
Ама разбира се, че си "Добре дошла" на срещата!

# 116
Здравейте момичета! От доста време не съм се включвала в нищо - имах си разни грижи. Надявам се, че скоро ще съм на линия поне за някои от нещата. Hug Heart Eyes

# 117
Накратко за срещата: бяхме в намален състав, но дискусията беше ползотворна.

1. Относно посещенията ни в Брестовица за РД: нека се организираме за октомврийските рожденници да отидем по-следващата неделя - 17.10, след което към края на ноември да направим наведнъж РД за ноември и декември, тъй като декември ще ни е натоварен месец, а и не се знае какви ще са пътните условия.

2. Относно коледния базар:
= дати: 17, 18, 19 декември /петък, събота, неделя/
= местоположение: вариантите са да го направим в търговски център "Роял" или пак в къщичките. Надявам се до 2 седмици да знаем дали ще може да стане в Роял и при какви условия и ако не става да действаме за къщичка, да не закъснеем пак (някой да има газова печка?).
= реклама: ще направи диплянки, който ще се опитаме да уредим за по-масово разпространение: РЕП-ове, таксиметрови компании, лично, в дните на базара. Особено ако ще сме вътре е нижна много силна реклама.

devi4ca, не се видяхме днес, но се надявам следващия път да се запознаем!

# 118
  • в огледалото на живота
Ирина,съжелявам    Sad  ,бебка беше неразположена/с хрема/,то едва ли е оправдание ...но съпругът ми работи с много объркани смени,а аз двете деца ще ми е малко трудно да се отпусна,за съжаление/или за късмет/,помагачи-бавачи няма.Относно РД на дечицата,какво купувате кажете да се включа с нещо дребно,доколкото мога...и пак да питам:къде ,кога и на кого да оставя събраните от мен дрешки и обувки?

# 119
Илиянка с голямо закъснение да ти е живо и здраво момчето  Hug  bouquet
devi4ca  Hug

В неделите по принцип работя,но ако има промяна и мога да дойда до Брестовица ще дойда.Надявам се Коледния базар да успее да се състои в Роял  Praynig за да може да съберем по-голяма сума тази година  Rolling Eyes Ще се постарая да помогна с каквото мога за базара и дано успея и да присъствам  Hug
Надявам се скоро да успея да дойда на някоя среща  fingerscrossed

Общи условия

Активация на акаунт