Ше ги избия

• 10 636
  • 99
  •   1
Отговори
# 75
Днес говорих с родителите на купонджийте - хората се извиниха и казаха, че няма да се повтаря това нещо - ще видим когато си отидат на село следващия път.

# 76
Днес говорих с родителите на купонджийте - хората се извиниха и казаха, че няма да се повтаря това нещо - ще видим когато си отидат на село следващия път.

а ти блюстителке на реда и правилниците защо не си гледаш ангелчето и принцеската и не оставиш хората да си контролират сами децата. аман от комшии,които се месят по чуждите семейства и къщи.

# 77
Разбира се, че трябва да има толерантност, но това може да стане в определени граници.... Всеки да знае до къде се простира свободата му, за да не се превърне в свободия и анархия... За да не пречи и накърнява пространството на другия.... Ако този, който пуска музиката и прави купон е толерантен, би трябвало да намали децибелите след 23ч например.... Така хем купона ще продължи без намесата на полиция, хем комшиите ще могат да поспят... От друга страна - комшиите може да са по-толерантни когато във блока някой веднъж в годината прави купон за рож.си ден например.... Когато е изключение, когато не е всекидневен тормоз, когато е направено с мярка /до 23-24ч/ тогава няма да се налага на никого да звъни в полицията, да си вдига кръвното и да вгорчава купона на празнуващите... За такава толерантност говоря, такава толерантност ни липсва на нас българите и нямаме никакво желание да се научим да бъдем поне малко по-толерантни...
Този форум и нападките ни помежду си го доказват...

# 78
                Ами повечето хора изискват толерантност , когато тя ги касае лично и само тях.
                Но , когато се наложи и самите те да проявят такава , отказват .
                Какво им пука за другите , важното е на тях да им е добре.
                Непроявяващият толеранс спрямо останалите хора , не разбира че не е единственият в света , и
                че освен близките му , други не са длъжни да му правят лизо-гъз .  Whistling

# 79
                Ами повечето хора изискват толерантност , когато тя ги касае лично и само тях.
                Но , когато се наложи и самите те да проявят такава , отказват .
                Какво им пука за другите , важното е на тях да им е добре.
                Непроявяващият толеранс спрямо останалите хора , не разбира че не е единственият в света , и
                че освен близките му , други не са длъжни да му правят лизо-гъз .  Whistling

С какво право тази жена ходи и досажда на родителите на съседските деца,като им държи сметка за действията на децата в собствеата им къща! докато детето ми си е у дома само аз мога а определям дали може или не може да прави нещо. никой съсед няма право да ми се меси. всеки да си гледа неговите деца и да не възпитава чуждите.

# 80
Не се стърпях просто. Освен да сме толерантни трябва и да се съобразяваме с другите. Защото аз утре може да искам да си гледам прасе на терасата или крава да има детето да пие еко мляко.
   smile3532 smile3532 smile3532
Съобразяването е необходимо, да, ама хора, вие на по колко години сте? Никога ли не надувате музиката поне за мааалко, през деня, докато танцувате с половинката/ детето/ гости/котката/ кучето/ съседа, все едно с кой? Ау, че тя душицата ми умира ако някой парчета не ги чуе на определени децибели, ей. Плюс т'ва и пея. Ама тукА у наЗЕ може, щото сме все млади семейства с деца и общо взето се редуваме, кой когато го ухапе. Никой не злоупотребява с много висока музика по малките часове, ама от време навреме всеки дуе басовете  hahaha и нечий деца са пощурели или се дерат. Ами живот, всеки си има "моменти". Особено като е има предвид, че съседите на моите Нели и Ролинг Стоунс примерно, пускат "Я елате пиленца при батко". Ама са пичове. И си се разбираме, по малките часове никой не злоупотребява.
Я по усмихнато  Laughing И пичовете в районното не са за изхвърляне, вършат си работата момчетата, звъниш, докато дойдат. По-ларж, моля   bouquet

# 81
             dani didi - не четеш между редовете .
             Аз си намерих лек за проблемни съседи , така не влизам в директен конфликт, и постигам на 90 % успех.
             Ще  го постна отново

