ДБМ - Русе 13

• 33 232
  • 616
  •   1
Отговори
# 90
В събота ще съм на погребение....не знам колко време ще съм там, на близък човек и просто не знам...
В неделя мога до 18 часа.
Утре ще се видя със Светла.

# 91
  • Русе
И аз ще дойда в събота след 12ч. за неделя не  мога да кажа час все още.

# 92
  • Русе
Изчетох ви , че не бях влизала в темата.За съжаление не бих могла да се включа в акцията, в Букурещ съм на семинар до 22.09.
Като се върна ще се опитам да организирам една акция в училище, и каквото се събере, ще ви го дам,ако не е късно.
Успех , дано има мнооого добри хора, да дарят за дечицата.

# 93
Току що ме сюрпризираха, че нямали днес никакви кашони - чак във вторник (след дъжд качулка) - ще се поразровя в къщи да видя.

# 94
  • Русе
Ще съм на линия в събота от 10 до 13.30-14ч.Зависи колко ще ми устиска детето.На място ще се разберем за неделя,ще попълня дупки ако се налага.
Имам кутии за обувки,които можем да ползваме за дребните неща.Ще се огледам и за кашони,надявам се да има с какво да ги напълним Laughing Място за складиране при мен НЯМА

# 95
И аз изрових 3 кашона /не много големи/ и една касетка от тези сгъваемите.

# 96
  • Русе
И аз взех кашони Peace

# 97
Ами да си пожелаем успешна акция ,момичета  Hug!

# 98
  • Sofia - TelAviv
Успех ви, Русе!   bouquet

# 99
Успех   Hug Hug Hug

# 100
Момичета, благодаря на всички, които дариха и на всички, който дежуриха. Акцията я приключихме по-слабичко от миналата година, но все пак успешно. Посъбрахме това-онова, още хора обещаха в началото на тази седмица да носят и дават. Като обобщя списъка, ще го пусна тук и ще направя приемно-предвателен протокол.

Сега на следващата тема - МНОГО ВАЖНО И НАЛОЖИТЕЛНО е да се организираме най-накрая за среща. За да няма безкрайно чудене и питанки предлагам 2.09 или 3.09 от 11 ч. в Роял. Моля, ако някой не може тогава да предложи друго време, за да видим кога можем да се съберем максимум хора. Не мога да повярвам, че вече половин година не можем да се съберем повече от 4-5 човека за по 1 кафе!!! Има почти 2 седмици до тогава - трябва да обсъдим коледния базар: кога и къде ще го проведем, както и рекламната му кампания!
Вие сте: ...

# 101
Иринка 2.09 3.09 отминаха преди 17-18 дни  Grinning
За срещата наистина си е за срам .
Освен ,че нямаме нови попълнения то и старите бият отбой лека полека.
Стягайте се!
В дома има братче и сестриче на по 5 /момченцето / и 6 годинки ,който има подходящи дрешки и обувки да ги събира .
Някой да запише чалга на диск ,че аз не знам как става.

# 102
Иринка 2.09 3.09 отминаха преди 17-18 дни  Grinning
За срещата наистина си е за срам .
Освен ,че нямаме нови попълнения то и старите бият отбой лека полека.
Стягайте се!
В дома има братче и сестриче на по 5 /момченцето / и 6 годинки ,който има подходящи дрешки и обувки да ги събира .
Някой да запише чалга на диск ,че аз не знам как става.
Олее, голям съм заплес Embarassed - за октомври става дума.

# 103
  • Русе
От сега да кажа,че няма да съм в Бг на тази дата за срещата.
 Преди среща да напомня,че трябва да се обмисли стратегия-място,дати,участници(сигурни),продукция,нови идеи....Да не да се пие само кафе Laughing
Имам обещана подкрепа от две прекрасни дами,ще се постарая да намеря и още за евентуален базар.
Сори,че не успях да се класирам вчера за прибирането.Ще се реванширам. Peace

# 104
Моля и за предложения, който не може тогава, кога може!

Общи условия

Активация на акаунт