китен

• 183 525
  • 745
  •   1
Отговори
# 210
  • В сърцето на един мъж и половина, и една госпожица
За хапване предлагам ресторант Вкусна гозба. Намира се на 100тина метра преди лятното кино. Старовременна обстановка, страхотен, усмихнат персонал, гръцка или сръбска музика, огромни порции, които не се бавят...Горещо го препоръчвам  Peace
не мога да споделя мнението ти. Пиците бяха ужасни, прегорени, с много гадна подправка, изсипана в огромно количество върху тях. Шкембето също. Тиквички с ориз - ориза суров. Порциите - да, нормални, не огромни. А цените....миш маш 4.10!, в останалите заведения е 2.80!. За две малки маргарити, една голяма пица, шкембе, тиквички, две безалкохолни и два айряна платихме 31 лв.

Shocked Пиците не съм ги пробвала, но на мен шкембето ми хареса. Приятелите, с които бяхме ядоха всяка вечер пица там и си бяха доволни. За цените не помня в интерес на истината, не съм се вторачвала, затова няма и да ги коментирам. Явно си е до вкус и предпочитания  Simple Smile

# 211
 Moon Walk благодаря за споделеното за Витоша  Hug Значи кафеварка да не нося? Grinning А телевизията как е? Не че ще гледаме много, но все пак? А за заведенията ще гледам да помня. Че навсякъде има такива дето стават и такива които са пълна набутвация! А ние ще сме там за 5 нощувки и докато налучкаме  ooooh! Извинявай, че досаждам, но да питам за настаняването - от обяд ли е? А ако пристигнем по-рано ще можем ли да оставим колата? Че мислим сутрин рано да тръгваме, за да сме там към 9-10ч и да отидем на плаж?

# 212
katence за вкусовете си права, едно харесало на мен, на друг няма да мухареса и обратното. Пиците бяха около и над 6 лв Peace
nikikol82 телевизията беше с лошо качество, много от програмите без звук. Но ние не сме гледали. Само детето следобед гледаще Дисни канала:) Ние гледахме навън на лаптопа. Има WiFi но много слаб и ползвах мобилния си интернет.
Освен габровеца препоръчвам и р-т Слънце. Намира се тук http://www.bgmaps.com/link/9551F463E72B5FF1E806647BCD73D1B5, това е от автогарата се свива по Атлиман и първата пряка вляво, ще го видите. Винаги е пълен ресторанта. Препоръчвам и на крайбрежната улица пиците на При Пацо - такива на машина дето се пекат пред вас, страхотни по 3 лв, страшно вкусни.
За настаняването - зависи, нас ни настаниха в 11, а ми се бяха обадили преди 14.00 да не отиваме. Но ние смятахме да си оставим колата и на плаж, а след това да се настаним. Обаче бунгалото ни беше готово и веднага се настанихме. Ето от два дни две бунгала седят почистени и готови, тоест когато и да дойдат хората, веднага ще ги настанят. Освобождаването е по - гадно - в 10 трябва да са свободни. Та ние се изнесехме в 9 и отидохме на плаж до преди малко, а сега пътуваме към София, пиша от колата. Ужасна жега ееее, искам си на морето пак.....
Но на Витоша 1 бихме се върнали отново договдина Peace

# 213
  • В сърцето на един мъж и половина, и една госпожица
Moon Walk, като те чета ми се прииска да ходя там  Simple Smile Всичко звучи добре, а и на бунгало не съм била от...има няма 15 години  Embarassed

ПП. Пък и си от моя край  Simple Smile Ако кажеш, че си и от Кумарицааа...  Flutter

# 214
Мерси Moon Walk   bouquet Но пък в сайта им пишеше изнасяне до 12 ч  Sad И аз си правих сметката последният ден след плажа да се изкъпем и тогава да отидем да хапнем, да се поразходим и тогава следобяда някъде да тръгнем....Но нищо, ще го измислим. Иначе за нета аз съм с безжичен. но щом има Дисни, добре  Crazy Mr. Green Добре е, че и двата плажа са близо  Peace

