ДБМ - Русе 13

• 33 214
  • 616
  •   1
Отговори
# 45
  • София
Scintillia, ще проверя за къде биха могли да свършат работа и ще ти пиша.

irina_vas, благодаря ти за готовността да ми помогнеш да намеря, на кого да ги подаря нещата, но май намерих къде имат нужда от тях!  Wink

# 46
Здравейте,
Не знам дали се включвам навреме, но във връзка с новата учебна година имам 3 раници подходящи за момиченца. Ползвани са, но са съвсем здрави и в "модерните" уинкс изпълнения.

# 47
Мам-Ам , може би се включвам късно, но около 15 септември ще правим акция "Треска за училище" - в парка вероятно и раниците ще ни свършат добра работа Peace Подробности за акцията ще пишем тук по-късно.

Момичета, отпускарски сезон е, но дайте да се стегнем.
Предложението е да пътуваме другата седмица до Брестовица - 05.09 - ще имаме около 20 рожденика, така че е редно да се съберем поне 4-5 момичета.  Затова казвам по-отрано, че да почваме да се броим. Laughing

А какво ще кажете да се съберем на среща тазиседмица и кой ден по-точно? (аз предпочитам да е през седмицата или поне в събота. Трябва да обсъдим "Треска за училище" и изобщо предстоящия "сезон" - на кой какви идеи са му хрумнали и т.н.

# 48
За срещата съм тук.

# 49
Мисля да дойда до Брестовица.
Ще следя за подробности.
С какво се пътува, кога се тръгва, какво е необходимо да набавя?

# 50
Ще следя за подробности.
Тръгваме неделя към 9ч. от ул.Борисова с кола.
Купуваме почерпка  от Метро.

# 51
Ще следя за подробности.
Тръгваме неделя към 9ч. от ул.Борисова с кола.
Купуваме почерпка  от Метро.

Добре, датата е 5-ти септември, нали така?
Ще рече не тази, по другата неделя, защото тази не мога.
Почерпката всеки поотделно ли купува или се събират пари.
Най-добре е да се видим предварително, но аз събота и неделя няма да мога, няма да съм в Русе.
Тази седмица. Hug
Пишете за среща, аз ще следя.

# 52
Лягам момичета, ще ви следя и ми се иска да участвам с каквото мога  Hug
Лека и на вас  Hug

# 53
Да, за по -следващата неделя е почерпката я купуваме заедно  от Метро .
Ако имаш някакви подходящи дрехи ,обувки ,аксесоари ,дискове с музика /ама чалга /  .......... ,часовници, несесерчета ..... носи  децете се радват на всичко.

# 54
Да, за по -следващата неделя е почерпката я купуваме заедно  от Метро .
Ако имаш някакви подходящи дрехи ,обувки ,аксесоари ,дискове с музика /ама чалга /  .......... ,часовници, несесерчета ..... носи  децете се радват на всичко.

Разбира се, дрехи ще взема много, имам магазин, няма проблеми, сладки неща също  Hug

# 55
Изключих да попитам децата на каква възраст са?

Последна редакция: вт, 24 авг 2010, 18:55 от Маргало

# 56
Най-вероятно този път ще трябва да купуваме почерпката от Кауфланд, за да можем да вземем фактура на ДБМ.

Маргало, децата са от 7 до 18 години, но повечето са ниски за възрастта си. Има и такива по 110 см. Същите са децата общо-взето като зимата - да има 2-3 деца нови или излезли от дома.

# 57
Най-вероятно този път ще трябва да купуваме почерпката от Кауфланд, за да можем да вземем фактура на ДБМ.

Маргало, децата са от 7 до 18 години, но повечето са ниски за възрастта си. Има и такива по 110 см. Същите са децата общо-взето като зимата - да има 2-3 деца нови или излезли от дома.

Добре ще имам предвид  Hug

# 58
За среща тази седмица не съм свободна,но за Брестовица ще направя всичко възможно да дойда  Hug

# 59
Като гледам какъв е засилен интереса, среща тази седмица няма да можем да направим, но дано се съберем повече хора другата седмица за пътуването до Брестовица, дано! Praynig
Че с 20 рожденика сме жив зян ако отидем 2-3 само!
А "Треска за училище" ще я уточняваме в крачка.

Общи условия

Активация на акаунт