Вземаш касета или сд диск с опера или класическа музика и го пускаш на съседите в часовете когато спят .
                  Тази музика има страшно малко почитатели , и идеално може да ти пили нервите  Mr. Green
                 Надуваш уредбата до дупка , и слизаш пред входа на блока ни лук яла ,ни лук мирисала.
                 На твое място бих го правила докато съседите ограничат своите купони . Peace

# 82
Чета ви мненията и се убеждавам, че в БГ не живеят нормални и цивилизовани хора.... И в тази тема се изпокарахте, ако има начин и ще се избиете.... Абе хора, полудяхте ли???? В кой век живеете, в гората ли сте родени и живяли???? То вярно, че простотията ходи по хората, ама моля ви спестете си я за вас... Няма нужда да я споделяте по форумите.... Смешни сте....  ignore2

Подкрепям напълно това мнение. и аз призовавам за повече толерантност и търпимост у хората. Щом живеем заедно сме длъжни да се търпим един друг. Дори да е с цената на малки компромиси.

Не се стърпях просто. Освен да сме толерантни трябва и да се съобразяваме с другите. Защото аз утре може да искам да си гледам прасе на терасата или крава да има детето да пие еко мляко. Ти самата би ли изтърпяла миризмата и тук таме прокапалата кравешка тор по прането ти? Едва ли? И аз съм била студентка, но не сме правили всяка нощ купони до 4-5 часа заранта. Въпрос на елементарна култура е това. И тъй като живеем в общество, лунна пътека, трябва да се съобразяваме с него.

Това ли е начинът,по който ще се съобразяваме един с друг-като се "избиваме" Що за болен мозък трябва да си,за да прибегнеш до такива мисли,и не дай Боже действия! А тази млада майка не е ли била и тя на купон,на гости,на рожден ден? Не всеки ден е празник,но когато дойде празник не бива да си го вгорчаваме напук! за взаимност става въпрос-днес аз те търпя,утре ти мен.иначе ще има война,ане бива.

Аз съм сигурна, че тя няма да го направи наистина, да ги избие де. Знаеш ли на мен колко пъти ми е идело да ида да гръмна комшията дето ми слага теракот в 15:00 над нас? Този ремонт се правеше две години. Две години?! Ти представяш ли си всеки божи ден след 13 часа да почнат да ти чукат над детската стая? Еми идело ми е не знам какво да направя, но не съм. Всеки се ядосва в даден момент. Но това не значи, че ще го направи това, дето го мисли. Щото тоя който ще го направи няма да пише по форумите де.  Peace И знам за какво говориш, но все пак говорим за всекидневни купони май. Това е прекалено.

# 83
Не се стърпях просто. Освен да сме толерантни трябва и да се съобразяваме с другите. Защото аз утре може да искам да си гледам прасе на терасата или крава да има детето да пие еко мляко.
Съобразяването е необходимо, да, ама хора, вие на по колко години сте? Никога ли не надувате музиката поне за мааалко, през деня, докато танцувате с половинката/ детето/ гости/котката/ кучето/ съседа, все едно с кой? Ау, че тя душицата ми умира ако някой парчета не ги чуе на определени децибели, ей. Плюс т'ва и пея. Ама тукА у наЗЕ може, щото сме все млади семейства с деца и общо взето се редуваме, кой когато го ухапе. Никой не злоупотребява с много висока музика по малките часове, ама от време навреме всеки дуе басовете  hahaha и нечий деца са пощурели или се дерат. Ами живот, всеки си има "моменти". Особено като е има предвид, че съседите на моите Нели и Ролинг Стоунс примерно, пускат "Я елате пиленца при батко". Ама са пичове. И си се разбираме, по малките часове никой не злоупотребява.
Я по усмихнато  Laughing И пичовете в районното не са за изхвърляне, вършат си работата момчетата, звъниш, докато дойдат. По-ларж, моля   bouquet

Много ясно, че сме надували. Ама не и посред нощите. Да си потанцувам с детето в 3 часа. Айде ся, голямо сравнение.  Peace Не сме пенсии, ама пък съгласи се, че е дразнещо всяка вечер в 3 часа да ти дъни музиката. Пък и има слушалки с големите децибели. Wink Иначе аз супер толерантен човек и много ги търпя моите комшии и те мен, но общо взето се съобразяваме едни с други.

