Априлки 2011г - Добре дошли!

• 39 462
  • 739
  •   1
Отговори
# 60
Здравейте, момичета  Hug

Мисля да се присъединя към вас - вчера си правих кръвен тест и показа резултат 25 при норма 5. А във вторник бях на гинеколог, който ми каза, че не мога да забременея - още кърмя дъщеря си, която е на 7 месеца. Много исках деца с минимална разлика и сега съм страшно щастлива. На 23 съм (скоро 24), а дъщеря ми се казва Елица. Ще ходя на гинеколог чак на 12.08, реших, че няма смисъл по-рано. Миналият път отидох като видях двете чертички на 11-дневно закъснение и се видя плодовото сакче, но сега искам да видя и сърчице Simple Smile Терминът ми излиза 04.04, но ще видим. От София съм.
Миш, не е рано за снимка - щом се вижда, може и да се снима, аз така си имам от 5тата седмица на Ели точката Simple Smile

Хубав ден  Wink

# 61
  • София
еееее бравооооо Stacked , мислих те днес....много се радвам
Аз започнах да ставам нетърпелива и любопитна и ще взема другата седмица да отида. Ще му кажа аз на моя лекар, че нямам търпение.  Laughing
А снимка направиха ли ти на плодното сакче? или е рано може би?
Казаха ли ти коя седмица си или нещо подобно

Благодаря ти, Миш  bouquet! Направиха ми и снимка и аз гордо я показах на бъдещия татко, който нещо не я разбра много добре. На нея се вижда плодното сакче и едно елипсовидно зародишче. Док. ми каза, че съм в 4 седмица и 5 дни, но тя смята седмиците при цикъл 28 дни, а моят напоследък беше 26 дни и съм сигурна. че овулацията ми беше по-рано, защото правих Clear Ovu Test, 2-3 пъти при това. Така че мисля, че моите изчисления са по-точни. Разбрахме се в края на другата седмица, да отида, за да видим, дали ще се открие сърчицето вече. Нямам търпение и много се вълнувам. Още не казвам на родителите, защото ще настане чудо Mr. Green

Иначе засега с изключение на слабо гадене от време на време и напрежение в гърдите, нямам други симптоми. Но доста от моите приятелки изкараха леки и напълно безпроблемни бременности, без драйфане и прилошаване, та се надявам и аз да съм от тази група, но....ще видим.

# 62
  • Ямбол
Много хубаво Stacked, всичко е много радостно.
Аз на моите родители казах и на тези на мъжа ми. На останалата рода още не сме казали, по същите причини. Като си представя каква суматоха ще е и почва да ми се гади  Laughing (шегувам се), ще ми звънят постоянно, ще ме разпитват за всичко...но и това ще мине.
Само да сме живи и здрави.
И аз за сега нямам гадене и повръщане, дано останем така моля се newsm17

# 63
Здравейте : ) и аз се включвам! леко бременеене на всички : )   bouquet Все още не съм сигурна за термина... ще пиша допълнително, за да се включа в списъчето. По мои изчисления е 1-2 април... Много съм щастлива! Имам момиченце на 4 години и половина и то отдавна иска сестриче или братче (мени си мнението, хаха) : )

Последна редакция: нд, 01 авг 2010, 10:18 от Bloom

# 64
  • Ямбол
здравейта момичета, да ви се похваля ходих на море и въпреки всичките ми притеснения да не ми стане лошо там, всичко мина много добре, пекох се само под чадъра, и се чипках във водата често.
Другата седмица излизам в отпуска и пак там....

# 65
Здравейте! Днес ходих на доктор и се видя, че има бременност, но е рано още за сърчицето. Каза, че ще се вижда добре след 11ти август, но аз няма да съм в България тогава и чак към края на август ще разбера.....Ах... нямам търпение да чуя сърчицето!

# 66
  • София
Завиждам ти Миш, аз ходих на море в началото на лятото и въпреки че изкарахме 2 седмици там, вече забравих всичко. Бяхме се настроили да отидем пак в началото на септемри, но малко се страхувам. Ще съм в третия месец тогава дай Боже всичко да протича нормално с бременността и се начетох на какви ли не предупреждения и опасности, които дебнели .....Ох, как ми се ходи на моренце пак......И без това съм станала толкова ленива, че нищо не ми се върши и се въртя около оста си в къщи в отпуск съм до средата на септември. Не че нямам работа за вършене, но...

