Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са обичайните изисквания за крайбрежни вили?
Кои са някои от препоръчаните къмпинги с бунгала на юг от Варна?
Какви са някои недостатъци на морските вили?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са обичайните изисквания за крайбрежни вили?
Обичайните изисквания за крайбрежни вили включват близост до плажа, лесен достъп до него, спалня, самостоятелна баня и тоалетна, хладилник и телевизор. Освен това чистотата както в самите вили, така и в околната им област, тихото местоположение, наличието на магазини и заведения за хранене наблизо и постоянната топла вода са важни изисквания.
-
Кои са някои от препоръчаните къмпинги с бунгала на юг от Варна?
-
Какви са някои недостатъци на морските вили?
-
Кои са някои от най-препоръчваните морски вили?
-
Има ли отзиви за вили Maraya в Царево?
Може ли само да ми кажеш колко е "близо" до плажа? Имам предвид плажа вижда ли се от някой края на къмпинга? И пътя до там равен ли е? Къде точно се намираше Фичоза спрямо Варна? Не мога да се сетя сега. И за хранене как става - има ли наблизо заведение, магазин?
- най- накрая да дойде и моя ред за моренце...... 
- добре че бях подготвена. Топла вода постоянно - има си бойлер във всяко бунгало. Има си закачалки за кърпи и стелажче за шампоанчета - всичко пластмасово и не много стабилно но вършат работа. Теракот и фаянс в нашата баня а на свекито тапети за баня и теракот. Самата стая не е голяма но е достатъчно вястото. Гардеробчето е еднокрилно със закачалки и две чекмеджета. Има нощно шкафче с лампа. Под прозореца има хладилник тип хотелски - малък и върху него телевизора с булсатком. Аз носих разклонител че на терасата нямаше контакт а там си правихме кафенце. Комарник на прозореца, ресни на вратата. На терасата маса с две пластмасови табуретки и сушилник от малките. Има си и четка и лопатка. В банята има кофа и леген. По-големите бунгала тези с по две стаи имат климатици но другите не. За децата - 4 люлки + такава като гондола. 2 люлки от тези дето в двата края сядат деца. Пързалка с малък пясъчник отпред. Място за автомобили има и под навеса и покрай бунгалата. Сянка също - тополи и борчета. Но въпреки сянката в бунгалото на мен ми беше адски горещо. Като се разхлади времето последните два три дни се стоеше вътре. Вентилатори няма. И течение няма как да направиш. Но вечер се спи много добре че се разхлажда бързо и като оставиш отворен прозореца и вратата докато заспиш..... става. Заведението - обслужването е супер цените също. Безалкохолно 1лв, супа 1,3 готвено 2,5 айрян 0,5 кебапче кюфте 1лв пърж. картофки 1,5 със сирене - порциите не са огромни но са достатъчни. И беше вкусно. Пътеката за плажа........ през гора, тясна и стърчат треви и бодат и гъделичкат - малката /2години/ едва ходеше. Имаше ентусиасти с колички - как минаваха не знам.... На края става малко стръмна - и се стига до площадката на стълбите. А последните са около 10-12 на брой. И си на плажа.... Има чадъри и шезлонги по 5лв. Има и място за ваши чадъри. Плитко и топло с много щипалки но по-навътре гадините ги няма. От седем дни вълни имаше само в три от тях като единия ден си беше студено направо и не ставаше за плаж. Спасители има. Царевица гевреци - 2лв. Пътеката з аграда също е малко стръмна и даже малко се пързаля но като минеш нагорнището се върви нормално. Носете фенери ако ще закъснявате че не е осветена. Излиза се направо на лунапарка. В града - кат овсек иград по морето - търговска улица и хора. Има и за ядене и за пиене и дрънкулки и сувенири.... И това е! Ако нещо още ви интересува - питайте....