Случи ми се нещо странно VI

• 143 130
  • 766
  •   1
Отговори
# 630
Дейв, а спал ли си някъде другаде освен у вас?
Да не би ти да цъкаш? Joy

rotfImao rotfImbo rotfImao

Alex100 , така е- не понякога, а винаги трябва да внимаваме какво мислим и какво предизвикваме с мислите си, но в твоя случай не мисля, че мислите ти са предизвикали нещо- на човекът просто му е дошло времето да си отиде Flowers Rose Flowers Rose

# 631
  • Балчик
на човекът просто му е дошло времето да си отиде Flowers Rose Flowers Rose

Еее, как може да се шегувате с такива неща. Shocked

# 632
  • Варна
За каква шега става въпрос?

# 633
Мисля, Джемма се пообърка малко, сляла е първата част от поста на Елиас отнасяща се до Дейв, с втората част от него касаеща друг потребител, двете части на поста нямат нищо общо помежду си, а всяка част касае обръщение към отделен потребител Peace.

ПП Ама едно обяснение дръпнах и аз... Whistling Wink

# 634
  • Балчик

А, ок, значи аз не съм допрочела нещо. Hug

Последна редакция: сб, 23 юли 2011, 12:14 от Джемма

# 635
на човекът просто му е дошло времето да си отиде Flowers Rose Flowers Rose

Еее, как може да се шегувате с такива неща. Shocked

Shocked Аз ли се шегувам  ooooh! С кого?
Първата част от поста ми е насочена към Дейв, който смятам има чувство за хумор, втората- към поста на Alex100, където няма и помен от шега.
Тумба Лумба   Peace

# 636
Ама, Джемма, то няма нищо нередно в цитираното, Елиас, просто се е обърнала към потребителката с мнение, че не потребителката е предизвикала с мислите си това, което се е случило, а просто, че това, което е имало да става е станало и то не заради нея, а въпреки нея....Понякога събитията просто се случват, когато им е дошло времето и изобщо не ни питат искаме или не и изобщо не се съобразяват какво мислим или не мислим....

# 637
  • Балчик
 Peace

# 638
Най-странното нещо ми се случи преди 3 години.Във входа,в който живея починаха за 1 ден двама комшии-единият живееше на първия етаж,а другия на моя етаж.След смъртта им във входа незнайно откъде се появиха две котки.Нашият вход се заключва винаги,а и никога около него не са се навъртали котки.Другото странно нещо е,че нощем се събуждах към 2 и ясно чувах стъпки.Но върха беше една нощ когато се събудих от мяукане на котка,разсъних се мигновенно и седнах в леглото,пак ясно чух мяукане на котка,погледнах към терасата(вратата беше затворена)и видях котка,която драскаше по стъклото на вратата.Скочих веднага и влетях с бясна скорост при родителите ми(тогава още не бях женена),отидохме заедно в моята стая погледнахме на терасата нямаше и следа от котка.Странното е,че терасата е на 3 етаж и не е съседна на друга тераса,нито пък има дърво или каквото и да е за да се покатери котка нагоре.И досега мога да се закълна,че бях будна и всичко това го чух и видях.След 40 дни всичко утихна и спря.

# 639
Нещо странно, което и досега не мога да си обясня(по време на случката бях ученичка), е едно парче от детска пластмасова сабя(ако си спомняте имаше едни такива пластмасови червени комплекти едно време, саби, шлемове и щитове, играчки за момченца), та едно такова парче - връх от такава сабя, попадна в бокса на кухнята ни. Странното е, че чух звука, когато "нещото" изтрополи и се озова на пода в бокса, но и до днес не знам как се озова там. Вярно, лято беше, вратата на терасата отворена, но същата се пада, как да кажа закътана и под такъв ъгъл спрямо балкона, че е невъзможно да дойде отвън(някой да го хвърли и да попадне там, ама знам ли, освен това е доста леко като материал и дори и хвърлено как се е озовало баш в моята кухня, хабер нямам, живея на третия етаж и както и да изчислявах предполагаемата траектория на летящия предмет не можах да я нагодя да уцели бокса). Спомням си го много ясно, дори звука от падането на предмета върху плочките, за мен и досега е странно, а може да си има простичко обяснение, но баба ми(бог да я прости, любимата ми баба), не даде да пипаме парчето с ръце, смете го с метлата и лопатата, нещо му бая(беше възрастна и вероятно по своему суеверна), в банята "нещото" беше надлежно припикано Blush Laughing и после изхвърлено на боклука.

# 640
  • Балчик
не даде да пипаме парчето с ръце, смете го с метлата и лопатата, нещо му бая(беше възрастна и вероятно по своему суеверна), в банята "нещото" беше надлежно припикано Blush Laughing и после изхвърлено на боклука.

hahaha Тази процедура ми е позната, и  мен неведнъж са ме подлагали на това. Simple Smile

Последна редакция: сб, 23 юли 2011, 18:34 от Джемма

# 641
и не мен неведнъж са ме подлагали на това

Shocked Shocked Стига де, не лично, предполагам  Mr. Green
не бях го чивала това, темата обаче ми е интересна (то мн такива се събраха в този раздел), така че с удоволствие ще чата, падам си по страховити и необясними истории...що не я намерих по нощите, та и да се обръщам на всеки повея на вятъра.
Сега нищо не ми идва на ума за случка, но и аз имам подобни "стечения на обстоятелствата" като Shirley-Ann...в смисъл случва им се нещо, не физическо нараняване на някои, които по някакъв начин не харесвам...а аз не харесвам хора, които правят мръсно на приятели, ей това може да ме изкара от релси понякога.

# 642
  • Балчик
Ами всички трябваше да се изпишкат и със смесена урина се поливаше, нещото което се смята, че е хвърлено с лоша цел- т.е магия.
За мен това са пълни дивотии, аз не вярвам в това и не вярвам поне от 2 поколения насам някой да го прави. Shocked Бабешки дивотии.

# 643
Интересна тема.

Един петък се прибирам от работа,  колежка ме докарва с личната си кола, защото служебните остават в офиса. Тя спря пред площадката на блока, където всяка вечер малкия си играе. Висях сестрата на бившия ми съпруг и се забързах да излизам от колата, за да не си тръгне, защото не гледаше към мен. А навик да идва да ни вижда-никакъв, въпреки, че живеем през един блок.  Като се обърнах за секунди да си взема довиждане с колежката и се обърнах видях, че съм се припознала. И то в жена, която няма нищо общо като визия. часът е бил към 18,30 или малко преди това...
Към 10 вечерта бившята ми свекърва ми се обади по телефона да ми каже, че е починала в катастрофа. Катастрофата се е случила в часовете 18-18,30.

# 644
Интересна тема.

Един петък се прибирам от работа,  колежка ме докарва с личната си кола, защото служебните остават в офиса. Тя спря пред площадката на блока, където всяка вечер малкия си играе. Висях сестрата на бившия ми съпруг и се забързах да излизам от колата, за да не си тръгне, защото не гледаше към мен. А навик да идва да ни вижда-никакъв, въпреки, че живеем през един блок.  Като се обърнах за секунди да си взема довиждане с колежката и се обърнах видях, че съм се припознала. И то в жена, която няма нищо общо като визия. часът е бил към 18,30 или малко преди това...
Към 10 вечерта бившята ми свекърва ми се обади по телефона да ми каже, че е починала в катастрофа. Катастрофата се е случила в часовете 18-18,30.

#Shocked #Shocked #Shocked
Тръпки ме побиха!

Общи условия

Активация на акаунт