ДБМ - Русе 13

• 33 191
  • 616
  •   1
Отговори
# 585
Мацки, среща тази неделя?

# 586
Мога в събота .
MagieA,благодаря .Прочетох говорих с едно от момичетата ,чудесна работа са свършили .

# 587
И аз мога за утре!
Кабзи и Светла също ще дойдат. Евентуално и Джаста. Който желае да заповяда!
Срещата е  утре в "РОЯЛ", ет. 5 ; 17,30 часа

# 588
Така, срещата в събота се състоя. Бяхме три - Светла,Иринка и аз. Общо взето нищо не решихме,защото нямаше с кого. Светла повдигна въпроса за това дали ще правим коледен базар тази година. Принципно и аз и Иринка се съгласихме. Но не можем да решим този въпрос само трите,а и време няма. Та,въпросът ми към вас е, смятате ли,че ако се напънем,можем да спретнем и да проведем коледния базар? Датите са 15,16 и 17 декември. Не става дума само да се дежури в тези дни,а и какво ще произведем за базара. Моля,бързичко да помислите по този въпрос и да пишете тук мнението си!

Този месец на 18 и 19 /събота и неделя/ ще имаме гости от София - Роси и Кари. Гостуването им е свързано с желанието им да се запознаят с нас и да поговорят с нас. Молбата ни е да се освободим за два часа в събота следобед,за да проведем срещата с тях!

# 589
Мдааа! Така като гледам каква е активността, въпроса за провеждането на Базар ми изглежда  риторичен!

Ще се радвам да се запозная с Роси и Кари! Hug Дай Боже да има и други желаещи!

# 590
  • Русе
Здравейте, момичета! До сега не съм се включвала при вас, но ако има коледен базар с удоволствие бих направила малко картички и брошки за него. За дежурене на базара не мога нищо да обещая, тъй като със сина ми още се гледаме в къщи и не зная дали ще има на кого да го оставя. Тук можете да видите нещата, които правя и ако ви харесат, ще се радвам да се включа с каквото мога.
http://allyoumaysaythatiamadreamer.blogspot.com/

# 591
Здравейте, момичета! До сега не съм се включвала при вас, но ако има коледен базар с удоволствие бих направила малко картички и брошки за него. За дежурене на базара не мога нищо да обещая, тъй като със сина ми още се гледаме в къщи и не зная дали ще има на кого да го оставя. Тук можете да видите нещата, които правя и ако ви харесат, ще се радвам да се включа с каквото мога.
http://allyoumaysaythatiamadreamer.blogspot.com/

Маги, чудесни неща твориш! Благодарим ти и за желанието да се включиш. Тази година ще пропуснем коледния базар. Но ти би могла да подпомогнеш базарите в другите градове.  Но ще те очакваме с нетърпение,когато организираме пролетния карнавал. Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 592
  • Русе
kabzimalka, благодаря ти! Simple Smile Жалко, че няма да има тази година. Ще се постарая да се включа в пролетния карнавал.  Hug

# 593
Да напомня,че на 19 -ти / тази събота/ ще имаме гости от София. Моля, потвърдете вашето присъствие за тази събота следобед за около три часа време. Точният час на срещата ще уточним до ден-два.

# 594
в събота бих могла да дойда, но ще съм с детето, ако не е в часовете й за сън
жалко за коледния базар, но честно казано и аз не бих могла да направя повече от 2-3 дървета. И повече да направя пак, като се събере всичко, ще е малко продукция за базар.

# 595
  • Русе
Аз отдавна не съм имала възможност да се включа SadСъжалявам, че тази година ще останем без базар, но мисля, че наистина сме малко за да се справим аз мога да участвам с продукция, но за продаване едвали ще мога да се включа.Кажете за събота и неделя къде и от колко ще е срещата ако мога ще се включа.

# 596
Срещата отпадна.

# 597
Здравейте момичета,съжалявам и аз че няма да има базар тази година.Аз известно време имах проблеми с влизането във форума,но слава богу вече се оправи.Пропуснала съм доста неща Sad .

# 598
Една хубава предколедна новина - леглата за ДМСГД Русе вече са факт. Успяхме да закупим 6 дървени  и 2 тръбни легла,както и 8 матрака,облечени с еко кожа за нуждите на дома. Стойността на леглата и матраците е 1997лв. Сумата беше събрана от миналогодишния ни коледен базар,както и от тазгодишния пролетен карнавал.

За тази година вече не остана време за посещения на децата в Брестовица. Но искрено се надявам от догодина вече да стегнем редиците си и да подновим ходенията си при тях,защото им липсваме. Правим добри неща за тях,нека продължим да го правим!

# 599
  • Русе
За много години момичета!Нека новата година ви донесе повече усмивки, семейна топлина и вдъхновение !

Общи условия

Активация на акаунт