# 215
Katencetoo омъжена съм в Курило, но не го сменям за нищо на света Hug
Niki ако в деня, в който освобождавате бунгалото няма да идват нови хора, няма проблем с часа на освобождаване, просто се уговорете с тях още като пристигнете. Собствениците на Витоша 1 са много мили и услужливи хора. Имахме нужда от разклонител, от скара - всичко ни дадоха, поддържат комплекса идеален. Не е така за собственика на Витоша = останалата част. Вчера го видях как смени само долния чаршавф, двата горни ги изтупа и върна за следващите летуващи Sick и неговите бунгала и къщички са по - стари, не влага много в тях. Във Витоша 1 всичко беше ново и поддържано. Само тоалетните и банята в бунгалата е много малка, но не е болка за умиране. И гадните комари:(, нищо не ни помогна за тях, накрая се мажехме с оцет. Ама в гора е така, собствениците нямат вина в случая Tired
Ние се прибрахме, ще кача снимки веднага, щом си почина Peace
Ники южния плаж не е много близко, около 20-на минутки бавно ходене, но ние минавахме през 1 гора и поне не вървяхме по слънцето. парк ли е, гора ли е, не знам. Може и пеша, ако не сте мързели като нас Wink

# 216
  • София
 offtopic

Moon Walk,  Katencetoo, аз съм в Кътина ха-ха-ха

# 217
Мерси Муунче  Hug  bouquet Аз тайничко се надявам ако няма други след нас веднага да останем още един ден  Grinning
А ние и с колата можем да отскачаме, че с малкият ходене, особено наобратно ще е трудничко  Wink

# 218
Още малко оф - Петя, пиши на ЛС да се видим на по кафе, щом сме комшийки Wink Кате ти доколкото разбирам не живееш в Кумарица в момента или?
Кате северния плаж ви е близко пеша, дори и с малко дете. Има пряк път между станциите, който наистина е тесен за бебешка количка, но за пеша е идеален.
Пожелавам ви приятно изкарване Hug

# 219
Някой новозавърнал се от хотел Каменец няма ли ....

# 220
Включвам се да потвърдя казаното за хотел Русалка. И ние сме почивали там и бяхме останали с добри впечатления. За миналата година обаче се появиха коментари, че бил много западнал, подкрепени бяха със снимки. Може би е било просто инцидент. Радвам се, че хотела все още е хубав. Дано да успеем да отидем тази година в Китен, че не ни е ясно още положението с отпуските Sad

# 221
  • у нас

завърнал- незнам, но напред има инфо доста

# 222
Някой да е ходил в кремиковския хотел скоро,че имам резервация за там.

# 223
  • Велико Търново
Наканих се и аз да разкажа малко за нашия престой в Китен - уточнявам, че за първи път ходихме там. Бяхме в Рилена, в съседство на КООП, намира се самото начало на града, слиза се по уличка срещу автогарата. Намира се в много спокойна местност, има много зеленина, големи дървета и абсолютно спокойствие. На фона на гърмящите заведения в долния край край Атлиман, този край на града беше сякаш с напълно различна атмосфера.
Плажът е близо, но има и басейн, водата ми се стори чиста, почти всички хора следобед стояха там. Ползвахме пакет ол инклузив лайт (50лв на човек), но на всички ни се стори доста пресилено името на пакета, по-скоро разбирайте пълен пансион+напитки за определени часове на деня. Храната беше разнообразна, избира се от предния ден, предлагат 2 супи, две основни и десерт, закуската е на блок маса. Напитките бяха кафе, вода, сок Флорина, Шуменско, безалкохолно от пластмасови бутилки на Кока Кола, вино (доста окъпано), другите алкохоли бяха български, но не сме опитвали. Има какво още да подобрят по отношение на храната, защото по-скоро се чувствах като че ли се храня на стол, големината на десертите също беше на моменти смешна.  За децата до 5 (6?) г. е безплатно, те получават детски порции.
Хотелът беше абсолютно пълен, предимно със семейства с деца, за които има малка детска площадка с люлки и пързалка, има къде да тичат и са постоянно пред погледа на родителите.
Като цяло сме доволни, до града почти не сме ходили, именно затова избрахме да се храним в хотела, искам да избегна тичането по заведения 2-3 пъти на ден.
Препоръчвам хотела, но имайте едно наум за храната, все пак обаче цена от 50 лв за хотел, храна и напитки е повече от ниска.
Дано не съм ви отегчила, исках да споделя.  Peace

# 224
  • Резерват "Северозапад"

завърнал- незнам, но напред има инфо доста
Пиша от лоби бара на Каменец WinkТук сме вече 4 дена.....и не мога да не го похваля Laughing....има си и забележки, но общто взето нещата са добре....
Храната е много вкусна,но малко трудно се добираш до нея Joy...плажа е на 10 крачки от хотела, водата е топла...с положително настроение почивката е супер!
П.П. Сега се сетих за един голям минус Confused - не се спи на отворен прозорец - ад от ритми и дискотеки в близост до хотела #Crazy

Последна редакция: ср, 03 авг 2011, 17:09 от Зомбайо

Общи условия

Активация на акаунт