# 84
Чета ви мненията и се убеждавам, че в БГ не живеят нормални и цивилизовани хора.... И в тази тема се изпокарахте, ако има начин и ще се избиете.... Абе хора, полудяхте ли???? В кой век живеете, в гората ли сте родени и живяли???? То вярно, че простотията ходи по хората, ама моля ви спестете си я за вас... Няма нужда да я споделяте по форумите.... Смешни сте....  ignore2

Подкрепям напълно това мнение. и аз призовавам за повече толерантност и търпимост у хората. Щом живеем заедно сме длъжни да се търпим един друг. Дори да е с цената на малки компромиси.

Не се стърпях просто. Освен да сме толерантни трябва и да се съобразяваме с другите. Защото аз утре може да искам да си гледам прасе на терасата или крава да има детето да пие еко мляко. Ти самата би ли изтърпяла миризмата и тук таме прокапалата кравешка тор по прането ти? Едва ли? И аз съм била студентка, но не сме правили всяка нощ купони до 4-5 часа заранта. Въпрос на елементарна култура е това. И тъй като живеем в общество, лунна пътека, трябва да се съобразяваме с него.

Това ли е начинът,по който ще се съобразяваме един с друг-като се "избиваме" Що за болен мозък трябва да си,за да прибегнеш до такива мисли,и не дай Боже действия! А тази млада майка не е ли била и тя на купон,на гости,на рожден ден? Не всеки ден е празник,но когато дойде празник не бива да си го вгорчаваме напук! за взаимност става въпрос-днес аз те търпя,утре ти мен.иначе ще има война,ане бива.

Аз съм сигурна, че тя няма да го направи наистина, да ги избие де. Знаеш ли на мен колко пъти ми е идело да ида да гръмна комшията дето ми слага теракот в 15:00 над нас? Този ремонт се правеше две години. Две години?! Ти представяш ли си всеки божи ден след 13 часа да почнат да ти чукат над детската стая? Еми идело ми е не знам какво да направя, но не съм. Всеки се ядосва в даден момент. Но това не значи, че ще го направи това, дето го мисли. Щото тоя който ще го направи няма да пише по форумите де.  Peace И знам за какво говориш, но все пак говорим за всекидневни купони май. Това е прекалено.

Знам за какво става въпрос. Когато се нанасяхме нашият ремонт продължи дори повече от 2 години-правихме го бавно,много мераклийски и ни отне наистина много време и нерви,както и пари.   И естествено,най-неудобно и неприятно беше не за нашите съседи,които чуваха шума,а за нас,защото живеехме на строеж така да се каже-но и си струваше. сега съм много горда с дома си. Всеки прави ремонти у дома. Някой не са така претенциозни като нас и попретупват набързо нещо кометично. аз обаче не съм готова да си претупвам ремонта заради съседите-честно ти казвам. и още нещо-съгласи се,че когато плащаш на майстор,не можеш да си позволиш да му кажеш да си ходи в един и да се върне в три,защото  някакъв правилник от 1975 така пише. А и по-добре съседите да ме търпят 3 години,а после за вечни времена да не ремонтирам бани и теракоти,отколкото на всеки 3 години да ремонтирам отново по малко и да кърпя . Респективно аз също проявявам дълбоко разбиране,когато у съседите ми тече ремонт-не съм никога тази,която се оплаква и жалва.

# 85

Знам за какво става въпрос. Когато се нанасяхме нашият ремонт продължи дори повече от 2 години-правихме го бавно,много мераклийски и ни отне наистина много време и нерви,както и пари.   И естествено,най-неудобно и неприятно беше не за нашите съседи,които чуваха шума,а за нас,защото живеехме на строеж така да се каже-но и си струваше. сега съм много горда с дома си. Всеки прави ремонти у дома. Някой не са така претенциозни като нас и попретупват набързо нещо кометично. аз обаче не съм готова да си претупвам ремонта заради съседите-честно ти казвам. и още нещо-съгласи се,че когато плащаш на майстор,не можеш да си позволиш да му кажеш да си ходи в един и да се върне в три,защото  някакъв правилник от 1975 така пише. А и по-добре съседите да ме търпят 3 години,а после за вечни времена да не ремонтирам бани и теракоти,отколкото на всеки 3 години да ремонтирам отново по малко и да кърпя . Респективно аз също проявявам дълбоко разбиране,когато у съседите ми тече ремонт-не съм никога тази,която се оплаква и жалва.

