Ше ги избия

• 10 629
  • 99
  •   1
Отговори
# 60
Вижте какво,всеки в къщата си може да прави каквото иска. ювие съобразявате ли се като си готите манджите,а над вас живее бременнадали няма да и прилошее от миризмите,които от вашата кухня отиват в нейната баня...

Колкото ти се съобразявш със съседите под вас, когато си миеш терасата.

# 61
Е, какво сега - да не си мием и терасите ли  newsm78

# 62
 Мои съседи също понякога са празнували празници в къщи. Никога не съм правила скандали и не съм викала полиция. Да се вика полиция за такова нещо е пълна проява на безсилие и заядливост. В крайна сметка,когато моето семейство си поани от време на времегости също не искам съседите да викат полиция и да ми се месят в навиците в собствената ми къща. Те не са хората,които ще ми определят кога и как ще чистя и каня гости.

# 63
  • Варна
dani didi Когато мила моя, отидеш да живееш в малка спретната къщурка с 3 дка дворче, тогава ще си упражняваш навиците "в собствената ти къща", както намериш за добре. Щом живееш в жилищен блок, ще спазваш правилата- писани и неписани. Иначе рискуваш съседите ти да имат сходни с чувствата на авторката.  Peace
Не че живота в къща протича без правила, но са по- свободни и позволяват по- малко ограничения.

# 64
  • София
Е, какво сега - да не си мием и терасите ли  newsm78
Явно не си чела съседната тема. Grinning http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=511161.0

# 65
Мила Северина, по много причини на малко хора в града е възможно да живеят в къщи- и моля,не си мисли,че преди съм живеела в къща или ида от село. Родена съм и съм израснала тув,в този квартал,и цял живот съм живяла в апартамент-не точно в този,но в друг АПАРТАМЕНТ. така че не ми обяснявай да се връщам към къщата и градината-никога не съм имала такава. Знам как се живее в блок,никога не може всички да са доволни-компромиси трябва да се правят,за да се запази правото на свобода на човека-написах,че аз никога не правя проблеми на никой съсед,1защото празнува нещо в къщи-понякога и моето семейство има гости и също настоявам от съседите ми за търпимост.

# 66
Писаните - айде, ще ги преглътна - ама пък и неписаните правила, ти...  Joy

# 67
  • Варна
Ох, да бях прочела и аз съседната тема, та да не се моря да обяснявам очевидното. ooooh!
viliko Несполучлив опит да кажеш нещо? Опитай пак.  Peace

# 68
Абе и ти доста каза в твоя пост... Joy

# 69
# 70
Чета ви мненията и се убеждавам, че в БГ не живеят нормални и цивилизовани хора.... И в тази тема се изпокарахте, ако има начин и ще се избиете.... Абе хора, полудяхте ли???? В кой век живеете, в гората ли сте родени и живяли???? То вярно, че простотията ходи по хората, ама моля ви спестете си я за вас... Няма нужда да я споделяте по форумите.... Смешни сте....  ignore2

# 71
Чета ви мненията и се убеждавам, че в БГ не живеят нормални и цивилизовани хора.... И в тази тема се изпокарахте, ако има начин и ще се избиете.... Абе хора, полудяхте ли???? В кой век живеете, в гората ли сте родени и живяли???? То вярно, че простотията ходи по хората, ама моля ви спестете си я за вас... Няма нужда да я споделяте по форумите.... Смешни сте....  ignore2

Подкрепям напълно това мнение. и аз призовавам за повече толерантност и търпимост у хората. Щом живеем заедно сме длъжни да се търпим един друг. Дори да е с цената на малки компромиси.

# 72

Подкрепям напълно това мнение. и аз призовавам за повече толерантност и търпимост у хората. Щом живеем заедно сме длъжни да се търпим един друг. Дори да е с цената на малки компромиси.

Не се стърпях просто. Освен да сме толерантни трябва и да се съобразяваме с другите. Защото аз утре може да искам да си гледам прасе на терасата или крава да има детето да пие еко мляко. Ти самата би ли изтърпяла миризмата и тук таме прокапалата кравешка тор по прането ти? Едва ли? И аз съм била студентка, но не сме правили всяка нощ купони до 4-5 часа заранта. Въпрос на елементарна култура е това. И тъй като живеем в общество, лунна пътека, трябва да се съобразяваме с него.

# 73

Не се стърпях просто. Освен да сме толерантни трябва и да се съобразяваме с другите. Защото аз утре може да искам да си гледам прасе на терасата или крава да има детето да пие еко мляко. Ти самата би ли изтърпяла миризмата и тук таме прокапалата кравешка тор по прането ти? Едва ли? И аз съм била студентка, но не сме правили всяка нощ купони до 4-5 часа заранта. Въпрос на елементарна култура е това. И тъй като живеем в общество, лунна пътека, трябва да се съобразяваме с него.

Това ли е начинът,по който ще се съобразяваме един с друг-като се "избиваме" Що за болен мозък трябва да си,за да прибегнеш до такива мисли,и не дай Боже действия! А тази млада майка не е ли била и тя на купон,на гости,на рожден ден? Не всеки ден е празник,но когато дойде празник не бива да си го вгорчаваме напук! за взаимност става въпрос-днес аз те търпя,утре ти мен.иначе ще има война,ане бива.

# 74
                  Вземаш касета или сд диск с опера или класическа музика и го пускаш на съседите в часовете когато спят .
                  Тази музика има страшно малко почитатели , и идеално може да ти пили нервите  Mr. Green
                 Надуваш уредбата до дупка , и слизаш пред входа на блока ни лук яла ,ни лук мирисала.
                 На твое място бих го правила докато съседите ограничат своите купони . Peace

Общи условия

Активация на акаунт