Случи ми се нещо странно VI

• 143 135
  • 766
  •   1
Отговори
# 600
Това което ми се случи не е странно, а по-скоро шокиращо за мен.
Аз живея във Виена и обикновено не чувам свирене на акордеон  от улицата, но днес чух. Погледнах през прозореца да видя какво става и видях един мургав младеж, който свири на акордеон и едно момиче с него, което се разхождаше с кофичка в ръка.
Съседката, която живее в отсрещната сграда се опитваше да го снима. Чакаше да се обърне и веднага снимаше. Определено искаше да му снима лицето. Също снима и комшията от моя блок, който им хвърли пари.
В момента съм леко шокирана.
Имам лоши предчувствия за двамата от улицата, а тази жена отсреща.....не знам, но предпочитам да не ми е съседка.  Rolling Eyes

# 601
Това което ми се случи не е странно, а по-скоро шокиращо за мен.
Аз живея във Виена и обикновено не чувам свирене на акордеон  от улицата, но днес чух. Погледнах през прозореца да видя какво става и видях един мургав младеж, който свири на акордеон и едно момиче с него, което се разхождаше с кофичка в ръка.
Съседката, която живее в отсрещната сграда се опитваше да го снима. Чакаше да се обърне и веднага снимаше. Определено искаше да му снима лицето. Също снима и комшията от моя блок, който им хвърли пари.
В момента съм леко шокирана.
Имам лоши предчувствия за двамата от улицата, а тази жена отсреща.....не знам, но предпочитам да не ми е съседка.  Rolling Eyes

От какво се притесняваш? Може фотографията  да и е хоби и да снима интересни лица.
Дейв, сега стоя на отворен прозорец и отвън се чува цъкане  Laughing Някакви насекоми ще да са, май...или и мен ме зове корабът майка  Thinking

# 602
Мили дами,
мълча си, да не ставам досаден, но развитие няма.
То цъка, аз полудявам  Crazy
Запиши звука. Можем да дадем идеи какво е.

Не, не, не  Naughty Нека покажем на Dave Lombardo какви отзивчиви съфорумки сме - слушайте внимателно, няма да повтарям - ще му гостуваме на смени с приспиване. Щабния комитет ще слухти в спалнята, нещабния ще пие кафе в кухнята или ще спи, гримира, разгримира, епилира и разни други такива. Тъй като повечето от нас вървят в комплект с n-на брой деца то импровизирана забавачница ще има в хола или там каквото помещение остава...
Dave, след нашата помощ няма да ти пука ако ще топовни изстрели да се чуват в апартамента ти, след като отнесем зверилника от вас какъвто и шум да има ще е за теб "пълна тишина". Simple Smile

# 603
Вчера ми се случи нещо много странно..
Миех ръцете на сина ми в банята и тъкмо си мислех как ми се иска да имаше по-ранен час при зъболекаря, а не чак през август.. В този момент телефонът ми звънна и сестрата от кабинета ми предложи по-ранен час, защото някакъв човек си го отменил!  Shocked

# 604
  • I want it all and I want it now.
Вчера ми се случи нещо много странно..
Миех ръцете на сина ми в банята и тъкмо си мислех как ми се иска да имаше по-ранен час при зъболекаря, а не чак през август.. В този момент телефонът ми звънна и сестрата от кабинета ми предложи по-ранен час, защото някакъв човек си го отменил!  Shocked

Нямат работа в момента. Хората излязоха в отпуска. Аз сутрин стигам за отрицателно време на работа. Няма движение. Аз си записах час при зъболекарката без проблем .Обикновено чакам.
 Дейв , а случайно да имаш часовник на ръката?

# 605
  • Балчик
Мили дами,

Не, не, не  Naughty Нека покажем на Dave Lombardo какви отзивчиви съфорумки сме - слушайте внимателно, няма да повтарям - ще му гостуваме на смени с приспиване. Щабния комитет ще слухти в спалнята, нещабния ще пие кафе в кухнята или ще спи, гримира, разгримира, епилира и разни други такива. Тъй като повечето от нас вървят в комплект с n-на брой деца то импровизирана забавачница ще има в хола или там каквото помещение остава...
Dave, след нашата помощ няма да ти пука ако ще топовни изстрели да се чуват в апартамента ти, след като отнесем зверилника от вас какъвто и шум да има ще е за теб "пълна тишина". Simple Smile

hahaha Супер предложение. Joy

# 606
Дейв , а случайно да имаш часовник на ръката?
Аааа не! Тук вече дъх не стига от смях, търкалям се по килима  hahaha Представете си следното- човекът кърти стени, изхвърля всичко без леглото от стаята, маха ламинат, дъх не му остава, обезумял се оглежда. И изведнъж фиксира източника на подлудяващото цъкане на ръката си:"Ми то било часовника!"

# 607
Мили дами,

Simple Smile
Заповядайте Simple Smile
Никаква промяна, освен че съм изнервен.
Няма смисъл да записвам този АДСКИ звук - просто цъкане на часовник. Нося, но дигитален такъв, благодаря за идеята. Щеше да е брилянтно наистина да имах цъкащ на ръката  Joy
Не мога да спя с тапи, защото се успивам. Не знам вече. Търпя. Не знам какво да направя вече.
Затова и не се оплаквам вече - няма какво ново, а и сериозно се чудя дали съм луд.  newsm78
Явно.
Не е насекомо. Не часовник. Не е  #Cussing out
Не знам. На ламината не съм посегнал още, чудя се  Laughing

Не разбрах странноста на случката с акордеона?! Но ще се въздържа от коментар, понеже туй цъкане ме прави още по-зъл от обикновено  Peace

# 608
Хайде бе то този часовник от веднъж ли ще се "раз тиктака" а преди това нищо Laughing.Ако е нов атрибут би трябвало да се светне Дейв  newsm78
 На the Дорис ми се вижда най ефективно предложението  Joy Peace
B & C -кое е шокиращото за теб в случката ?това, че във Виена има момче с акордеон ли ?извини ме настина не мога да се сетя  Hug
Laurel  -на това му викам интуиция ,а не странно  Peace Hug

# 609
Дейв, ами ако разбиеш пода и цъкането не престане? Rolling Eyes

# 610
  • I want it all and I want it now.
Преди години съседите си купиха стенен часовник. Те са на 5етаж , а се чуваше вечерно време на 3 етаж. Като се установи на кой е часовника ,беше премахнат. Joy Като се има предвид ,че апартаментите не са един под друг. Тухла.

# 611
  • Балчик
Дейв, ами ако разбиеш пода и цъкането не престане? Rolling Eyes
Ще смени апартамента. Simple Smile

# 612
Ох , ами не знам.
Вече действам като луд.
Мерси за идеята, срам не срам, довечера ще разпитам съседите от целия вход нещо имат ли да ми споделят за нов стенен часовник.  Laughing
Поне да знам какво е!!!

И друго - цъкането се чува САМО на тъмно. През нощта, и то когато лампата не работа. Това първоначално ме насочи към ел инсталацията.

Знам, че звуча като пълен идиот, но какво да направя, каквото можех - разбих  Laughing
Така става, като се подиграваш на другите, че им се случват или пък сънуват разни неща  Laughing
Смешничко ли ти , Дейви? О, така ли, я ела тука че има нещо за теб да ти поцъка на ушенце нощем, да те видим кво ще направиш ти по въпроса със сънуването  Laughing

# 613
Дейв, най-вероятно е нова придобивка на някой съсед -може да е часовник, може и нещо друго. То си цъка непрекъснато, но дневния шум го заглушава. Нощем като стане тихо и се чува само то. Ако не успееш да го премахнеш, престани да му обръщаш внимание. Ще спре. Колкото и да не ти се вярва, така ще стане. Изпитано лично. Simple Smile

# 614
  • в моя гьол
Дейв, дали не е дървояд, заселил се нелегално в някоя дървена мебел?
Гадюхите издават отвратителен цъкащ звук, докато похапват.
Преди години неканен гостенин се беше намъкнал в дървен сушилник. Е, нема такова цъкане и лапане и то наистина го чувах само нощем. Бая време мина докато открия източника и то съвсем случайно, когато съборих сушилника и от него се посипа фин прашец.  Преселих ги в отвъдното - и сушилника и дървояда - добри подпалки за камината станаха.

Общи условия

Активация на акаунт