бунгала на морето със заграден двор и детски кът

• 221 228
  • 738
  •   1
Отговори
# 165
И ние сме били във Витоша. Всичко е като по снимките, супер е за  деца, голяма игра пада. Еиднственото, което и на нас не ни хареса е, че пеша до плажа е почти невъзможно с колика, особено на връщане е доста стръмно. Ние ходехме само с кола. Ако се прибирате и на обяд като нас става тежко. Иначе една станция по-надолу има и храна с купони , беше евтино и хубаво, ако не ви се готви всеки път.

# 166
Аз мога да кажа за бунгалата на Фичоза - райски кът - като обстановка става , не е някакав лукс но може и по зле. Ние бяхме с деца и на тях им беше много хубаво. Ако търсите по приятни и луксозно до райския кът за бунгала Романтика те са по хубавите и са с климатици. Ако питате мен и на двете може. Близко са до плажа ивъздуха е прекрасен

# 167
Сега разгледах тези бунгала Романтика - много добре изглеждат  Peace Може ли само да ми кажеш колко е "близо" до плажа? Имам предвид плажа вижда ли се от някой края на къмпинга? И пътя до там равен ли е? Къде точно се намираше Фичоза спрямо Варна? Не мога да се сетя сега. И за хранене как става - има ли наблизо заведение, магазин?

# 168
Ами близо е има няма 5 мин. плажа се вижда - има два начина да стигнещ единя по стръмна пътека, а другия по пътя и идва мало повече но разлизата е 4-5 мин. А фичоза се намира след Галата

# 169
За магазин има но е по далеч може би 15-20мин пеш. А ние лични си носехме храна и там я приготвяхме има на разположения кухня и там можеш да си готвиш - говоря за Райски кът

# 170
  • Пловдив
А тук някой почивал ли е???
Имаме резервация за еднофамилна вила/лукс/ за другата седмица, ако някой е ходил може да сподели впечатления.

http://sirenatours.hit.bg/bul_frameset.htm

# 171
Четох, четох и пак не реших окончателно къде.Ориентирала съм се към бунгалата Ахтопол.Кои са на най-прилични?Знам че е късничко, но сега заделихме някой лев за море.Не търся лукс, а чистота и прилични удобства.С две деца сме, на тях да им е добре.Одеве звънях в Котвата- имат свободно за август, до го взимам или има и по- хубави от тях.Моля, помагайте, че не остана време!

# 172
  • Сф
Началото на август резервирах за бунгала на Камчия. Ще дам отзиви за района. Самите бунгала в които отивам не знам дали са обявяват, защото са частна собственост - не с цел туризъм, все- пак ще проверя. Но като цяло ще имам отзиви за района.
  Grinning - най- накрая да дойде и моя ред за моренце......

# 173
Арапя,бунгала Георгиев-страхотно е!
В момента пиша от там! Wink
Препоръчвам! Peace

# 174
Привет от Китен и бунгала Витоша 1. Моите очаквания са надминати, бунгалата са прекрасни, къщичките още повече. Имат всичко необходимо, на страхотно място в гората са, прохладно, много поддържано, иделано е за деца от всякаква възраст. Имат хубави люлки за децата. В бунгалото има всико, дори и лампа против комари. Да, малки са, но не ак да ти е клаустрофобно, говоря за бунгалата, къщичките са по - големи и още по - хубави. Дори кафеварка си имаме:)
Китен - по - евтино от София беше в плод и зеленчука, в кото напазарувахме. В заведенията цените са като в София, поне в 2-3, които погледнах и едно, в което обядвахме. Вкусно беше, с големи порции - нямам оплакване. Само до плажа още не сме стигнали, следобед ще сме там. на този етап всичко ми харесва. Тишина и спокойствие, каквото търсех, на добра цена и в отлични условия. Peace

# 175
Привет от Китен и бунгала Витоша 1. Моите очаквания са надминати, бунгалата са прекрасни, къщичките още повече. Имат всичко необходимо, на страхотно място в гората са, прохладно, много поддържано, иделано е за деца от всякаква възраст. Имат хубави люлки за децата. В бунгалото има всико, дори и лампа против комари. Да, малки са, но не ак да ти е клаустрофобно, говоря за бунгалата, къщичките са по - големи и още по - хубави. Дори кафеварка си имаме:)
Китен - по - евтино от София беше в плод и зеленчука, в кото напазарувахме. В заведенията цените са като в София, поне в 2-3, които погледнах и едно, в което обядвахме. Вкусно беше, с големи порции - нямам оплакване. Само до плажа още не сме стигнали, следобед ще сме там. на този етап всичко ми харесва. Тишина и спокойствие, каквото търсех, на добра цена и в отлични условия. Peace
Има ли кучета в този къмпинг?

