китен

• 183 457
  • 745
  •   1
Отговори
# 195

Ние заминаваме за Китен в неделя,ще бъдем в семеен хотел Елит.Ходим в Китен от 5-6 години,и съм доволна.Миналата година бяхме на Албена,но там ми хареса само това,че не е застроено като навсякъде,има въздух,но оттам нататък стари хотели,стари малки стаи,столова храна...
Но все пак всичко е въпрос на критерий,средства и кой как разбира почивката.
Нямам търпение вече да тръгваме.

# 196
В "Габровеца" и ние хапвахме - хубаво е, вкусно....
А свободни стаи - имаше, минаваш по улиците и на всяка втора къща има табелка "свободни стаи" - избор голям.
Наистина зависи кой какви критерии има, с какви средства разполага, но според мене най-важното е: децата да си починат добре Simple Smile

# 197
Оо, чета...не аз пиша: "не ви разбирам защо вечер всички се изсипвате по главните улици на курортите" и  "това за 13 лв" в бунгала Витоша- просто ти отговорих.
Хората имат различни критерии и виждане за почивка.  Peace
Абе жено чети, моля те. Бунгала Витоша не ми струват 13 лв, а обяда в ресторант габровеца. Не четеш, чешеш си клавиатурата, както междувпрочем правиш в 99% от случаите, в които списваш в този форум.
Диди има свободни стаи, нашата приятелка е в стая за 15 лв с детето, прилична но малка. Иначе има свободни стаи и можеш да се пазариш.
0888906344 - това е телефона на едната прилична станция под бунгала Витоша - хотел Мария. някой молеше за телефони Peace

# 198
  • София
Moon walkсупер,мерси много!

# 199
Снощи си купихме пиле на грил - и двете деца през ноща повръщаха. И моето и на приятелката ми, така че внимавайте много какво купувате и избягвайте всичките видове дюнери, катми, пилет на грил, кебапчета и тн, които се продават след цял ден стоене на жегата, в съмнителни от към хигиена будки и сергийки. И това едва ли важи само за Китен.
 Tired

# 200
Да се запиша и аз
И ние сме на Китен тази година,
вече сме ходили там с мъжа ми на квартира,
дали имате отзиви за Хотел Оникс, намира се на центъра,
Благодаря предварително Simple Smile
Весело лято

Последна редакция: ср, 27 юли 2011, 21:00 от verchee

# 201
Да се запиша и аз
И ние сме на Китен тази година,
вече сме ходили там с мъжа ми на квартира,
дали имате отзиви за Хотел Оникс, намира се на центъра,
Благодаря предварително Simple Smile
Весело лято

Виж ТУК има коментари за този хотел. Peace

# 202
Оо, чета...не аз пиша: "не ви разбирам защо вечер всички се изсипвате по главните улици на курортите" и  "това за 13 лв" в бунгала Витоша- просто ти отговорих.
Хората имат различни критерии и виждане за почивка.  Peace
Абе жено чети, моля те. Бунгала Витоша не ми струват 13 лв, а обяда в ресторант габровеца. Не четеш, чешеш си клавиатурата, както междувпрочем правиш в 99% от случаите, в които списваш в този форум.
Диди има свободни стаи, нашата приятелка е в стая за 15 лв с детето, прилична но малка. Иначе има свободни стаи и можеш да се пазариш.
0888906344 - това е телефона на едната прилична станция под бунгала Витоша - хотел Мария. някой молеше за телефони Peace

Именно де.  Laughing
Това казвам - не всеки предпочита спане в стари бунгала и тишината и спокойствието на в ерандата с пиле на грил, от коет оповръща.
Някои предпочитат хубав хотел, хранене в добри ресторанти и шума на дискотеките. Това защо теб ти пречи? Всеки си почива - както му е угодно, затова не са нужни коментари - кво правите по улиците... Peace

При Шопите - препоръчвам да посетите - имат много добра кухня.

# 203
viliko как не те е срам да злорадстваш, че детето ми се е натровило. И си майка на всичкото отгоре. Безмълвана съм от простотията ти, наистина. Бъди така добра и не ми отговаряй, моля те!

# 204
viliko как не те е срам да злорадстваш, че детето ми се е натровило. И си майка на всичкото отгоре. Безмълвана съм от простотията ти, наистина. Бъди така добра и не ми отговаряй, моля те!

Joy
Не съм ти виновна, я не си го изкарвай на мен.
Но явно твоя начин не е единствен, нито идеален.

# 205
stasi76 Благодаря за инфото
И аз после видях темата,

# 206
Миналото лято с дъщеря ми бяхме в хотел Русалка на  Китен . Невероятно красиво хотелче , много чисто , с много красив дизайн на мебели , големи и просторни стаи и тераси , в стаите имаше плазма , хладилник ,климатик  , интернет , асансьор , басейн  с джакузи на покрива на хотела със  шезлонги ,чадъри и великолепна гледка към морето и града . На терасата имахме също шезлонг и масичка . Персонала бе много любезен и усмихнат . Стаите се почистваха всеки ден . Ресторанта предлагат 10% отстъпка от цената за гостите на хотела . Намира се до лятното кино в самия център .Отидохме уж за 5 дни и останахме 11 . Тази година пак ще отидем там. Препоръчвам го  за всеки желаещ почивка и комфорт .

# 207
  • Хасково
Здравейте, момичета! Току-що се връщаме от Китен. Бяхме в хотел " Русалка". Спретнато хотелче, стаите не се чистят всеки ден, а през ден.Кошчетата се изхвърлят всеки ден. кърпите на 3 дни!!! Иначе персонала е ОК. интернета е под всяка критика, смея да кажа че такъв в стаите нямаше.
За хранене препоръчвам ресторант Елит, срещу Полицията -  големи порции, вкусна храна и народни цени. Лошото е че чакаш да се освободи маса, но си заслужава. Свободни квартири има много. Лудницата не е толкова голяма. Хубаво изкарване на всички , които заминават!

# 208
  • В сърцето на един мъж и половина, и една госпожица
За хапване предлагам ресторант Вкусна гозба. Намира се на 100тина метра преди лятното кино. Старовременна обстановка, страхотен, усмихнат персонал, гръцка или сръбска музика, огромни порции, които не се бавят...Горещо го препоръчвам  Peace

# 209
За хапване предлагам ресторант Вкусна гозба. Намира се на 100тина метра преди лятното кино. Старовременна обстановка, страхотен, усмихнат персонал, гръцка или сръбска музика, огромни порции, които не се бавят...Горещо го препоръчвам  Peace
не мога да споделя мнението ти. Пиците бяха ужасни, прегорени, с много гадна подправка, изсипана в огромно количество върху тях. Шкембето също. Тиквички с ориз - ориза суров. Порциите - да, нормални, не огромни. А цените....миш маш 4.10!, в останалите заведения е 2.80!. За две малки маргарити, една голяма пица, шкембе, тиквички, две безалкохолни и два айряна платихме 31 лв.

Общи условия

Активация на акаунт