Случи ми се нещо странно VI

• 143 286
  • 766
  •   1
Отговори
# 120

Аз да си призная нямам нищо особено,което да ми се е случило.Освен това,че 2 годишната ми дъщеря дойде с вик при мен в кухнята от хола и каза"Стах,стах,чичо"и посочи към дивана.А аз и казвам"Няма никой, бе мама,няма чичо".А тя упорито сочеше към празния диван и повтаряшеТАм,там,чичо"
Е,не е странно,може и вниманието просто да ми е привличала,но съм чувала,че малките деца "виждали".
Както и да е,не му отдадох голямо значение,просто да вметна така.

П.П. Няма ли някой да разкаже нещо наистина СТРАННО SunglassesНямам "късмет"на мен да ми се случват.Признавам си,че би ми било и интересно,дори и да ми се случи.Само да е през деня да е Grinning.
Йо-Йо, възползвай се от това, че дъщеря ти все още вижда неща, които ние големите не можем. На много места съм чела за способностите на малките деца /до около 5-6 годишна възраст/ да виждат присъствие от отвъдното и да си спомнят минали прераждания. Може да я питаш каква е била и дали е познавала преди някой от сегашните й близки. Просто така между другото й задай тези въпроси и ще чакам да споделиш. Може да отанеш много изненадана от отговорите й.

# 121
  • Murcia, Spain/Ruse
С риск и мен да освиркате,тази сутрин (Днес е Успение Богороди4но) малката още в леглото като се загледа в тавана,ама си върти главата насам натам сякаш следи някой като се движи Rolling EyesАз вярвам в способностите на децата и й викам
-Кой бе мамо е там,а тя на нейния си език блябля бля,викам  лампичката ли,а тя с пръстче бля нам си какво Shocked Shocked Shocked
Грабнах я ,а тя зад гърба ми продължи да си гледа с интерес към тавана докато не излязох от стаята Rolling Eyes
Викам на майка ми така и така,а тя ами да,днес е празник,може баба ти да е "идвала" newsm78

# 122
Имам чувството, че Йо ме преследва... не вярвам в случайностите, така че моля някой спец от темата да ми го обясни...  Whistling

Да,и аз така си помислих Wink
Ама явно е случайност Simple Smile

# 123
  • Sofia
Преди няколко дни спрях колата пред магазина , но на отсрещния тротоар.  Мъжът ми с детето отидоха да пазаруват, а аз останах в колата. Докато гледах автомобилите, летящи с висока скорост по булеварда в съзнанието ми изникна картина как малкия изхвърча от магазина и  го помитат. Моментално се упрекнах за черните мисли и ги прогоних. Погледнах към витрината и видях малчо залепил носле на стъклото да ми се усмихва. Не посмях да реагирам, за да не го предизвикам да излезе. Гледах го напрегнато и казвах мислено 'не излизай, чакай!". Мъжът ми отвори врата и пусна детето напред. Докато придържаше вратата да не се затръшне, малкия побегна през булеварда. Спря ми сърцето, вцепених се. Не можех да помръдна , само гледах с ужас повторението на сцената от съзнанието ми. Тати успя да го догони, а колите спряха.
Почнах отново да дишам, но дълго мълчах и мислех как в онзи момент щях да изгубя още едно дете и да се упреквам - този път защо не слязох от колата, когато го видях на витрината.

# 124
Karen и на мен ми се случвало подобно нещо.Беше преди две години.Пьтуваме с колата и аз сьм се заплеснала и блея някьде.По едно време като теб виждам как баща ми лежи в едно легло много зле в болница.Обаче не го виждам в стаята ,а пред един вход в Кв.Люлин.Аз пьтувам в автобус и го гледам как лежи,но не мога да сляза да го видя.Много плаках и се стреснах от виковете на мьжа ми да спра .Оказа се ,че наистина плача и доста сьм го уплашила.По-кьсно през деня ми се обадиха ,че баща ми е паднал от крана ,на който работи в Люлин и е в Пирогов.Не ни даваха никакви гаранции ,че ще остане жив.Направиха му тежка операция,но сега е добре.През цялото време докато лежа там не ме пуснаха при него да го видя,защото може да припадна.Обикаляхме с колата всеки ден пред Пирогов с мьжа ми просто за да сьм по-близо до него.Случвало ми се е и друг пьт,но за някакви неща,които не са опасни.Ох,много е гадно .