# 176
Moon Walk, може ли да те помоля ако още сте там да попиташ за някакви телефони някоя от долните почивни станции, които се падат под Витоша? По възможност първата към плажа. МИсля,че има поне още 2. Искаме да сме по-близо до плажа.
Благодаря предварително.

# 177
Здравейте!
Завърнахме се от Морска сирена - Ахтопол. Аз съм много много доволна защото просто съм нямала завишени очаквания.... В първа база бяхме бунгало двойка. Спално бельо дадоха но кърпи не. Свекървата беше също в двойка но на спалня - огромна. Но чаршафите бяха малки и искахме втори. Хигиената не ми хареса - банята не беше чиста а за тоалетната чиния няма да кажа  Sick - добре че бях подготвена. Топла вода постоянно - има си бойлер във всяко бунгало. Има си закачалки за кърпи и стелажче за шампоанчета - всичко пластмасово и не много стабилно но вършат работа. Теракот и фаянс в нашата баня а на свекито тапети за баня и теракот. Самата стая не е голяма но е достатъчно вястото. Гардеробчето е еднокрилно със закачалки и две чекмеджета. Има нощно шкафче с лампа. Под прозореца има хладилник тип хотелски - малък и върху него телевизора с  булсатком. Аз носих разклонител че на терасата нямаше контакт а там си правихме кафенце. Комарник на прозореца, ресни на вратата. На терасата маса с две пластмасови табуретки и сушилник от малките. Има си и четка и лопатка. В банята има кофа и леген. По-големите бунгала тези с по две стаи имат климатици но другите не. За децата - 4 люлки + такава като гондола. 2 люлки от тези дето в двата края сядат деца. Пързалка с малък пясъчник отпред. Място за автомобили има и под навеса и покрай бунгалата. Сянка също - тополи и борчета. Но въпреки сянката в бунгалото на мен ми беше адски горещо. Като се разхлади времето последните два три дни се стоеше вътре. Вентилатори няма. И течение няма как да направиш. Но вечер се спи много добре че се разхлажда бързо и като оставиш отворен прозореца и вратата докато заспиш..... става. Заведението - обслужването е супер цените също. Безалкохолно 1лв, супа 1,3    готвено 2,5       айрян 0,5    кебапче кюфте 1лв    пърж. картофки 1,5 със сирене      - порциите не са огромни но са достатъчни. И беше вкусно.  Пътеката за плажа........ през гора, тясна и стърчат треви и бодат и гъделичкат - малката /2години/ едва ходеше. Имаше ентусиасти с колички - как минаваха не знам.... На края става малко стръмна - и се стига до площадката на стълбите. А последните са около 10-12 на брой. И си на плажа.... Има чадъри и шезлонги по 5лв. Има и място за ваши чадъри. Плитко и топло с много щипалки но по-навътре гадините ги няма. От седем дни вълни имаше само в три от тях като единия ден си беше студено направо и не ставаше за плаж. Спасители има. Царевица гевреци - 2лв. Пътеката з аграда също е малко стръмна и даже малко се пързаля но като минеш нагорнището се върви нормално. Носете фенери ако ще закъснявате че не е осветена. Излиза се направо на лунапарка. В града - кат овсек иград по морето - търговска улица и хора. Има и за ядене и за пиене и дрънкулки и сувенири....  И това е! Ако нещо още ви интересува - питайте....
Извинявам се за романа.........

# 178
Сисссс, здравей.Тъй като си на Арапя помагай. Харесах си бунгала Мистрал,но не виждам кът за игра. Можеш ли да проучиш как стоят нещата с тези бунгала.Има ли други около тях,за да могат децата да ходят там да играят?Всичко, което споделиш ще бъде от полза. Предварително БЛАГОДАРЯ!

# 179
mamadesi2 , много благодаря за изчерпателната информация.Ние ще сме в големите бунгала,
които уж се водят с климатик. Децата са големи вече 13 и 14г и не може да сме в една стая.
Бях си направила списък, но за фенерче не се бях сетила. Правят ли проблем ако си включваш
грил или скара, защото знам че на някои места забраняват

Общи условия

Активация на акаунт