Случи ми се нещо странно VI

• 143 138
  • 766
  •   1
Отговори
# 585
Има ли развитие по случая с Дейв, че откакто прочетох темата само за това мисля.

# 586
Има ли развитие по случая с Дейв, че откакто прочетох темата само за това мисля.

И аз съм в чуденка за продължението...

# 587

А може би са го отвлекли чукащите извънземни и сега му се случват...хм...забавни неща... Mr. Green

# 588
  • България

А може би са го отвлекли чукащите извънземни и сега му се случват...хм...забавни неща... Mr. Green
Куп мисли обсебиха съзнанието ми!Всякакви Mr. Green

# 589
  • I want it all and I want it now.

hahaha Joy

# 590
Не знам как ще ви прозвучи,но до осемнадесет годишна възраст и винаги около рождения ми ден на майка ми все и се случваше нещо неприятно.
Счупвания на пръст,на ръка,навяхвания на крак и ръце,болезнено усукване на китката ,лоши и опасни падания,инциденти....Това в рамките на три дена всяка  година.
Все се пазеше тези дни и все не успяваше да се опази.
Не знам как да си го обясня,но определено беше странно  newsm78

# 591
И аз чакам с нетърпение развръзката за цъкащото...нещо

# 592

http://www.dont-panic.co.uk/aliens-on-the-old-murals/?utm_source … m_campaign=wahoha

НЛО присъства в картините на отминали времена случайност или закодирано послание?

# 593
Не знам как ще ви прозвучи,но до осемнадесет годишна възраст и винаги около рождения ми ден на майка ми все и се случваше нещо неприятно.
Счупвания на пръст,на ръка,навяхвания на крак и ръце,болезнено усукване на китката ,лоши и опасни падания,инциденти....Това в рамките на три дена всяка  година.
Все се пазеше тези дни и все не успяваше да се опази.
Не знам как да си го обясня,но определено беше странно  newsm78
Ако е вярваща, нека да отиде до храм преди Р.Д. Има едни молитви за здраве.

# 594
Мили дами,
мълча си, да не ставам досаден, но развитие няма.
То цъка, аз полудявам  Crazy

# 595

А пък ние решихме,че си прекарваш весело... Mr. Green

# 596
  • Pb

А аз имам изключително ярък спомен от деня в който проходих (не се  гъбаркам ,но никой не ми вярва ,защото по думите на мама това е станало когато съм била на 10-11 месеца) Помня , че бяхме в двора на къщата , цветята (имахме рози в градината) бяха високи колкото мен, че и по-вече. Татко се връщаше от работа и ми носеше една червена  топка на бели точки и ми я подхвърли по пътеката . Аз не успях да я хвана от раз и тръгнах след нея , а мама и леля се развикаха:" Детето проходи, детето проходи". Следващото нещо което помня е ,че се озовах в прегръдките им, а те се радваха и се смееха.
..........
Също имам спомени от съвсем ранна възраст - около годинка. Излишно е да споменавам, че това се приема скептично от околните, на които съм споменала.

# 597
  • Страната на чудесата

А аз имам изключително ярък спомен от деня в който проходих (не се  гъбаркам ,но никой не ми вярва ,защото по думите на мама това е станало когато съм била на 10-11 месеца) Помня , че бяхме в двора на къщата , цветята (имахме рози в градината) бяха високи колкото мен, че и по-вече. Татко се връщаше от работа и ми носеше една червена  топка на бели точки и ми я подхвърли по пътеката . Аз не успях да я хвана от раз и тръгнах след нея , а мама и леля се развикаха:" Детето проходи, детето проходи". Следващото нещо което помня е ,че се озовах в прегръдките им, а те се радваха и се смееха.
..........
Също имам спомени от съвсем ранна възраст - около годинка. Излишно е да споменавам, че това се приема скептично от околните, на които съм споменала.

И аз, но според майка ми някой ми е разказвал случката или съм я виждала по снимки.  Но пък баща ми вярва на 100%, защото и той има такива ранни спомени.

# 598
Мили дами,
мълча си, да не ставам досаден, но развитие няма.
Запиши звука. Можем да дадем идеи какво е.
 Купи  си от аптеката , тапи за уши.

# 599
Аз също имам ясен спомен как проходих. Седях на пейка на двора и гледах как по-голямата ми сестра риташе топката пред мен. Спуснах крачета на земяат и тръгнах при нея........... Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт