ДБМ - Русе 13

• 33 191
  • 616
  •   1
Отговори
# 600
Надявам се съвсем скоро да отворим нова тема с повече хубави новини!

Миналата събота ни гостуваха Роси,Кари и Гери от София. Както знаете Роси е директорката на фондацията ни,Кари е в управителния съвет. Те дойдоха да се запознаят с нас. Но се запознаха само с четири от нас.

Освен опознавателна, за мен тази среща беше и вдъхновяваща. Тези три дами успяха да върнат увереността ми,че  все пак можем да продължим да правим това,което сме правили и досега. Естествено само четири няма да успеем.

Иска ни се да продължим с инициативите ни. Иска ни се да проведем традиционния ни Пролетен карнавал.

Имаме нужда от хора,готови да дарят част от времето си дали само като изработят сувенир за щандовете ни, дали като организатори само по време на акции,дали като посещаваме децата в Брестовица... Всяка помощ ни е нужна. Защото децата не са ни забравили и всеки месец ни се обаждат,за да питат кога ще отидем.

Аз, Ирина,Илияна и Светла сме готови за среща.  Предлагаме среща тази или следващата неделя. Споделете кога ви е удобно,за да се съберем възможно най-много хора.

Последна редакция: пт, 27 яну 2012, 00:08 от kabzimalka

# 601
  • Русе
Здравейте,
за срещата нищо не мога да обещая, но съм готова да помогна с неща изработени от мен. Ще следя уговорките за среща и ако успея ще дойда.  Simple Smile

# 602
Незнаех, че ще има среща  Rolling Eyes
Сега като си стоя вкъщи ще мога да изработя неща за акции и да идвам на срещи и т.н, само за посещенията съм пас, заради бременността  Wink

# 603
ани4ka честито !Лека и безпроблемна !
Мале колко сте смели ,пък аз....

# 604
Незнаех, че ще има среща  Rolling Eyes
Сега като си стоя вкъщи ще мога да изработя неща за акции и да идвам на срещи и т.н, само за посещенията съм пас, заради бременността  Wink

Аничка,честито!
За срещата писахме още през ноември. И всъщност от септември се опитваме да се съберем на среща,но повече от три-четири не успяваме. А започнахме да правим нещо хубаво и ще е жалко да се откажем. Поне аз така мисля.

# 605
Срещата се отлага за следващата неделя 05.02.12. Допълнително ще се уточним за час и място. Надявам се да се съберем повечко!

# 606
# 607
Момичета, срещата е тази неделя в  Търговски център РОЯЛ - кафенето на ет.5 - 11ч.
Заповядайте!

# 608
Почти е сигурно че ще дойда на срещата утре   Peace

Аничка честито и от мен,пожелавам ти лека и безпроблемна бременност Simple Smile)

# 609
  • Русе
И аз ще се опитам да дойда. Един малко глупав въпрос, но нали не съм ви виждала, как да ви позная? Blush

# 610
Преди като видиш много мацки и то хубави на едно място и да си подмятат разни картички,хартийки плакати играчки и други нямаше как да ни объркаш Simple Smile ,сега незнам колко ще се съберем, но съм сигурна че пак ще си личим кои сме.Другия вариант е ако имаш номера на някоя от нас да звъннеш като си там Simple Smile

# 611
И аз ще дойда.

# 612
Планувам да дойда, но от 2-3 седмици не съм излизала за дълго от вкъщи и доста ме е страх в това време. Има ли някой в района на ялта да вървим заедно  Rolling Eyes
Благодаря ви за пожеланията  Hug Heart Eyes

# 613
  • Русе
Аничка, аз съм в Ялта. Мъжа ми ще ме закара. Ако искаш пиши ми на лична да се разберем ще минем да те вземем. Simple Smile

# 614
И аз се стягам и идвам след малко

Общи условия

Активация на акаунт