ДБМ - Русе 13

• 33 359
  • 616
  •   1
Отговори
# 330
Опитвам се да измисля нещо интересно и ново за програмата, но никакви идеи не ми идват  Crazy
Имам позната в група за модерен балет, да говоря ли с нея за карнавала или ще се разговаря със съставите от миналата година?
Иринка съгласна съм с теб за томболата, но това е едно от нещата, които привличат окото-томболаааа  Laughing Ако няма да правим поне грамоти "Аз дарих" да има.
В крайна сметка не се ли получаваше така, че всяко дете получаваше подарък и само тези за родителите бяха по-ограничени?

# 331
Вече съм тук.Сумата около организирането на карнавала е около 500лв - плакати,наем за озвучителна техника,наем на зала,отпечатване на куверти и томболата за деца.
Ако проведем карнавала във военния клуб,наемът ще отпадне.Мястото е подходящо за карнавала.Отпред във фоайето ще бъде щанда.Ще поканим пак Парти Марти,ако са съгласни да ни украсят и и да си разположат щанд с костюми и карнавални маски.
Трябва да решим въпроса с томболата,защото той ни е все пак едно перо - да има или да няма.Вярно е,че дете почти не е оставало без награда,но дали това е най-важното.

# 332
Бих искала да се се включа в акцията за Карнавала. За Брестовица също съм на разположение. С кола съм, ако това може да е в помощ за организацията.

# 333
DjastaPrasta ще духам щом се налага .
За томболата съм със смесени чувства.
Нека да решим дали да е във военния клуб карнавала .Аз съм ЗА.

# 334
И аз съм за!
Играчките за томболата предните години какви бяха и на какви цени долу горе.

# 335
Как става издухването?

# 336
Бих искала да се се включа в акцията за Карнавала. За Брестовица също съм на разположение. С кола съм, ако това може да е в помощ за организацията.

Добре си ни дошла! Hug

Аничка,за детската томбола купувахме флумастри,острилки,малки колички,гипсови фигурки и всякакви дреболийки,но все пак струват пари.

Аз също съм за военния клуб И ЗА ДАТА 20 МАРТ - най - близко е до първа пролет.

# 337
Като се има пред вид, че ще сливаме миналогодишни и тазгодишни рожденици, май не е много удачно да сменяме съществено подаръците. Само рамките за снимки според мен не са нужни - много ще им  станат по 2.

# 338
Като се има пред вид, че ще сливаме миналогодишни и тазгодишни рожденици, май не е много удачно да сменяме съществено подаръците. Само рамките за снимки според мен не са нужни - много ще им  станат по 2.
С какво да ги заменим?
Трябва да ги снимаме и да им извадим снимки.Ще взема фото този път.

# 339
Ами колко струваха рамките? Вариант е да ги сменим с кърпа за лице/ръце например. А може и пак да заменим бельото с пижами - вече две години не сме подарявали пижами.
Да кажат и другите!

# 340
Desirée пробиваш 2 дупки от двете страни на яйцето (дупето и острата част) и духаш  Mr. Green Дупките не трябва да са много големи за да не си личат много, аз пробивах с по-голяма игла.
Рамки за снимки има по 1 лв, но като имат по една може да се сменят с кърпи.Съгласна съм за пижамите.
Искате ли да си направим вечерна среща сряда или петък?Може и след 18:30 за да могат да дойдат и тези, които работят до по-късно.Ще поокъснеем малко със задачите вкъщи, но не виждам как ще успеем да уточним всичко за карнавала тук  Rolling Eyes

# 341
Аз съм ЗА - предпочиам да е сряда, но и в петък ще мога да се класирам ако знам достатъчно навреме.

# 342
В петък няма да съм в града ,но среда ще мога.

# 343
Предлагайте и час.

# 344
  • Русе
привет,
съгласна съм за клуба, и за датата на карнавала, за среща в сряда съм на линия.Час да предлагат заетите до късно, аз съм на работа до 14ч.

Общи условия

Активация на акаунт