китен

• 183 445
  • 745
  •   1
Отговори
# 165
  • Резерват "Северозапад"
Белисима, страхотна си  bouquet!
От твоите постове се светнах за доста неща Wink...например, току що се обадих в хотела и помолих да ми запишат в забележката при резервацията стаята да не с изглед към басейна...иначе никога де бих се сетила за това Blush.
Поздрави и приятен плаж!

# 166
Радвам се ,че съм била полезна  Hug сетила съм се за още няколко неща да ви споделя относно хотел Каменец  Peace   

Преди няколко поста някой беше написал ,че има стаи без тераси това е вярно  Peace мисля ,че са 20 ,но това си го пише и в самия сайт ,поне аз като си запазвах през визит бях прочела за това и в забележката си изрично помолих за стая с тераса  Peace ,но като се замисля то ние на терасата само излизаме да си оставим кърпите и сме постоянно на вън такаче немисля ,че ако няма тераса няма да си изкарате добре.

За Анимацията - честно казано е гола вода нямая никаква ,има една жена която седи в стаята за деца в определени часове и рисуват, ние сме били на места с доста активна анимация както за децата така и за възрастни та тук все едно няма  Crossing Arms

Като минус - Немога да разбера това налягане на водата в стаите ,до момента всеки път като вляза да се изкъпя независимо дали преди обед или вечер късно ,водата сама се променя както си се къпеш изведнъж става много студена ,нагласиш я и след малко стане пареща .Незнам дали се влияе от това като се къпят другити хора ,но това е супер гадно по сто пъти трябва да си я гласиш и като къпя малката все  гледам да не я изгоря или да не стане много студена.  ooooh!

По принцип пише ,че кърпи се сменят два пъти в седмицата ,но да ви кажа  че всеки ден като се върнем от плажа след като камериерката е минавала кърпите са ни сменени  това е супер  Mr. Green

Също и хубава впечатление ми направи ,че постоянно зареждат нова храна  неоставят дори да се изпразни  тавата напълно , и дори да отидеш накрая на вечерята пак ще има от всички яденета , а не само остатъци като на някой олинклузиви който съм била.

....Хайде като се сетя още нещо ще ви пиша пак  чао за сега  Hug

# 167
  • София
Здравейте!
Преди два дни се върнахме от ваканционно селище Жасмин, което избрах по препоръка от тази тема Simple Smile Не мога да не споделя, че останахме очаковани от хотела. Ние бяхме във вила, гледката беше страхотна, стаята също, градината - просто прекрасна. Личи си, че всичко е направено с много вкус и желание. Ние останахме само 2 нощувки заради ангажименти, но ако пак ходим в Китен, определено ще отседнем в Жасмин.
Закуската също беше доста добре. С две думи - много сме доволни. Благодаря за препоръката  Hug

# 168
  • София
Здравейте!
Преди два дни се върнахме от ваканционно селище Жасмин, което избрах по препоръка от тази тема :
и ние сме в момента в Жасмин, всичко е поооооооооооовече от прекрасно  Peace

# 169
  • столицата
Момичета, препоръчайте добри местенца за хапване в Китен, но проверени от този сезон, моля.
А как стои въпросът със забавленията за деца. Освен лятното кино какво ще предложите за 7-8 г. малчугани?
Водата на Южния плаж как е? newsm78

# 170
Ние вечеряхме 2 пъти в този ресторант:
http://www.facebook.com/media/set/?set=a.112527018770434.11839.112524698770666

Открих го с ваучер и останах много доволна. Готвят вкусно. Цените са съвсем нормални  спрямо софийските.
За забавления - водихме децата в лунапарка, както и на 2 детски площадки. Едната площадка е много близко до Жасмин.

# 171
  • София
Момичета, препоръчайте добри местенца за хапване в Китен, но проверени от този сезон, моля.
днес вечеряхме в http://www.elitkiten.com/ - по препоръка на наши познати, седяхме навън, беше чисто и вкусно, ресторанта е постоянно пълен.
вчера бяхме в ресторанта към http://www.kiten-bg.com/listing-%D0%A7%D0%B0%D1%81%D1%82%D0%B5%D … %86%D0%B5-31.html - също не е лошо, но първото ни хареса повече.
Вечеряхме и в китенска перла - също готвят вкусно, нямам оплаквания.
очаквах, че заради близостта на хотел Жасмин ще чуваме музиката от ресторанта и ще ни пречи - нищо подобно - чува се музиката в далечината като фон, а ако си в стаята си - не се чува въобще. В 23.30 като по часовник всичко утихва. Хотелите и частните къщи по главната улица са на много по-шумни места. Малките хотелчета като цяло не ми харесват - вътре може би и да е ок - чисто и да има всичко необходимо, но нищо не може да се сравни с райската градина на хотела ни. Толкова много ми харесва, че и на плаж през деня не ми се ходи вече, предпочитам да се наслаждавам на спокойстието тук. Ходим на северния плаж, който очудващо за мен (на малко места съм ходила по черноморието и всичко сравнявам с Албена) е с фин пясък, чиста вода, бяз водорасли. Има голяма платена зона, която се пълни, има и свободна зона, на която е някакъв невиждан ад, Д до Д.....ужас е ....На южния плаж все още не съм ходила...
има някакъв загубен лунапарк - нашите деца ходят единствено на блъскащите се колички.
има и кино - прожекции от 21.00, което ми е много рано и от 22.45, което пък ми е късно, надникнах в киното - някаква мизерия невероятна......за 5 лв, не благодаря.

# 172
А каква е цената на чадър и шезлонг на северния плаж.
И ако някой от вас знае, кои други плажове са в близост до Китен - на Приморско, още кой newsm78

# 173
  • София
ММЦ е наблизо,Лозенец е наблизо,но не мога да се сетя дали имаше плаж между Китен и Лозенец!

# 174
  • Майничка
Чадърите и шезлонгите навсякъде са по 5лв., обаче на северния първите 2 реда, мисля, не дават само чадър, а поне с 1 шезлонг, а на южния - първите 4 реда бяха обявили, че цената на чадър с един или два шезлонга е все 15лв.

# 175
  • Резерват "Северозапад"
Чадърите и шезлонгите навсякъде са по 5лв., обаче на северния първите 2 реда, мисля, не дават само чадър, а поне с 1 шезлонг, а на южния - първите 4 реда бяха обявили, че цената на чадър с един или два шезлонга е все 15лв.
Еее, това е гадно Sick...миналата година в Созопол нямаше такова изнудване - ако искаш само чадър - може, независимо на коя линия си....

# 176
Еее, това е гадно Sick...миналата година в Созопол нямаше такова изнудване - ако искаш само чадър - може, независимо на коя линия си....

да това е вярно първите два реда на плажа , искаш неискаш са задължително с 2 шезлонга  ooooh!

# 177
Здравейте и от мен. До скоро не можех да пиша в темата, но ви следя редовно. Моля кажете кой от двата плажа е по- добър избор? И какво мислите за хотел Шипка? Rolling Eyes
Благодаря!

# 178
Хайде и нашия ден дойде, тръгваме тази нощ, ще ви пиша утре от Китен Peace

# 179
  • столицата
Научих, че на Южния плаж имало "промоция" - чадър с 2 шезлонга за 5 дни - 50 лв.
Дано информацията да е полезна за някого. Май не е обявено, затова си питайте по-настоятелно.

Общи условия

Активация на акаунт