ДБМ - Русе 13

• 33 313
  • 616
  •   1
Отговори
# 450
Честит празник и от мен!
Много здраве ,красота ,любов и нежност !

# 451
Честит празник и от мен, мили момичета!  bouquet

Скрита Фуста, утре ще ти звънна за подробности!

Последна редакция: ср, 09 мар 2011, 19:08 от irina_vas

# 452
Мили момичета,бъдете здрави, обичани и обичащи! newsm51

# 453
Мацки, живот и здраве другата седмица ще са готови билетите и плакатите за карнавала. Предлагам среща на 20.03 - неделя, за да си ги раздадем.

# 454
  • Русе
Привет, честити празници със закъснение.

Говорих с председателя на младежкия ученически съвет на Русе, едно момче от 11 клас е, и го помолих да ни съдейства за разпространение на флаери и плакати за карнавала по училищата.
Около 50 човека са членовете на мл. съвет от различни училища, мисля че ще разпространят добре инфото, а дори могат и да ни помогнат в самия ден.Ако ви хрумват идеи как бихме могли да ги използваме като помощ, кажете, за да мога да говоря с него и да обсъдят нещата на следващата си сбирка.

# 455
peziru, флаери няма да имаме, само плакати.
По- скоро по детските градини трябва да се разпространят, а що се отнася до училищата - по основните училща може. Едва ли деца по-големи от 1-ви,2-ри клас ще се въодушевят от карнавала.
Ако трябва да направим повече плакати, е добре да го решим преди вторник.

# 456
  • Русе
Да помоля ако някой има някакви идеи за програма-нека да каже,окъсваме я там Confused

# 457
Имаме подкрепата на студио за модерен балет "FREEDOM". Peace
Кабзи, ще ти дам координати, за да се свържеш и уговориш с тях.

# 458
Среща тази неделя?
Билетите са в мен, утре трябва да станат и плакатите?

# 459
на сватба съм  newsm18
ще взема плакати от Дени, че май ми е най - удобно

# 460
След като явно няма да се срещаме утре, кажете къде, освен при Пеония да оставя плакати и билети, за да ви е удобно да си вземате.

Следващата неделя ще се ходи ли в Брестовица? Освен Илиянка и Кабзи има ли други желаещи? Аз съм сама с детето, така че отпадам за следващата неделя.

# 461
  • Русе
Мисля,че билети няма нужда да вземаме.Освен,ако няма желаещи от вашите близки,които  да си купят пък да не дойдат.
  Иначе локацията на Пеония е свръх подходяща Mr. Green
Някой да се похвали с нещо измайсторено за щанда?

# 462
Може ли някой да ми пише на ЛС къде се намира Пеония, за да взема и аз няколко плаката.

Следващата неделя ще се ходи ли в Брестовица? Освен Илиянка и Кабзи има ли други желаещи?
Аз мога да дойда.

# 463
Плакатите и билетите са при Пеония.

# 464
Плакатите и билетите са при Пеония.
ще мина да взема
Ходенето до Брестовица се отлага за тази неделя.Ако искате среща давайте предложение.

Общи условия

Активация на акаунт