китен

• 183 444
  • 745
  •   1
Отговори
# 180
  • Майничка
Научих, че на Южния плаж имало "промоция" - чадър с 2 шезлонга за 5 дни - 50 лв.
Дано информацията да е полезна за някого. Май не е обявено, затова си питайте по-настоятелно.

Обявена си беше още на първата табела до стълбите

# 181
От няколко години ходим в Китен,  и съм доволна от почивката там.Тази година за разнообразие решихме да сменим хотелчето и от една седмица звъня по различни хотели да питам за свободни места и все ми казват, че няма за периода за които искам. И днес попаднах на ето това: http://pochivka.bg/o-14190-%D1%85%D0%BE%D1%82%D0%B5%D0%BB_%D1%86 … D0%B4%D0%B8%D1%85
Останах потересена от мъжа, които ми вдигна. Каза ми, че имат места и след като попитах за сайт където мога да видя повече снимки/ защото да си призная  на тези снимки ми изглежда доста мизерно/ така ми се разкрещя този и ми казва : " Ти за какво се обаждаш, ще искаш ли да почиваш в тази база или ми се обаждаш само да ме занимаваш и да ми губиш времето и като толкова много се чудиш как изглежда ела на място ще ти покажа " и това всичкото нещо го изкрещява ама също като истерик ........ и аз направо мат и му затворих и после като се ядосах и звъня пак и като вдигна мълчи и аз докато се набирах да крещя ми затвори.  Направо теперех от яд.Как е възможно такова нещо?
 Та пиша всичко това, за да предупредя,ако има още някой като мен дето още не си е отганизирал почивката да не звъни или ходи на това място. Какво е отношението по телефона- не искам да си представям на място Sad((

# 182
  • Резерват "Северозапад"
Хайде и нашия ден дойде, тръгваме тази нощ, ще ви пиша утре от Китен Peace
Приятно изкарване, безоблачни дни и слънчево настроение ти пожелавам!!!
Охх, едвам ще дочакам 30-ти за да тръгнем и ние Mr. Green...

# 183
Дано времето в края на месеца и началото на другия да е хубаво. Аз ще почивам с хотел Шипка.

# 184
  • Монтана
Ima li njkoi s presni otziwi ot h-l Kremikovci?Predvaritelo blagodarj

# 185
Привет от Китен, писах в темата за бунгалата, ако ви е интересно четет, последните две страници от нея http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=561329.165
Днес минах покрай Кремиковци, на много шумно място е и отвън изглежда доста стар, само това мога да споделя за него.
Поздрави от бунгала Витоша 1, едно от най - хубавите места, на които съм била на море Peace

# 186
Завърнахме се и ние от Китен - ходим за втора поредна година, но няма да потретим....
Единственото хубаво нещо, което си заслужава е Южния плаж на който ходим, защото мога спокойно да оставя хлапето да играе във водата без да се притеснявам.....100м навътре все е до глезена . Водата е кристално чиста, топла, няма водорасли, ние ползвахме свободна зона към къмпинга и имаше много свободно място / слизахме до там с колата /
Всичко останало в Китен мога да назова само с една дума - ЛУДНИЦА !!!!!!!!
По трите главни улици като овце се бутат хиляди хора, от всички страни ти мирише на всякакви манджотии, чалги гърмят от всякъде.......наели заведенията някакви аматьори, мислещи се че могат да пеят.....В малките часове на ноща се прибират пияни младежи и викат като побъркани....

За малките деца има доста влакчета, колички, батути - пари да имаш, те поне няма да скучаят.
За ядене - избор от кръчми доста, но обслужването е под всякаква критика. Гледаш лъскаво, нагиздено - чакаш два часа да се набъбрят и да дойдат, порции - като за коте, сметка - като за Рокфелер.
И ние минахме покрай Кримиковци, разгледахме отвън - доста соц. ми изглежда, а в ресторанта въпреки че щеше да пее Славка Калчева и нещо програма да има - понеже хлапето няма 18г. - не ни пуснаха.

Може и да има райски кътчета из Китен, но аз не ги открих......целият този шум, този калабалък не спомогнаха да си почина. А и дъщерята взе да повръща и се прибрахме по-ранко....

Приятна почивка на всички !!!!

