ДБМ - Русе 13

• 33 232
  • 616
  •   1
Отговори
# 495
  • Русе
И аз говорих днес 100 пъти с този и онзи CrazyИ май по-добре да отидем в петък след обед,тъкмо да се консултираме и с ПартиМарти.Иве,Пези,за вас удобно ли е?Към 3?
Видях гривничките,които е направила Пеония-страхотни са!!!!! Heart EyesБраво Котка  bouquet
Радвам се,че харесвате цветята,днес купих нови платове за още няколко цвята и модела.На живо са по-хубави от на снимка.
И нямам търпение да се видя с Раматахата Heart Eyes

# 496
Ехе, Джас, и аз Hug, дано не стане нещо че така съм се навила. Мислех си дали не пратя чашите по еконт за да съм сигурна, че са при теб? Ама без костюми пускате ли Embarassed

# 497
За мен времето не е проблем за утре имам гледач.Така че като се уточните само ми се обадете и съм на линия.
Днес получих картичките от ikr_mi   bouquet.Много са хубави

# 498
  • Русе
Утре най- вероятно няма да мога да помогна.Ако до три се освободя, ще звънна и ще дойда.

# 499
Момичета къде сте, защо никой не се включва, остават броени дни.Поне някакви насоки кой кога какво

# 500
Тази година пропуснах участие в подготовката за карнавала,но вече имам ученичка,а от вчера и двугодишна госпожица  Mr. Green Почерпете се по този повод:

В неделя няма да мога да дойда,заради смените.Има вероятност да съм днес по-късно на работа,ако стане ще се чуя с някой да дойда за подготовката на залата  Hug

# 501
Аз днес няма да мога да дойда да помагам.
Приготвила съм няколко нещица за базара, такаааа ми се искаше да се изфукам /ех, циганска душа/ но не са довършени още.

Искам да благодаря на  sladko bebche Разглеждайки творенията й от форума я поканих да участва в базара и тя с охота вчера ми донесе няколко бижута, ето и част от тях да им се порадвате и вие

# 502
  • София
Аз също ще бъда в неделя с малкия, защото нямам кой да го забавлява там.
В неделя ще отидем ли по-рано?Към колко?

# 503
Днес ще дойда за подготовката. И в неделя съм на линия. Мисля, че трябва да се срещнем около 9ч, най-късно 9,30ч., за да доподредим щанда т.н. В 10 вече ще започнат да идват "гости".

# 504
няма да мога да дойда днес, но в неделя ще мина преди работа да оставя мои дръвчета за щанда.

# 505
  • Русе
Аничка,честита ти рожденничка  bouquetДа ти е жива и здрава Heart Eyes

Ходихме,понагласихме,основното подреждане е готово.В неделя след 9ч ще е отворено и трябва да сме най-късно 9.30 там за да наредим щанда,да помогнем за масата с почерпката за дечицата,както и Бюфета за възрастните.Тъй като сме малко бройки,ще ни е трудно да огряваме навсякъде,така че организацията трябва да е стройна.В мен са повечето неща за щанда.
Днес получих чашките отРаматахата Heart Eyes Благодаря ти скъпа приятелко за подкрепата  bouquet
Утре ще получа и кашонче с красоти от София,от Щурчо  bouquet

# 506
Със Светлето довършихме, украсата на Парти Марти е готова, много хубаво стана.В неделя сутринта ще надуят другите балони.Господино който беше днес там каза че още към 8.30 някъде може би ще е там.Аз ще се постарая възможно най рано да дойда,че ще съм сама с малката.

Джас питах за такива боички хората от Марти , но точно такива нямали, имали някакви пастели за рисуване.Това което би ни свършило работа, го имало в съседния до тях м-н.Така че варианта е или ти да донесеш от тези за които говорихме или да се купят от там други.Ако времето утре е хубаво мога да се пусна до центъра с малката.

# 507
Аз пък се сетих да питам някой знае ли къде са баджовете newsm78

Също така от къде вземахме бонбоните? Имам пари в себе си, но ми е трудно да изляза с малката в този вятър, така че ако са по-наблизо мога да отида да взема.

А накой дали може да развали някъде парички - ще ни трябват петолевки и чат -пат по 2 и по 1 лв. Днес ще опитам да разваля в кварталните магазини колкото се съгласят.

# 508
Имам 50 лв по 2 и 5-по 1 нямам...утре към 9.15 ще гледам да съм там с билетите.

# 509
Скрита Фуста ще донесе бонбони .

Общи условия

Активация на акаунт