Октопод vs. Папагал (или тема за ФУТБОЛ) :)

• 23 329
  • 747
  •   1
Отговори
# 105
  • Срещу планината:)
По анкета : "Добре,че беше темата"   smile3501 и "очаквах повече" особенно от мойте любими англичани  Tired

# 106
  • España
Лелееееееееееееееее,докато се сетя да вляза и .....................хайде 8 страници Laughing Laughing Laughing

8 е любимото ми число! Благодаря ти мноооооого Whathever!  Kiss Hug
Благодаря и на всички приятели от старите теми за Мондиала! Hug Hug Hug
Изкарахме си супер заедно!!!
Ще продължим да се забавляваме и тук,с първенствата,с мезетата,бирите ....... Laughing
за мен това Световно беше особено важно по ...разбираеми причини!!!
Очаквах много повече,като качество,ноооооооооооооо....
В крайна сметка , прогнозата ми за шампион без да искам се сбъдна !
С нетърпение ще следя и ПОСТ-Мондиалските емоции!

Между другото днес ходих в един испански ресторант за морски дарове и.......изхвърлили са от менюто си всички специалитети с октопод! Joy Joy JoyЧестно!

# 107
  • Варна
Между другото днес ходих в един испански ресторант за морски дарове и.......изхвърлили са от менюто си всички специалитети с октопод! Joy Joy JoyЧестно!

Joy Joy Joy, днес е пълно с бисери  Joy Joy

# 108
Dyvaromi ,крайно време беше да се появиш  Hug

Гледате ли ТVE? Simple Smile Интересно е, само  да знаех испански.....

# 109
  • София
Имам каръшка вечер, всичко върви на обратно, а не както трябва  Crazy! Обаче разгадаването на загадката с първия мъж ми върна тонуса обратно  Joy  Hug!

# 110
  • España
Dyvaromi ,крайно време беше да се появиш  Hug

Гледате ли ТVE? Simple Smile Интересно е, само  да знаех испански.....
Точно това правя! А с испанския......да ти превеждам ли? Laughing

# 111
  • España
Whatever,вчера дочух слух,че Агуеро все още си е в Атлетико. Обаче офертата от Челси още важала  newsm78. Иди че ги разбери....ще чакаме да видим от кое първенство ще го следим зетя на Марадона Laughing

# 112
  • España
Аз сега не бачкам,почивам си....в Мароко. Обачееее....егати жегите...сменям си агрегатното състояние направо....изпарявам се! Laughing(за съжаление не точно на местата по тялото ,където най-би ми се искало,но това е тема от друг форум Joy)! Днес термометърът сочи.....52  гр. #Crazy!!!

# 113
  • España
И аз чвиля за Адам Joy Joy Joy

# 114
Аз сега не бачкам,почивам си....в Мароко. Обачееее....егати жегите...сменям си агрегатното състояние направо....изпарявам се! Laughing(за съжаление не точно на местата по тялото ,където най-би ми се искало,но това е тема от друг форум Joy)! Днес термометърът сочи.....52  гр. #Crazy!!!

#ShockedОлеле,аз ако бях вече щях да съм изпарена  Joy И аз гледам ТВЕ,нали уча испански хващам някои работи  Flutter Flutter

# 115
Аз само като прочетох колко градуса е взех да се изпарявам...Ама това не е човешко..А вие в кой град сте?

# 116
И аз гледам и се опитвам да разбирам по нещо.  Joy Ужас, как ще се оправям там не ми е ясно. Който не е научил каквото трябва...  ooooh!  Ехааа, как ги поливат с тоя гигантски маркуч, много весело!  Laughing

# 117
Whatever,вчера дочух слух,че Агуеро все още си е в Атлетико. Обаче офертата от Челси още важала  newsm78. Иди че ги разбери....ще чакаме да видим от кое първенство ще го следим зетя на Марадона Laughing

Да, да , със сигурност си е още там. Въпроса , който ме вълнува вече толкова месеци е , дали най-накрая ще дойде при нас. Ако чуеш още нещо пиши  Hug

А въпроса за първия мъж  Laughing гледах TVE и целия отбор минаваха покрай някакви хорица поздравявайки се. Та първия мъж от редичката не ми стана ясно кой  Laughing

# 118
И аз гледам и се опитвам да разбирам по нещо.  Joy Ужас, как ще се оправям там не ми е ясно. Който не е научил каквото трябва...  ooooh!  Ехааа, как ги поливат с тоя гигантски маркуч, много весело!  Laughing
Аз не разбирам почти нищо,но поне ще ходя само за малко,че иначее....Много ми стана смешно как Торес балансираше със световната купа на главата си...А пък Рамос какъв е купонджия..Много е весело.Така бих искала да съм там  и да бъда част от тези празненства.Марисол-приятелка от Мадрид-казва,че в в Испания има 3 неща,които са много важни за тях,а и трите думи започват  с ф-футбол,фиеста и третото го забравих.Да имате идеи?? Laughing Laughing Laughing Mr. Green Mr. Green

# 119
И аз искам да бях там! Сега ме е яд, че не планирах почивката за по-рано, но нямах такива планове! А за Ф-то - нямам, като не знам испански. Обаче искам да знам какво е третото, да споделиш!  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт