Случи ми се нещо странно VI

• 143 165
  • 766
  •   2
Отговори
# 555
О,нее...седя си тук,чета на мъжа ми за цъкащото животно и направо си бърша сълзите от смях  newsm62

# 556
  • Страната на чудесата
О,нее...седя си тук,чета на мъжа ми за цъкащото животно и направо си бърша сълзите от смях  newsm62

Не само ти newsm53
Дейв, ако не го чува приятелката, преди Курило пробвай с Наречен Wink да се поуспокоят нервите.
Относно цъкането-ние доскоро чувахме пукане нощем, обикалях като луда, докато не се оказа ламината че се разширява от жегата, и свива нощем съответно.В новопостроените сгради се чува също пукане от слягането. Не е чак толкова необичайно.

# 557
  • Страната на чудесата

Сега ще разбие и пода. hahahaТой е измервал и секундите на шума. Значи е нещо механично. Не е и хлебарка . Не са толкова прецизни. Извинявам се , но е смешно.

То и онзи паяк не беше механичен ,ама си цъкаше.Съвсем прецизно. Laughing

Охх, не мога rotfImao
Седи си значи с хронометър паяка и на равномерни интервали потропва със зъби Mr. Green

# 558
Е,то това пукане от свиването и разширяването си е нормално.При нас така пукат понякога телевизора и дограмата Simple Smile

# 559
  • I want it all and I want it now.
Снощи се опитах да определя откъде издава, т,е поне да се насоча къде да търся. Звукът сякаш се движи  Shocked Егати, то аз сам на себе си не вяррвам, че съм нормален  Laughing
Не идва от вън, не идва от прозорец, не идва от лампа, таван, отпод леглото, не! Сякаш във въздуха си цъка и това е.
Друго, снощи с хронометър засичах цъканията - бре мамка му и простотия, точно секундите си отмерва.Можете да ми се подигравате  bowuu Официално съм луд Simple Smile
Аз имах предвид този пост. Това с хронометъра само мъж ,може да го направи. Имаше един филм за едни хлебарки. Цъкаха в къщата и хранеха собственика. Накрая даже го събраха с приятелката му.
пухи-пухи Ще ме умориш от смях. hahaha Dave Lombardo Запиши звука. Ако имаш и камера снимай.

# 560
  • Viena
Дейв,това са факсове,който получаваш...под формата на цъкане Laughing

# 561
И на мен преди 3 нощи ми се случи нещо забавно. Не казвам странно, защото открихме причината за около час. Бяхме останали да спим в селото на мъжа ми. Посред нощ синът ми ме повика, да ида в неговата стая да чуя нещо. Много ясно се чуваше, силно дращене като по хартия. Или нещо като, че ли гризеше хартия. Почнахме да търсим източника-не откриваме нищо. Претърсихме всички шкафове-опразнихме ги, кутии отваряхме-нищо. Това нещо не се смущаваше от шумът, който вдигахме, и си продължаваше невъзмутимо. Не ме е страх от мишки, нито от плъхове. Брей, викам си кво ли е това? В стаята имаме уч.бюро. Като, че ли от него излизаше странното гризене. Претършувахме и него -нищо. Пъхнах си главата в шкафчето на бюрото, и сякаш в ухото ми се чоплеше, но нищо няма. Обаче аз съм Овен-упорита! Почнах да тропам, да викам, вдигах шум нарочно-то пак си дращи. Почнах да се стряскам леко-свекърва ми почина преди 5 месеца в тази къща.
Оказа се бръмбар.Между бюрото и стената паднал сгънат вестник. Бръмбарът пък се наврял във вестника и не може да излезе. Това го видях после, след като хубаво понастъпих вестника, и шумът престана.

Dave Lombardo, хич не си луд. Има причина и за твоя шум. Като го откриеш, може и да се смееш. Скорошен успех. Техникът погледна ли фасонката на крушката?