Да, бе знам, аз затова и не съм правила проблеми на съседа, защото знам, че все ще мине. Ама е дразнещо. Пък и иначе не мога да се оплача, внукът му момче на 18 години не съм го чула освен да говори по скайпа с друго да нарушава тишината след 22:00 часа. Все едно не живее тийнейджър там. Вярно е и това за майстора. Той викаше майстор и затова и не съм се правила на лоша, и щото и на нас може да ни се наложи ремонт.

# 86
........ Никога ли не надувате музиката поне за мааалко, през деня, ............. И си се разбираме, по малките часове никой не злоупотребява.
Я по усмихнато  Laughing И пичовете в районното не са за изхвърляне, вършат си работата момчетата, звъниш, докато дойдат. По-ларж, моля   bouquet
Много ясно, че сме надували. Ама не и посред нощите. Да си потанцувам с детето в 3 часа. Айде ся, голямо сравнение.  Peace Не сме пенсии, ама пък съгласи се, че е дразнещо всяка вечер в 3 часа да ти дъни музиката. Пък и има слушалки с големите децибели. Wink Иначе аз супер толерантен човек и много ги търпя моите комшии и те мен, но общо взето се съобразяваме едни с други.
Хайде ся, чинно съм посочила, че за през деня говоря. А дали си пенсия не знам  Whistling супер си ми е сравнението даже  Laughing опитах да обърна много на майтап нещата, ама при някой хора явно не става  Laughing а и баба знае, че със слушалки просто не е същото. Много на екзистенциални шумотевици обърнахте темата, за т'ва, да ръчна туку виж изкочила някоя усмивка, ама на, освен заспали сови (к'ва птичка ти е аватарчето сори?) друго нЕма  Laughing
нищо лично, бъзикам се майтап да става. За всичко останало си има пазители на обществения ред и домоуправител.
Амин.

# 87
Ми те недоспалите сови не могат да се веселят, щото са недоспали.  smile3534 И то и аз не съм се карала или нещо друго, ама така се е разбрало, ко да напрайм като комуникацията в нета понякога може да се изтълкува погрешно.  Mr. Green Да, със слушалки не е същото, ама явно вече не ми иде отвътре да си избича колоните на миуото.  Mr. Green Айде лека нощ, нищо че совите не спят през нощта.  Mr. Green

# 88
  • Boston, MA

а ти блюстителке на реда и правилниците защо не си гледаш ангелчето и принцеската и не оставиш хората да си контролират сами децата. аман от комшии,които се месят по чуждите семейства и къщи.

По-внимателно със засечките.

... Знам за какво става въпрос. Когато се нанасяхме нашият ремонт продължи дори повече от 2 години-правихме го бавно,много мераклийски и ни отне наистина много време и нерви,както и пари.   И естествено,най-неудобно и неприятно беше не за нашите съседи,които чуваха шума,а за нас,защото живеехме на строеж така да се каже-но и си струваше. сега съм много горда с дома си. Всеки прави ремонти у дома. Някой не са така претенциозни като нас и попретупват набързо нещо кометично. аз обаче не съм готова да си претупвам ремонта заради съседите-честно ти казвам. и още нещо-съгласи се,че когато плащаш на майстор,не можеш да си позволиш да му кажеш да си ходи в един и да се върне в три,защото  някакъв правилник от 1975 така пише. А и по-добре съседите да ме търпят 3 години,а после за вечни времена да не ремонтирам бани и теракоти,отколкото на всеки 3 години да ремонтирам отново по малко и да кърпя . Респективно аз също проявявам дълбоко разбиране,когато у съседите ми тече ремонт-не съм никога тази,която се оплаква и жалва.

Невероятна простотия. Естествено, че ремонтите ще се съобразят с околните.

# 89
Предполагам тоя ремонт 2 години не е бил нон стоп къртене, така щото да тормози ежесекундно съседите?
И естествено, че не може да наемеш работници, но да им казваш между два и четири да спят. Предполагам те самите преценяват, че в тези часове се върши тихата работа. Не че и аз бих отложила ремонта си, за да не преча.

Общи условия

Активация на акаунт