ДБМ - Русе 13

• 33 235
  • 616
  •   1
Отговори
# 480
  bouquet за пепито21 .
В мен е костюма на плашилото на Джаста ,който го иска да се обади.
Ако някой има излишен ще съм му благодарна.

# 481
А среща ще правим ли?

# 482

И аз това питам,де ...

bouquet за пепито21 .
Ако някой има излишен ще съм му благодарна.
Илианка, ти за Саши ли питаш или за теб? С детски мога да помогна - само дето моят син още не е реишил Батман ли ще бъде,мускетар ли ще бъде,Зоро ли ще бъде или БЕН ТЕН - имаме четири костюма, от които двата са мускетарски пелерини - само шапки с пера трябват и шпаги,естествено.

# 483
kabzimalka каквото ви остане ще го облечем . Laughing

# 484
Срещата най-вероятно ще я пропусна, защото ще пътувам.Сигурно ще се включа направо за карнавала.

# 485
  • Русе
A някой банер няма ли да ни направи?
Ако ще има среща,аз ще дойда.Поне за сега планове  да отсъствам за уикенда нямам.
Искам да благодаря най-сърдечно на Илияна за суровините Laughing Яйца,фиби...суууупер си  bouquet
Подкарах снощи цветенцата имам 5 готови,закачени за фибичките,дори ги пробвах,стоят страхотно на коса Heart Eyes

# 486
В петък 17.30 имам среща с управителя на Рефан.Доколкото се уговорихме тази година наградите ще бъдат 10 пакета   bouquet. Молбата на господина е да опънем един рекламен банер на Рефан, със което се съгласих и предполагам че няма проблеми.Другата награда е от фризьорски салон както миналата година.Имам и още нещо на ум, но ако го уредя тогава ще пиша.
Десито засега не знае дали ще може да присъства, ако има нещо което още трябва да се свърши на линия съм, Джаста Праста , Луси и Дидка ми имат тел.Ако някой иска нещо може и на лични Wink
Хайде не остана  Grinning.

Джаста за банера видях идеята от Дидка и си направих и аз от лентичките на форума Wink

Последно ще правим ли среща преди карнавала ???

# 487
  • Русе
Новите цветя
Около 35 броя са,ще успея да направя още малко предполагам.

Моля в петък преди обед ако някой е свободен да каже,трябва да отидем до военния клуб и да подредим залата,ще ни чакат към 10-10.30 часа.Моля поне 2-3 да дойдат.

# 488
Джаста много са сладки .
Аз няма да мога да дойда в петък.

# 489
Здравейте момичета, приготвила съм 5-6 бродирани картички с великденски мотиви. Мислех че мероприятието ви ще е на Цветница, но сега видях, че ще е в неделя. Така че нямам време да направя още, както мислих и ще помоля да ми дадете адрес утре да ги изпратя. Успех ви желая.

# 490
Джаста аз мога да дойда , да се обадя ли на Парти Марти , нали те ще украсяват?
ikr_mi   пратих ти на лични моя адрес Simple Smile

# 491
  • Русе
Още някой за петък?
ikr_mi благодаря много Hug

# 492
Джас, "букета" е страхотен!!!

На 90% съм сигурна, че ще мога да дойда в петък!

# 493
  • Русе
Джас ако няма да боядисваме, ще се опитам да се включа и в петък да помогна.
Инак уговорката за неделя си остава, ще дойда, ще ти звънна да ме вземеш .

На срещата някой беше споменал , че  ще слагаме печати на ръчичката на всяко дете при покупката на билетче както в дикотеките. Не се сещам кой беше, но нека моля да купи такива печати или поне да каже от къде се купуват.[/b]
 С медалите нищо не се получи, пробвахме в училище с  учениците, но от картон някакси не ми харесаха и се отказах.

# 494
За петък и аз се уговорих с Джаста на 100% мога да дойда.Говорих с Парти Марти, те са се разбрали за петък следобед да отидат да украсят.Казаха че на украсата нищо няма да и стане,че можела и две седмици да издържи.Вече ако в неделя има някой балон издишал на място ще го оправят.Уговорих и 100 балона които ще са по земята, тях аз ги поемам.В неделя колко часа ще се събираме?Аз ще съм сама с малката ,че таткото е на работа,но ще направя всичко възможно да дойда колкото се може по рано.

Аз имам едни такива като дунапренени печати детски с различни картинки, много са хубави,но нямам мастило.Малката ползва водни боички като си играе с тях и пак се получава.Ако някой може да подсигури цветно мастило или от тези боички за тяло аз ще ги взема печатчетата,няма нужда да се купуват други.

Общи условия

Активация на акаунт