Фотография 50 - юбилейна :)

• 35 191
  • 729
  •   1
Отговори
# 570
шушулче, успех с бебето Simple Smile помисли си предварително какво искаш да снимаш и как. колко е голямо моделчето ти?
Благодаря, много сте отзивчиви Hug.
Бебешокът е на близо 9 месеца, голямка е, но по-малко бебе нямаме подръка Whistling, пък и мен ще ме е страх да нагъвам новородено.
Всъщност, не съм обмисляла какво искам да постигна, че ме мъчи 1 проект от университета, който тр да предам преди 2 седмици ooooh! Blush, сега залягам над него, нека го свърша, ще мисля. Майката още не подозира какво съм замислила за бебето ѝ Whistling.

# 571
Мога ли да помоля да ми обясни някоя от вас как се отваряха снимките във Flickr на черен фон, че какво ли не пробвах и не мога да намеря от къде ставаше

# 572
Цъкаш върху нея Simple Smile.
Мн си нежна.

# 573
Хахахааха... колко лесно било. Аз цъках навсякъде другаде само не и върху нея   Crazy

Благодаря!

# 574
  • София
Чара, мерси , гледах, не са ми достатъчно рязки и твоите, малко по-добре са от моите, но аз искам нещо повече, някак по-хубав детайл ooooh!
Калина, мерси за линка, навремето го бях гледала, но при мен и моя обектив и моите умения на 1,6 и 1,8 ми става най-добър фокус, а аз искам да имам добър точно на около 4, не знам къде бъркам, а явно някъде щом дори в апарата е заложено, а при мен излиза друго.
Линда, булка не бих се наела да снимам, за нищо на света, да ме бият после хората, нямам такива възможности аз, ще снимам едно бебе след кръщенето му, то даже не е бебе, а детенце вече, надявам се да ме слуша, до тогава мисля да тренирам с моите девойки, излишно е да казвам,че снимките ти са супер, точно такова нещо искам , отивам пак да си чета книжката на апарата.
Шушулче, успех  бебока, дано не е пропълзял активно, а седи кротко и гледа в обектива.И снимай преди да е проходил, че тогава  са много трудни за снимане.Ей преди малко се мъчих да снимам Калинката, за части от секундата минава от седеш в пълзеш и след още една секунда се е изправила, мускулна хванах и не успях да я снимам както исках, да не кажа, че въобще не успях да я снимам.Понякога ми идва да си метна апарата... Mr. Green

# 575
Роси, много готин младежа, долу на ръчичката се забелязва една линия, сигурно си дублирала и мърдала слой или нещо такова?

Ех, много сте наблюдателни, нищо не ви убягва  Grinning Clone stamp е, понеже завъртях кадъра и се наложи да позапълня празнотата  Blush

Много хубави неща сте показали!

# 576
http://www.flickr.com/photos/stirianowa/4840836335/

днес в парка попаднах на интересна сцена и не можах да се сдържа да не снимам  Mr. Green

# 577
Дайте един линк за групата със селфовете   Praynig

# 578
# 579
Днес бяхме на рожден ден на едно много красиво дете: то боке, то дете... Simple Smile

http://www.flickr.com/photos/yana931/sets/72157624486367391/

# 580
Приказка за лека нощ:  Wink

# 581
  • Den Haag
Привет  Hug

http://www.flickr.com/photos/35741093@N08/4841949060/

Фрии много хубава снимка, чак ми идва да седна на това местенце и аз да отворя книжката и да почета  Grinning

Яна , момиченцето има страхотни очи Simple Smile

mini_79 много се смях на този кадър,каква муцунка е направило момиченцето  Joy

# 582
От доста време се канех и аз да се присъединя към вас...
Реших, че точно юбилейната ви тема ще е моя старт.

Здравейте на всички!
За тези, с които не сме се засичали, ето линк към моя Фликр:
http://www.flickr.com/photos/42814750@N08/

# 583

Калина, мерси за линка, навремето го бях гледала, но при мен и моя обектив и моите умения на 1,6 и 1,8 ми става най-добър фокус, а аз искам да имам добър точно на около 4, не знам къде бъркам, а явно някъде щом дори в апарата е заложено, а при мен излиза друго.

ели, да не би да бъркаш фокуса с моушън блър, което е размазване от движение?
да няма фокус означава да е фокусирал апарата на неподходящо място.
липсата на рязкост е нещо друго.  тя може да се получи от лош обектив, или от размазване при движение.
когато снимаш на ф4, разбира се снимаш на много по бавна скорост, от колкот на ф 1,8, така че трябва много по стабилно да държиш камерата. да не би да е това?

диана, искам разходка там !!

яна, писах подробно. страхотно си се справила.

хера   bouquet

# 584
Фрий, наистина е приказка... Heart Eyes

kemerova, добре дошла, ще съм чест посетител на Фликр-а ти  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт