Малко пояснения ... Леглото ни е на не повече от тридесет сантиметра от въпросния гардероб (толкова колкото да може да се отваря вратичката му). И аз спя от страната до него.
Та ... една нощ тъкмо си легнахме, мъжо веднага захърка "доволно" и тогава в просъница чух въпросното почукване ... Обърнах се, звука спря. След малко пак започна, размърдах се, последва тишина. Тъкмо заспивах когато го чух отново. Ядосах се и станах светнах лампата, постоях така няколко минути и нищо. Легнах си отново и вече съм заспала ... До тук добре, но на другата вечер отново и този път направо ме побърка. Честно казано, ме хвана шубето. Започнах да си мисля че откачам вече.След няколко дена на игра на котка и мишка с това чукане, реших да споделя на мъжо какво чувам. Той призна че също го е чувал, но сметнал за правилно да не споделя с мен (знае че съм малко ... бъзла). Та ... за вас смях за мен истина, започнах да спя с фенерче, че ми писна да ставам постоянно и да святкам лампата, а и така ми беше по-спокойно. Приех това със страх в началото, но след време вече ми беше доста досадно. След няколко дни пренаредих всички неща из гардероба, правих си експерименти с поклащане на закачалките, на ключовете от вратичките ... Да, ама не! Само почукването с нокът по лъскавата повърхност беше правдоподобно. Един следобед си бях легнала и тогава го чух отново, но този път се разнасяше по тръбата на леглото, звука идваше от друго място. Откачих... Абсолютно искрено се ядосах

Под секрет да си призная от тогава нищо не съм чувала ... Та ... Дейв, или сме мръднали или ще ни отвличат извънземните