# 67
  • Ямбол
да бе Stacked в тия форуми много страшни неща и аз прочетох и затова тръгнах с голям страх, мъжа ми ми се смееше до скоро дето се ровя из форуми, и сега като ме видя как се шашкам и каза че ще ми спре интернета  newsm48 .. в кръга на шегата. Но такава лекция ми изкара и май наистина няма толкова да се притеснявам. Личният ми лекар казва така...: ти не си болна, ти си бременна, така че прави всичко което ти харесва и искаш, с малки изключения нали...те са ясни за всички

# 68
Здравейте, момичета! Снощи си направих теста, т.е. 2 Simple Smile и видяхме двете чертички. Очакваният термин е 10 април. Мн странно се чувствам, въпреки че е желана бременност. Незнам какво да очаквам. Чувствам дискомфорт в стомаха и напрежение в гърдите и мноооого ми се спи. Пия фолиева киселина и хапвам редовно. Ще чакам да видя какво ще кажат лекарите. ами дано всичко да е леко за всички ни Simple Smile
Засега казахме само на двете майки, а ми се иска да кажа на целия свят!!! Но ще почакаме да минат още месец-два.

# 69
  • Ямбол
Добре дошла Alin , всичко което изпитваш сега е нормално и ние минахме от там, с шремето като свукнеш с мисълта че си бременна всичко ще е наред. Ще очакваме да споделяш как преминава всичко около теб.

Аз пък да ши се оплача, днес голямо повръщане, от сутринта ми е гадно на стомаха, криво ми е, и като се прибрах от работа вкъщи беше адски горещо и направо в тоалетната. Сега ме боли главата, направо съм като пребита, дано утре като се събудя да съм добре. Ще ви пиша

# 70
Здравейте : ) и аз се включвам! Имам син на 5 години, след него мисед и кухо яйце.Дано този път всичко да е наред. Тази седмица ще гледам да ходя на лекар, да ми предпише да пия дуфастон или утрогестан. Термина е 5.04.11г. От София съм.Леко бременеене на всички : ) 

# 71
Bloom, Alin, hope78bg, добре дошли в отбора  Hug

И на мен ми е малко трудно да свикна с мисълта, въпреки че това го исках повече от всичко на света. И аз от вчера изпитвам леки неразположения. Първата ми бременност беше доста лека и се надявах и тази да е така, ама май няма съвсем да ми се получи... Но каквито и затруднения да имаме, човек като си помисли за това, което чака, всичко минава  Wink

# 72
Благодаря ти, Миш.
Аз снощи спах добре, без да ставам до тоалетна  Laughing

Момичета, а къде водите или ще водите ЖК?

# 73
  • Ямбол
Момичета, продължението от снощи е болничен и в къщи. Оказа се, че съм лепнала вируса дето върлува. Пазете се много. Разтройство, повръщане, главоболие, виене на свят, и болки в кръста, това са ми днеяните симптоми. Сега съм на диета - бисквити и солети и мнооогоооо вода, да не се обезводня. Нямам температура засега, но съм изтощена. Май на морето го хванах, хубаво беше , ама сега ще ми излезе през д....... Confused Много се пазете.Никакви лекарства няма да взимам по нареждане на доки. Утре съм на преглед пак.
ЖК ще почна да водя след като се оправя, но не съм решила къде. Има много лекари и за всички мнението е различно и не знам къде ще съм.
Лека ви, аз мисля да поспинкам малко. До скоро

# 74
Миш, мъжът ми и майка му го изкараха този вирус и им мина за по ден-два без лекарства, това е успокоителното, надявам се и при теб бързо да мине   Hug

Женската консултация си я водих миналия път в частния кабинет на моя гинеколог в Младост, там работи и по здравна каса. Останах доволна, така че мисля сега пак там  Wink

Общи условия

Активация на акаунт