Случи ми се нещо странно VI

• 143 123
  • 766
  •   1
Отговори
# 615
Дейв, най-вероятно е нова придобивка на някой съсед -може да е часовник, може и нещо друго. То си цъка непрекъснато, но дневния шум го заглушава. Нощем като стане тихо и се чува само то. Ако не успееш да го премахнеш, престани да му обръщаш внимание. Ще спре. Колкото и да не ти се вярва, така ще стане. Изпитано лично. Simple Smile
Нещо не се връзва. Дейв казва, че когато не свети лампата тогава цъка. Не е само защото е вечер. Ух, какво е това цъкане, все по-любопитно ми става  Thinking

# 616
  • I want it all and I want it now.
Дейв, най-вероятно е нова придобивка на някой съсед -може да е часовник, може и нещо друго. То си цъка непрекъснато, но дневния шум го заглушава. Нощем като стане тихо и се чува само то. Ако не успееш да го премахнеш, престани да му обръщаш внимание. Ще спре. Колкото и да не ти се вярва, така ще стане. Изпитано лично. Simple Smile
Нещо не се връзва. Дейв казва, че когато не свети лампата тогава цъка. Не е само защото е вечер. Ух, какво е това цъкане, все по-любопитно ми става  Thinking

Давам решение тогава. Сваляш крушките. СветВаш ключа за лампата .Така ще спиш на тъмно и без ЦъКане. Трябва да отворя бюро справки.  hahaha

# 617
Аз все пак си мисля,че има общо с ел.инсталацията.Иначе няма логика да престава в момента на святкането,освен ако не е някакво изпечено нагло джудженце чакащо момента на загасянето    Laughing

Вероятно нещо в крушката?Фасонката?

# 618
  • Страната на чудесата
Аз имам въпрос към Дейв-като изгасиш, цъкането продължава ли през цялата нощ? Или по някое време спира само, да кажем след половин-един час?

# 619
Здравейте, не ми са се случвали чак кой знае колко странни неща или може би не съм им обръщала внимание, Умея да контролирам съзнанието си или по-точно да се самонастройвам, така стана и с раждането на дъщеря ми. Всяка вечер докато бях бременна си лягах, затварях очи и си представях как ще имам най-лекото раждане, как изобщо няма да ме боли и т.н. И така и стана родих дъщеря ми без никакви болки с усмивка, без крясъци и викове. Дори лекаря ми се изненада че не съм казала гък, може да е съвпадение, може всичко да е, но за себе си знам, че съм помогнала със съзнанието си да имам това леко и безболезнено раждане!
Това не го смятам за странно, но ето я и същинската история, която не ми дава покой. Дядо ми се разболя от рак, 3-4 месеца  минаха откакто му казаха диагнозата рак на белия и черния дроб, никакъв шанс да се оправи, дори му отказаха операция, химии и т.н просто нямало смисъл. И така си лежеше вкъщи и чакаше смъртта си. Не бях го виждала от известно време и говорих с майка си по телефона и и казах, че мисля да отида да го вида за последно, защото знаех, че краят му наближава. Тогава майка ми се разплака и ридаейки ми помоли в никакъв случай да не ходя при него, защото не иска да го запомня в това му състояние, а да запазя спомените си от времето когато е бил здрав и жизнен!
Затворих телефона и бях много разстроена, усъмотих се и се концентрирах и си помислих, ако е дошъл краят му, да си отива на небето и да не се мъчи вече. Спомних си хубавите мигове с него и пак го повторих това: Дядо, ако ти е дошъл края на дните, отивай и почивай в мир!
Продължих игрите с едногодишната ми дъщеря, на другия ден сутринта майка ми се обади и каза, че дядо е починал!
Може да е съвпадение, може да не е, от една страна изпитвам угризения, от друга съм спокойна, че мъките му свършиха!
Понякога май трябва да внимава ме какво си помисляме....

# 620
Не ми се иска да разказвам, но при мен се случи почти същото с дядо ми, също болен от рак, преди 4месеца.. Олекна ми някак - затова, че не страда много, но и ми е много, много мъчно..

# 621
Дами, извинете ме, но ще се повторя...няма развитие.
Оставих само леглото в спалнята. Няма дървояди или гадиники.
Съседите си трайкат за нови цъкащи придобивки и нагло отричат  Laughing

Ел инсталацият уж ок.
Егати ужаса.

Не знам колко продължава цъкането, защото на някакъв етап все пак заспивам.

Махах крушка, полилей, фасунги, тц. Взех си един лампион от хола, включих го там и с разклонител си го донесох до леглото той да свети, че за него поне съм сигурен, че е изправен.

Държа се като чисто луд.  И продължавам да го издирвам туй джуже проклето. Подозирам, че скоро ще почна да се забавлявам с тая идиотщина  Laughing

# 622
  • Sofia
Дейв, това 100% е някоя обидена от теб съфорумка, която стои цяла нощ до прозореца ти със стенен часовник в ръка и задържа махалото, когато светнеш лампата, като я изключиш, го пуска пак да цъка.  Twisted Evil

# 623
Запис в лигата на необикновените  Hug

# 624
Съседите си трайкат за нови цъкащи придобивки и нагло отричат  Laughing
Да бе, ще стоят нощем да дебнат точно кога гасиш лампата ли?

Държа се като чисто луд.  И продължавам да го издирвам туй джуже проклето. Подозирам, че скоро ще почна да се забавлявам с тая идиотщина  Laughing
Какво друго ти остава?  Laughing

Аз все пак си мисля, че е някаква гадинка. Стряска се като светнеш и млъква; загасиш ли - почва пак досадната твар... Нямам друго обяснение.

# 625
Дейв, а спал ли си някъде другаде освен у вас?
Да не би ти да цъкаш? Joy

# 626
Дейв, а спал ли си някъде другаде освен у вас?
Да не би ти да цъкаш? Joy

Аз щях да му предложа розови хапчета,ама нали съм си тактична... Mr. Green

# 627
Дейв, направи малко експерименти де ... Пробвай да спиш в друга стая, провери дали късно през нощта се чува отново, дали цъка само когато си легнал или го чуваш докато седиш на пода на тъмно ... Всички тук ще умрем от любопитство какво става у вас.

# 628
Дейв, направи малко експерименти де ... Пробвай да спиш в друга стая, провери дали късно през нощта се чува отново, дали цъка само когато си легнал или го чуваш докато седиш на пода на тъмно ... Всички тук ще умрем от любопитство какво става у вас.

smile3521 И в никакъв случай не сме отегчени!

# 629

Общи условия

Активация на акаунт