Ше ги избия

• 10 629
  • 99
  •   1
Отговори
# 90
  • Пловдив
Днес говорих с родителите на купонджийте - хората се извиниха и казаха, че няма да се повтаря това нещо - ще видим когато си отидат на село следващия път.

а ти блюстителке на реда и правилниците защо не си гледаш ангелчето и принцеската и не оставиш хората да си контролират сами децата. аман от комшии,които се месят по чуждите семейства и къщи.

Сигурно защото крайният резултат от "контролирането" има пряко влияние върху нея като съсед.
Ако някой, който не живее изолиран, си прави дискотека, на теб ти пречи, но не ти обръщат внимание, много ясно че ще потърсиш някого с "контрол" над ситуацията.

# 91
А какво се прави когато имаш съседи които от сутрин рано - говорим за 6часа - се започва едно крещене по малкото дете - на годинка и половина че на всичко отгоре си взеха и куче Тая над нас е просто уникум - истерясва дори и нощем - няма събота и неделя няма през седмицата Е според вас какво трябва да се направи - говорих с нея а тя като отвори една уста не мож я затвори с нищо Дете пищи майка врещи куче лае - невероятен ужас ежедневно

# 92
Виж, не съм чела в Закона да се обръща мнимание на шептенето вкъщи  Thinking

# 93
А какво се прави когато имаш съседи които от сутрин рано - говорим за 6часа - се започва едно крещене по малкото дете - на годинка и половина че на всичко отгоре си взеха и куче Тая над нас е просто уникум - истерясва дори и нощем - няма събота и неделя няма през седмицата Е според вас какво трябва да се направи - говорих с нея а тя като отвори една уста не мож я затвори с нищо Дете пищи майка врещи куче лае - невероятен ужас ежедневно

Ше ги избиеш, много ясно.

# 94
О със съседите няма оправия, моите от горе с години ме тероризират, какво ли не, освен стандартния шум, кучето им ровеше всяка ве4ер пода, явно дупки копае, синът им освен силната музика, ми е повръщал в балкона, наводниха ни три пъти и се правят на разсеяни, че чак и полиция ми викнаха за две дупки с бормашината. Ама на последък са се поокротили май, не ги чувам много.

# 95
Като ви чета се чудя как ли ме "поздравяват" моите съседи  Laughing
Вие не им ли пречите по някакъв начин на вашите?Със сигурност!

# 96
Вие не им ли пречите по някакъв начин на вашите?Със сигурност!
Не! Naughty На никого не преча, със сигурност. Живеем тихо и спокойно. Не слушаме шумно музика, не крещим, не тропаме, не пробиваме дупки всеки ден, не си мием балконите в 12 на обяд!

Тоя кретен до нас, от четири месеца прави баня 2 на 2 и проби в нея дупки до центъра на земята. Няма да се учудя ако поникне у нас някой ден! Отгоре на всичкото си обърна тръбите на душа и сега като пусне водата в неговата баня, търча да видя дали не е избила някоя чешма у нас, така шурти в коридора ни! Всеки ден се тропа, тряска и пробива! ooooh! Няма мира събота и неделя.. Нощем к`во мишкува, шпаклова ли, не знам, ама чегърта непрекъснато на главите на децата, щото банята му е залепена за детската стая. #2gunfire Иде ми верно да го гръмна. Майстора му лепи по 5 плочки на ден и за пръв път чувам някой с коване да лепи плочки. Всяка една се начуква поне по 100 пъти.

На петия етаж едно семейство дебили, мине се не мине време, се проявят. Мухльото, кинта и двайсе, от 50 гр. алкохол, самочувствието му скача до небето. Нощес с приятели и майка си(!!!), се кикотиха 1 час на пейките пред входа. В 4 часа сутринта! Комшиите ги заляха 5 пъти с вода, ама те нагли простаци, какво да ви разправям! И аз искам да трепам наред! Ба си говедата, с които живеем. После що не говоря с тях и синовете ми ги подминават!? Щото са от гората хванати... ooooh!Бясна съм, неделя е, на инжекции съм, не се наспах! Личи ми, нали?  Close Crossing Arms

# 97
  • до една звездичка
Днес говорих с родителите на купонджийте - хората се извиниха и казаха, че няма да се повтаря това нещо - ще видим когато си отидат на село следващия път.

а ти блюстителке на реда и правилниците защо не си гледаш ангелчето и принцеската...

А ти що не вземеш да се гръмнеш, а?! Ама в главата се цели, за по-сигурно. #Cussing out

Без извинение!

# 98
Мани я, ٠•● Dega ●•٠, на нея нещо химията не и сработва правилно. Mr. Green

# 99
  • Пловдив

а ти блюстителке на реда и правилниците защо не си гледаш ангелчето и принцеската...

А ти що не вземеш да се гръмнеш, а?! Ама в главата се цели, за по-сигурно. #Cussing out

Без извинение!

И като се целиш в главата- вземи застани пред огледалото, за по-сигурно... #Cussing out

И от мен без извинение!

И за да не е спам - Съседът отгоре от половин година прави баня, вчера реши и външна изолация да си спретне, в резултат на което - терасата ми беше завидно напълнена с боклук, прането в прах..Като че ли ще му стане нещо, ако звънне на вратата и ми каже - прибери си дрехите, че ще цапам..

Общи условия

Активация на акаунт