Клюки ( летни , но не тъжни днес ) 15

• 22 955
  • 749
  •   1
Отговори
# 15
То Градушка се изсипа...в няколко квартала, през няколко минути..ама за кратко..
сега пак пече, че се не трае....и помен няма от дъжда....
 Хич не понасям аз горещините, като е по-хладно е по-добре Simple Smile
 Да си грее на морето, в града за какво са ни жеги, само да ни залепват подметките за асфалта Wink

# 16
Докато дочета старата тема и вий пуснахте нова.Кога успяхте да изпишете 2 страници  newsm03
Записвам се да не ви изгубя.
Да ви се похваля ,че два дена не се спряхме.Голямо ходене беше по гори и язовири .
Сложила съм няколко снимки във фейсбук -ако някой иска да види мъжки мускули  Joy Joy

# 17
  • Ispania
Две страници изписахте newsm78...много сте бьрзи Laughing.
Сльнцето е при мен не го тьрсете Party
Оле,оле,олееее.....Шампиони Embarassed(сме Laughing)

# 18
  • Ispania
Ардеа,много хубаво зву4иШ Hug,дано имаШ оЩе много ноЩти на ...ПепеляШка Hug  bouquet

Стелс  bouquet  bouquet

# 19
Ле-лееей, като сте заговорили за годинки.....аз ли съм най-дъртото   -   на цели 35   Tired
-------------------------
И при нас така - десет пъти се смениха силен дъжд с адското напичане....чакахме дъга, но уви - няма.

Аз и тука пак да си кажа болката - никой ли няма да дойде с мене на мореееееееее
   Cry

# 20
Мерси, Вал, Дано..и дано всичко е приказка, ама с истиски принц, свободен, а не някой назаем, като в случая Embarassed ..Да ти се връща Heart Eyes

Смехулке, ми 35, не са много....Дали си на 34 или на 35 няма разлика...
ама когато ти се сменя 1-та цифричка си е страшно....

# 21

ъъъъъъ като каза шампиони...поясни на мен Русата глава....Шампиони тук в темата..
Или Шампиони- там в Испания?

# 22
Аз и тука пак да си кажа болката - никой ли няма да дойде с мене на мореееееееее   Cry
Това покана ли е?

# 23
  • Ispania

ъъъъъъ като каза шампиони...поясни на мен Русата глава....Шампиони тук в темата..
Или Шампиони- там в Испания?
Много руси глави се сьбрахме Joy
И на двете места сме Шампиони(: Party Party Party.

# 24
Аз мами с дечурлига каня на море ......той тате се намери  Joy Joy Joy

В онази тема, имаше 5 или 6, които бяха гласували за месец - юли....Сега да си признават кои са, и да се организираме!!!

# 25
  • Ispania
Аз си признавам Mr. Green,бях гласувала за края на август,на4алото на септември.Така 4е ако тогава има още желаещи да казват

# 26
  • На черешата
 Хоп и аз тук по късни доби.  Laughing Ходих на кино с дружките, отдавна не бях се смяла толкова много. Сега отивам в банята и после в леглото, че утре съм на работа.  Hug

# 27
Ле-лееей, като сте заговорили за годинки.....аз ли съм най-дъртото   -   на цели 35   Tired
И аз навършвам този месец 35, ма какво ни е бе, не сме за изхвърляне Crossing Arms

# 28
Малеееееее колко сте дърти Wink... hahaha Joy Joy Joy..аз съм на толкова на колкото се чуствам.... bowuu hahaha Joy Joy Joy
Смехулке...аз няма да мога да се включа съжалявам..не достигат средства... Peace

# 29

Общи условия

Активация на акаунт