# 125
Здравейте,
накратко ще обясня - сънувах някакво изчадие, нещо като претеник на смъртта. Мислено си говорехме и ме попита:
- Ти на колко години беше?
- На 27- отговорих аз.
След тежка въздишка:
-Ох, много ти е рано още. Имаш мноооогооо живот!

newsm78

# 126
значи продължаваме да си споделяме сънища, а?
егати странното  ooooh!

# 127
егати странното  ooooh!

Ми на мен ми е странно, пък. На теб, като не ти е, недей да коментираш Stop Ако нямаш работа си намери. Ако търсиш, с кого да се заяждаш, не съм аз човекът. Ако ти е скучно и си чешеш клавиатурата има далеч по-забавни теми.
Спамът не е позволен, доколото знам  newsm78

# 128
егати странното  ooooh!

Ми на мен ми е странно, пък. На теб, като не ти е, недей да коментираш Stop Ако нямаш работа си намери. Ако търсиш, с кого да се заяждаш, не съм аз човекът. Ако ти е скучно и си чешеш клавиатурата има далеч по-забавни теми.
Спамът не е позволен, доколото знам  newsm78

Я се успокой малко. Защо да не коментирам? Защото не те кефи?
Имате си тема за сънища, до която не съм и помислял да припарвам. Следя тази с интерес,признах си по-горе и ми е много неприятно, когато попадна на блудкав сън. Случва се редовно.
Така че не ми се зъби, ами пак си помисли кое къде се помещава. И накрая се върни пак да ми говориш за спам.

# 129
егати странното  ooooh!

Имате си тема за сънища, до която не съм и помислял да припарвам. Следя тази с интерес,признах си по-горе и ми е много неприятно, когато попадна на блудкав сън. Случва се редовно.
Така че не ми се зъби, ами пак си помисли кое къде се помещава. И накрая се върни пак да ми говориш за спам.

"Я" ще викаш на жена си  Mr. Green
ШЪ си прАя кОт си искам smile3534
Не се вживявай толкова hahaha Къв го играеш, а?

Търсих. Не намерих. Вместо да ми се зъбиш, можеше да ми помогнеш, ама е по-трудно, нали?! ooooh!

# 130
 Може ли да приключим със спама и да продължим със странните случки? Във всяка тема се завихря спор трябва ли или не да се коментират и сънищата. Доколкото помня покрай споровете се оказа, че има не една тема за сънища. Не съм ги чела, не мога да помогна, но със сигурност има такива  Peace

# 131
егати странното  ooooh!

"Я" ще викаш на жена си  Mr. Green
ШЪ си прАя кОт си искам smile3534
Не се вживявай толкова hahaha Къв го играеш, а?

Търсих. Не намерих. Вместо да ми се зъбиш, можеше да ми помогнеш, ама е по-трудно, нали?! ooooh!

класическа жалка реакция...
оправяй се. кво да ти помагам.....нямам думи.
къв го играя....  ooooh! ooooh! ooooh! безнадеждно....

ивсс, права си, вината е моя че обръщам внимание. та нали тъкмо аз нададох вой за плявата в темата. спирам да репликирам сънуващи бели птици и се извинявам отново. на мен уви все така нищо странно не ми се случва...

# 132
побут побут  Mr. Green
чета ви с интерес ,хайде момичета  Peace
Аз нямам с какво да се включа за мен лично нищо необичайно ,ама за познати и приятели има ама не съм виждала тъй ,чее няма спамя сега  Wink

# 133
Нещо странно от мен, което се случи днес. Сънувам снощи, по-скоро тази сутрин нещо свързано с работата си. За тези, които още не са разбрали от предишните ми постове - 99% от сънищата ми са свързани с работата. Седя си аз на бюрото, а до мен седи една мургава жена, със странна рошава прическа. Малко вехта и мръсна изглеждаше, изобщо не се връзваше с корпоративната атмосфера в офиса. Нещо ме питаше за една сложна задача, която ще трябва да свърша за първи път в средата на този месец и от сега си мисля за нея.

Събуждам се сутринта, пия кафе, оправям това-онова и отивам да изхвърля боклука. Стигам до контейнерите и виждам две циганки да ровичкат наоколо. Едната вдига глава и се обръща към мен. Абсолютно същата от съня ми! Аз сащисана стоя и не мога да взема решение какво да правя с торбата боклук, мисля си, че сънувам, макар че е минал близо час откакто съм станала. В крайна сметка, тръгнах да я изхвърлям. И в това време жената ми казва "како, много си хубава така, повече ми харесваш от преди." А аз в сряда се изрусих, за първи път смених цвета на косата си.

Казах й "благодаря" и се прибрах, обаче направо се бях разтреперила. Естествено, логичното обяснение е, че е квартална клошарка, сигурно ме е виждала и преди, аз вероятно я помня на подсъзнателно ниво дотолкова, че да я сънувам, но все пак съвпадението със съня е голямо.

Последна редакция: нд, 05 сеп 2010, 01:13 от Piece of Cake

# 134

Пак ли сънища??? Thinking Темата все пак е за странни случки,моля не се отклонявайте от темата!

Общи условия

Активация на акаунт