ДБМ - Русе 13

• 33 223
  • 616
  •   1
Отговори
# 60
М/у другото Светла каза че ако и се обадите ще дойде и тя  Hug

# 61
Здравейте,момичета!
Вече съм тук с отремонтиран най-после компютър.

Другата седмица освен,че ще ходим в неделя в Брестовица е хубаво да си направим работна среща,на която както вече писа Иринка да обсъдим и планираме дейностите си до края на тази година.Най-важното обаче засега е да решим ще правим ли Треска за училище.

Маргало,добре дошла сред нас!  Hug

# 62
В този ред на мисли работната срещата трябва да е събота казвайте кой ще може да дойде .
Също така и кой ще идва в Брестовица засега сме аз, Иринка ,Деси,  Маргало и Светла като махна детската седалка ще се съберем.

# 63
Ще дойда!

# 64
Здравейте и от мен момичета! Завърнахе се най-после от отпуска и съм на линия!
За съжаление в събота съм на работа, а в неделя на кръщене на племенничката си, така че няма да мога да се включа в мероприятията. А в акцията "Треска за училище" ще съм на лице.

# 65
Неделя ще мога да дойда,за събота незнам още
Неделя нали 9 часа се тръгва,всъщност ще има ли място за мен?

# 66
Ако Фустичката реши да дойде ще има  Grinning

# 67
За момента мога само от време на време да ви следя виртуално.Ако ще има Треска за училище http://www.milka-events.com/tprogram.php
това може и да помогне...събота 11.09 е този празник на вазата, изглежда интересно и ще има бая народ- може да се сложи и масичка за оцветяване на фигурки, малък щанд (ако има нещо останало за продава).

# 68
има вероятност да съм на работа в неделя,така че пак не е сигурно дали ще дойда  Rolling Eyes ще пиша допълнително  Hug

# 69
Ако някой може да донесе утре фотоапарат .
Среща -9ч. пред Кауфланд.

# 70
Разбрах че нямало места, затова само пратих чанта по една мацка, ще ви я донесе утре  Hug

# 71
Маргало с теб не са ли 5 човека  newsm78

Също така и кой ще идва в Брестовица засега сме аз, Иринка ,Деси,  Маргало и Светла като махна детската седалка ще се съберем.

# 72
Има място .

# 73
Аз разбрах че няма и затова само дадох чанта с разни неща  Hug
Нищо другия път.
Дано всичко е минало добре и децата да са били щастливи  Hug

# 74
Децата бяха  много  щастливи,особено след 4-месечно отсъствие от наша страна.Има нови деца.
Гответе се за Треска за училище - ще я    проведем на 18 и 19 този месец   в   парка до Вазата от 10 до 18ч.Моля,някой да поеме уведомяването на медиите!Желателно е преди това да си направим среща.

Общи условия

Активация на акаунт