# 187
Ами хора не ви разбирам защо вечер всички се изсипвате по главните улици на курортите, като описаното от теб е така НАВСЯКЪДЕ по черноморието. Обиколила съм го и имам база за сравнение. Където и да идеш, вечер по главните улици, независимо дали са 1, 2 или 3 такива е лудница и има хиляди хора, смърди на манджи, от заведенията се чуват кофти певци. Дори в прехваления Залтни пясъци беше така, когато ходихме преди месец. Просто ние не ходим вечер по тези лудници, Не смятам, че има нещо, което тези сергии могат да ми предложат. Еле пък заведенията с "оркестър" по главните улици на курортите. Ние обядваме в заведения вече 2 дни и нямам оплакване от към бързина на обслужване, качество, цена и големина на порциите. напротив. Днес трима човека преядохме със следното меню: Пържени картофи със сирене, цаца, пиле с ориз, таратор и боб с наденица, 6 филии хляб и една бира и един топъл шоколад. Всичко това за 13 лв и едвам го изядохме, толкова много ни дойде. А си хапваме добре и тримата!
 Peace

# 188
  • София
Заради тези лудници, а и заради надути цени някъде в пик сезона, ние не ходим. От септември и времето е хубаво, и цените са намалени, и лудницата не е същата.

Хубава почивка на всички на морето!   bouquet

# 189
  • София
Заради тези лудници, а и заради надути цени някъде в пик сезона, ние не ходим. От септември и времето е хубаво, и цените са намалени, и лудницата не е същата.

Хубава почивка на всички на морето!   bouquet
  Правилно и аз мисля така септември не е такава лудница по спокойно е и цените са нормални както по хотелите така и по заведенията .Прекрасна почивка и хубави емоции   bouquet  bouquet

# 190
  • Русе
Ами хора не ви разбирам защо вечер всички се изсипвате по главните улици на курортите, като описаното от теб е така НАВСЯКЪДЕ по черноморието. Обиколила съм го и имам база за сравнение. Където и да идеш, вечер по главните улици, независимо дали са 1, 2 или 3 такива е лудница и има хиляди хора, смърди на манджи, от заведенията се чуват кофти певци. Дори в прехваления Залтни пясъци беше така, когато ходихме преди месец. Просто ние не ходим вечер по тези лудници, Не смятам, че има нещо, което тези сергии могат да ми предложат. Еле пък заведенията с "оркестър" по главните улици на курортите. Ние обядваме в заведения вече 2 дни и нямам оплакване от към бързина на обслужване, качество, цена и големина на порциите. напротив. Днес трима човека преядохме със следното меню: Пържени картофи със сирене, цаца, пиле с ориз, таратор и боб с наденица, 6 филии хляб и една бира и един топъл шоколад. Всичко това за 13 лв и едвам го изядохме, толкова много ни дойде. А си хапваме добре и тримата!
 Peace

Moon Walk, къде е това заведение,близо ли е до къмпинга,че ние ще сме във Витоша Simple Smile

# 191
 Peace

Защото както ти харесваш посредствени условия и тишина - така има хора, които обичат да к упонясват и да се къпят във вана с мехурчета. Елементарно е.

# 192
Viliko, дали ти е удобно да четеш, преди да коментираш. Не аз се оплаквам от почивката си и условията ми.
Не моите условия са примитивни а онези, които предлагат за същите пари стайчета, в които трудно влизат 3-ма човека едновременно, ама си мислят, че са във "семеен хотел". Аз друго разбирам под семенн хотел. Днес посетих такъв в Лозенец и остнах очарована - Оазис в Лозенец. Да, скъпичък е, но е едно от най - хубавите места които съм посещавала по нашето черноморие.
Maya_20, заведенито се намира в улицата срещу горичката на къмпинга, казва се Габровец, в дъното на улицата е, не точно срещу горичката. Преди него има вляво паркинг, по това ще се ориентираш. На 3-4 минутки е от Витоша Peace

# 193
  • София
Moon walk,понеже си там,искам да те помоля да ми кажеш,има ли свободни квартири?

# 194
Оо, чета...не аз пиша: "не ви разбирам защо вечер всички се изсипвате по главните улици на курортите" и  "това за 13 лв" в бунгала Витоша- просто ти отговорих.
Хората имат различни критерии и виждане за почивка.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт