Случи ми се нещо странно VI

• 143 209
  • 766
  •   1
Отговори
# 510
  • Кьолн
Джемма,да темата не е за сънища,но явно твоя е бил пророчески! Аз така преди няколко месеца сънувам мъжа ми който е в чужбина,че е много болен. Обаждам му се и се оказва ,че наистина е много болен. Може би и моето подсъзнание работи усилено. Извинете ,че се вкллючвам не по темата ама не се сдържах!

# 511
Не, явно няма сила да ви спре с тия сънища  ooooh!
Сънувайте си със здраве  ooooh!

Също така не вденахте и грам за т.нар. сънна парализа ли, кво беше, дето мине не мине страница и някоя се стресе че сънувала, па се събудила, па тялото и не реагирало, ужас, мега странно...  ooooh! Какво ли е това?!?  ooooh!
мъка, мъка. мъка!

Та, да кажа нещо по-умно, все пак.
Снощи на мен ми се случи странно нещо,все още търся първоизтичника.
Имах работа до късно. Към 2 часа реших да лягам, в 2 и 22 тъкмо погледна за последно часовника на лаптопа и го затворих. Изгасих светлините и потънах в завивките. И изведнъж, тишината се разцепва от едно тихо и влудяващо цъкане на часовник, ама от тия старите, не знам дали се сещата. Много злокобно цъкане.
Изнерви ме тва, станах, запалих лампите, огледах се. Тишина. До 3 часа като идиот съм ставал на пресекулки да паля лампите през интервал от 2-3 минути. Щом светна - тишина. Щом изгася - цъкането почва. Накрая ми писна и предпочетох цъкане и тъмнина. Но до последно, преди да запя, чувах как тва чудо отмерва секундите.
Сега умирам от любопитство какво е. Днес ще издъня стените ако трябва  Laughing
Спалнята ми е с общи стени на други помещения от моя апартамент, т.е. няма как да е съсед. А и сега съм сам на етажа, последен. Малкото техника, която имам в спалнята е дигитална и не цъка потози начин. Изобщо часовник недигитален у нас няма. Държа в спалнята само лаптопа, плейъра и мобилен телефон.
Дано някой горе не ми е пуснал обрано отброяване  Laughing

# 512
Dave Lombardo,може да е било нещо от лаптопа ти (някакъв таймер или не знам там какво).И на мен ми се е случвало нещо подобно.Както си седях на компютъра вечерта и се чува едно "кап-кап-кап" зад гърба ми.Няма как да е капело вода,все пак в хола се намирах Tired Обърна ли се спира-като пак се извъртя с гръб отново започва.По едно време се усетих,че е някъде от ъгловите шкафове,но така и не погледнах.Поизплаших се бая,защото съвсем наскоро бях чела онази история за кап кап.

# 513
Не, със сигурност не е лаптопа  Peace
По-скоро си мисля за нещо в ел.мрежата, понеже щом щракна лампата, и цъкането спира. Изгася ли я, и до минута пак започва.
Извиках техиник вече. Довечера ще разглобяваме стени   chef
Ще умра от любопитство, ей Simple Smile

# 514
  • Пловдив
Здравейте , много интересна тема. Снощи седя до късно да я прочета цялата , с ясното съзнание, че 100% после като си легна ще имам проблем със сенките в стаята  smile3524 newsm43
Ето я и моята история. Преди 2 години катастрофирах с приятеля ми. Той караше, аз бях седнала на предната седалка до него. Няма да навлизам в подробности, колата се удари и се обърна по таван.  Спря от дясната страна на пътя, след една спирка, горе долу редом до спирката, като задната част на колата беше към пътя, а предната в мантинелата. Между колата и спирката имаше улична лампа. И ето го странното нещо, аз излязох от страната където беше лампата. Спомням си го съвсем ясно, защото като се изправих и се изтупах. ( което сега ми изглежда доста тъпо .... ) Тогава естествено  не ми направи никво впечатление как така съм изязла отдясно, след като не карах аз. Доста по-късно след 2,3 дена се зачудих , даже направих макетче , но както и да го въртях , не упсях да си го обясня. Факт беше че катастрофата беше страшна, дори полицаите бяха изненадани, че сме абсолютно цели , само малки драскотини. Така и сега след 2 години, все още не мога да намеря обяснение ... е поне не и логично.  newsm78

# 515
  • Варна
По-скоро си мисля за нещо в ел.мрежата, понеже щом щракна лампата, и цъкането спира. Изгася ли я, и до минута пак започва.

а сега през деня цъка ли?

# 516

а сега през деня цъка ли?

не, но аз не съм си у дома. До обяд си беше тихичко. Но, знаеш ли, че си права - днес лампата пак работеше, нищо че е светло, но нямаше цъкане.
Хм Simple Smile
Техникът ще ме помисли за луд  Crazy

# 517
  • Бургас
Здравейте , много интересна тема. Снощи седя до късно да я прочета цялата , с ясното съзнание, че 100% после като си легна ще имам проблем със сенките в стаята  smile3524 newsm43
Ето я и моята история. Преди 2 години катастрофирах с приятеля ми. Той караше, аз бях седнала на предната седалка до него. Няма да навлизам в подробности, колата се удари и се обърна по таван.  Спря от дясната страна на пътя, след една спирка, горе долу редом до спирката, като задната част на колата беше към пътя, а предната в мантинелата. Между колата и спирката имаше улична лампа. И ето го странното нещо, аз излязох от страната където беше лампата. Спомням си го съвсем ясно, защото като се изправих и се изтупах. ( което сега ми изглежда доста тъпо .... ) Тогава естествено  не ми направи никво впечатление как така съм изязла отдясно, след като не карах аз. Доста по-късно след 2,3 дена се зачудих , даже направих макетче , но както и да го въртях , не упсях да си го обясня. Факт беше че катастрофата беше страшна, дори полицаите бяха изненадани, че сме абсолютно цели , само малки драскотини. Така и сега след 2 години, все още не мога да намеря обяснение ... е поне не и логично.  newsm78
Ако колата е с ляв волан,не е ли нормално да седиш от дясно,щом не караш?

# 518
Здравейте , много интересна тема. Снощи седя до късно да я прочета цялата , с ясното съзнание, че 100% после като си легна ще имам проблем със сенките в стаята  smile3524 newsm43
Ето я и моята история. Преди 2 години катастрофирах с приятеля ми. Той караше, аз бях седнала на предната седалка до него. Няма да навлизам в подробности, колата се удари и се обърна по таван.  Спря от дясната страна на пътя, след една спирка, горе долу редом до спирката, като задната част на колата беше към пътя, а предната в мантинелата. Между колата и спирката имаше улична лампа. И ето го странното нещо, аз излязох от страната където беше лампата. Спомням си го съвсем ясно, защото като се изправих и се изтупах. ( което сега ми изглежда доста тъпо .... ) Тогава естествено  не ми направи никво впечатление как така съм изязла отдясно, след като не карах аз. Доста по-късно след 2,3 дена се зачудих , даже направих макетче , но както и да го въртях , не упсях да си го обясня. Факт беше че катастрофата беше страшна, дори полицаите бяха изненадани, че сме абсолютно цели , само малки драскотини. Така и сега след 2 години, все още не мога да намеря обяснение ... е поне не и логично.  newsm78
Ако колата е с ляв волан,не е ли нормално да седиш от дясно,щом не караш?

...............

# 519
Мисля, че по-скоро й е било странно как е излязла оттам, след като лампата би трябвало да й пречи? Аз поне това разбрах.

(нищо лично към тази дама, тя хубаво си го е написала. по скоро се сещам за други случаи покрай това, ама за това се внимава в часовете по български - тук има постове, които са абсолютно нерабираеми. не са ли ви учили как се пише, как се разказва, как се прави преразказ бе?!)

Мисля че след катастрофа, особено ако е сериозно, човек действа малко по инстинкт, защото е в шок. Дори и да не е било особено вероятно да го направиш, след преживяното си се мобилизирала и на инстинкт си излязла... в нормални условия просто би си казала "не става, ще заобиколя". аз поне така го тълкувам. браво че нищо ви е нямало!

# 520
  • Страната на чудесата
Проблема е че не четете! Мацката пише: не е шофирала тя, обърнали са се по таван, задната част към пътя, предната към мантинелата.Тя седи на предна дясна седалка, но когато колата е в нормално състояние, не по таван.

# 521
  • I want it all and I want it now.
Много често при състояние на шок, мозъка ти изключва. При това положение може да не са ти точни и спомените.

# 522
  • Варна
Дейв,
да не би някаква гадинка да е цъкала? Може да се е плашила от светлината, a след като угасиш да е продължавала да си църка. Пък през деня може да спи Thinking

# 523
  • Кьолн
И аз това си помислих ,че е било някоя животинка,това което е цъкало.Не се вкарвай във филми. Извинявам се ,че писах за сънища избягвам го по принцип и пиша в специалната тема,но не се сдържах след поста на Джемма!

# 524
Дейв пиши какво е казал техника и мен ме джъгърка да разбера какво е  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт