ДБМ - Русе 13

• 33 225
  • 616
  •   1
Отговори
# 75
Близките ми работят в "Утро" и "Бряг".
Ще предупредя и ще пиша Hug

# 76
Момичета,ще правим ли среща този уикенд?

Близките ми работят в "Утро" и "Бряг".
Ще предупредя и ще пиша Hug

ОК,ако не си говорила,изчакай до срещата този уикенд.

# 77
Само им споменах,  на педали са, допълнително ще ми кажете и аз ще предам  Hug

# 78
И събота и неделя ще се налага да ходя на работа ,но ако кажете ден и час ще си наглася нещата така ,че да дойда.

# 79
аз също събота съм на работа, а за неделя имам друго планирано

# 80
Ще се съберем ли за среща и кога?Хайде,кажете,че да се нагодим една към друга.

# 81
Явно срещата ще е на акцията.
Може би е добре да уточним график. Казвайте кой кога може. На мен ми е възможно по всяко време, освен в събота сутринта - няма да успея да се класирам за отварянето, но мога да дойда по обяд.
В мен има една тениска и днес ще сляза да изровя от гаража плаката от миналата година

# 82
Няма да мога да дойда да помогна,единия ден съм във Варна на изпит,другия съм цял ден на работа  Rolling Eyes Надявам се да се съберат доста неща  Hug

# 83
За двата дни и аз съм на линия.В мен има също една тениска.Ще ни трябват и две масички.

# 84
  • Русе
Мога да осигуря маса-тази от акцията с фигурките,чадъра на Иринката също е в мен.Само не мога да кажа със сигурност как мога да се включа във времето.Може да съм на работа в събота.Ще се постарая да съм полезна,доколкото мога.

# 85
АЗ в събота съм на работа, ако намеря гледач ще мога да се включа в неделя, но не знам кога и за колко време. Евентуално мога да се пробвам с малкия бандит да намина, например в неделя сутринта ако няма желаещи, но със сигурност мога да помогна с транспорт, ако се наложи за нещо имате ми телефона.

# 86
В момента ми е напечено.Мисля направо в събота сутринта да донеса масичката+столчетата и да постоя малко.За среща не ми е възможно.

# 87
Вчера пратихме съобщение до медиите.
В събота ще се класирам не по-рано от 10,30 - 11 ч.
Плаката от миналата година е в мен, ще го донеса. Ще питам и в магазина до нас дали могат да ми дадат празни кашони. Ако да, ще пиша тук и ще помоля някой да донесе тиксо, да ги сгънем на място.

Само не знам къде ще ги сладираме. У нас /в гаража, де/ складовото пространство е заето от всякъде. Някой да има свободно място?

Аничка, успех на изпита! Да знаеш, че имам да ти давам нещо, така че ако можем да се видим някой ден ... Whistling Wink

# 88
Момичета, един ден остана!!! Дайте малко да се постегнем!

Освен Кабзи, Дидката и мен никой друг не е казал конкретно може ли да поеме смяна? Като не можем да се организираме за среща, поне тук да се уточним!

Също е крайно неясно къде ще складираме нещата, има ли някой място, за да се организираме как да му закараме нещата и ако няма възможност да ги опише на куп, да ги описваме в края на деня в събота и в неделя!

Кашони уж ми обещаха - утре ще ходя да взема, моля, някой да вземе тиксо ако има!

# 89
Момичета, един ден остана!!! Дайте малко да се постегнем!

Освен Кабзи, Дидката и мен никой друг не е казал конкретно може ли да поеме смяна? Като не можем да се организираме за среща, поне тук да се уточним!

Кашони уж ми обещаха - утре ще ходя да взема, моля, някой да вземе тиксо ако има!

Тиксо имам.Светла също ще дойде,но ще уточни утре точно кога.Скрита фуста също ще дойде след работа.Наистина добре е да се знае кой кога ще може да поеме смяна.

Общи условия

Активация на акаунт