# 562
Дейв,това са факсове,който получаваш...под формата на цъкане Laughing
Морзовата азбука....или съседът си е купил огромен стенен часовник с махало.

Извинявам се, не знаех, че си разведен!

# 563
  • България
Хм...Нашето странно почукване вечер се оказаха връзките от таванния ми простир...
Имат едни пластмасови накрайници,които при най малкия вятър почукват по стената!
Първите няколко дни бая се бях стресирала Blush

# 564
У нас пукат на мъжа ми краката .Ужасно е  Crazy

# 565
А у нас пукат стените ден -два някъде преди земетресение.. Thinking

# 566
Мхм ... с това цъкане определено ме сетихте за нещо, което адски ме човъркаше преди месец. Само че аз го определям, по - скоро като почукване. Все едно някой с нокът почуква на вратата на стария ни (от онези  адски лъскавите, в които спокойно можеш да си видиш отражението и на който висят ключове на всяка вратичка) гардероб. Да, пробвах да възпроизведа звука и си беше абсолютно същия.
Малко пояснения ... Леглото ни е на не повече от тридесет сантиметра от въпросния гардероб (толкова колкото да може да се отваря вратичката му). И аз спя от страната до него.
Та ... една нощ тъкмо си легнахме, мъжо веднага захърка "доволно" и тогава в просъница чух въпросното почукване ... Обърнах се, звука спря. След малко пак започна, размърдах се, последва тишина. Тъкмо заспивах когато го чух отново. Ядосах се и станах светнах лампата, постоях така няколко минути и нищо. Легнах си отново и вече съм заспала ... До тук добре, но на другата вечер отново и този път направо ме побърка. Честно казано, ме хвана шубето. Започнах да си мисля че откачам вече.След няколко дена на игра на котка и мишка с това чукане, реших да споделя на мъжо какво чувам. Той призна че също го е чувал, но сметнал за правилно да не споделя с мен (знае че съм малко ... бъзла). Та ... за вас смях за мен истина, започнах да спя с фенерче, че ми писна да ставам постоянно и да святкам лампата, а и така ми беше по-спокойно. Приех това със страх в началото, но след време вече ми беше доста досадно. След няколко дни пренаредих всички неща из гардероба, правих си експерименти с поклащане на закачалките, на ключовете от вратичките ... Да, ама не! Само почукването с нокът по лъскавата повърхност беше правдоподобно. Един следобед си бях легнала и тогава го чух отново, но този път се разнасяше по тръбата на леглото, звука идваше от  друго място. Откачих... Абсолютно искрено се ядосах #2gunfire, нямаше и капка страх в мен. Станах и извиках "Престани вече!"
Под секрет да си призная от тогава нищо не съм чувала ... Та ... Дейв, или сме мръднали или ще ни отвличат извънземните  Crazy

# 567
Thinking

Винаги има обяснение.Ще намериш своето, не се притеснявай!
Аааа, намерил го е, `ич не го мисли!
Ай, зАпри сА вече, Дейв!

# 568
  • I want it all and I want it now.
Dave Lombardo Какво стана с цъкането?

# 569
Същото.  #Cussing out И тази вечер - същата работа.
Добрата новина е, че приятелката и тя го чу. Или сме двойка луди, или има наистина неква цъкаща гад.
Особено ми хареса коментара на Сън - не му давайте идеи, че и пода ще разбире  Laughing Адски съм близко и до тази стъпка  Laughing

Фиона, няма как да си знаела, а и не се засягам на развод Simple Smile

И тъй като няма какво ново да допълня, май наистина е време да спра да ви занимавам.
Ще пиша, ако узная нещо ново.
Проблемът за мен е не толкова, че не знам откъде идва, ами че такова цъкане от малък ме подлудява буквално - тъкмо по тая причина не държа такива часовници в къщи. Оказа се, това не е гаранция  Joy

Общи условия

Активация на акаунт