Малко пояснения ... Леглото ни е на не повече от тридесет сантиметра от въпросния гардероб (толкова колкото да може да се отваря вратичката му). И аз спя от страната до него.
Та ... една нощ тъкмо си легнахме, мъжо веднага захърка "доволно" и тогава в просъница чух въпросното почукване ... Обърнах се, звука спря. След малко пак започна, размърдах се, последва тишина. Тъкмо заспивах когато го чух отново. Ядосах се и станах светнах лампата, постоях така няколко минути и нищо. Легнах си отново и вече съм заспала ... До тук добре, но на другата вечер отново и този път направо ме побърка. Честно казано, ме хвана шубето. Започнах да си мисля че откачам вече.След няколко дена на игра на котка и мишка с това чукане, реших да споделя на мъжо какво чувам. Той призна че също го е чувал, но сметнал за правилно да не споделя с мен (знае че съм малко ... бъзла). Та ... за вас смях за мен истина, започнах да спя с фенерче, че ми писна да ставам постоянно и да святкам лампата, а и така ми беше по-спокойно. Приех това със страх в началото, но след време вече ми беше доста досадно. След няколко дни пренаредих всички неща из гардероба, правих си експерименти с поклащане на закачалките, на ключовете от вратичките ... Да, ама не! Само почукването с нокът по лъскавата повърхност беше правдоподобно. Един следобед си бях легнала и тогава го чух отново, но този път се разнасяше по тръбата на леглото, звука идваше от друго място. Откачих... Абсолютно искрено се ядосах
, нямаше и капка страх в мен. Станах и извиках "Престани вече!" Под секрет да си призная от тогава нищо не съм чувала ... Та ... Дейв, или сме мръднали или ще ни отвличат извънземните