Клюки ( летни , но не тъжни днес ) 15

• 22 953
  • 749
  •   1
Отговори
# 30
Добро утро. Весел Патиланчо прекрасно е. Ти сигурно си романтична душичка.
Абе момичета, няма дърти тук, стига глупости. Ние тук сме хора с опит в живота, мъдри и млади на които им предстоят най-хубавите мигове в живота. Нали така?

# 31
Има един филм. Аз много го обичам. Мисля, че съм го споменавала ( ама аз толова много неща споменавам, че човек може да изпуши, ако всичкото ми писание изчита) Та филмът е   "Москва не вярва на сълзи" Там се казва- Животът започва на 40..За това, момичета любими...ние дори не сме на стратовата линия....Все още сме в подготовка Simple Smile

Ето поздравче:
http://vbox7.com/play:d9fdb1ba&al=1&vid=1141826

# 32
Минавам само набързо да ви видя, после ще разказвам неволи.

Ардеа, няма ли повече подробности?  Crossing Arms

Вал, честиа ви титла( и аз виках за тях  BlushHug

# 33
За кое, Пате?
За срещата ли...
 Аз си изтрих поста, защото реших, че трябва да забравя вечерта...
Беше красива, платоническа ( изключая целувките) романитична вечер- т.е две такива...
Най -красивата ми вечер за последната петелетка трябва да си остане в този минал уикенд, понеже обектът е нечий мъж...а на мен ролята на Кифла не ми допада, макар, че зажадялото ми за любов и нежност  сърце друго яче расъждава, но мозъкът ми  на целомъдрена дева, се надявам да се окаже по-упорит..и увлечението да ми мине....в най-скоро време Praynig
Защото не спирам да мисля за него, а това няма да доведе до нищо добро....

# 34
Ох, милата  Hug  Hug Не е твоят принц, щом имаш такива съмнения.

нас пак ни застигнаха болести.От петък сме си в къщи с Алекс.Той от вчера е на инжекции, с пневмония.
И докторите едва ли не мен изкараха виновна, че се усложнявал много често.И много криво ми стана.
А как се мъчи детето с тези мускулни инжекции, но поне Т не вдига вече и по-малко го мъчи кашлицата.
И така с нас.

# 35
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
 Ах вие! Само чакате да замина и опааа - нова тема!  Mr. Green
 А кой каза дъжд, какъв дъжд, поне 30 градуса на сянка е тук, а морето е като огледало!
 Ардеа, радвам се, че си изкарала добре, а за другото - то ще си покаже, нали знаеш, че живота е странен и обича да се шегува с нас!  Hug

Айде лек ден и много мокри и пясъчни прегръдки!  Hug

П.П. Позволявам ви съвсем неблагородно да ни завиждате!  Mr. Green

# 36
Не съм, завиждам ти почти благородно!  Hug И чакаме снимки!

# 37
Пате, не му ли сложиха абокат. Милият, тези инжекции са толкова болезнени. И какво ти с екарат докторите. На теб да не ти е много приятно че ти е болно детето. то с това шантаво време...

Не съм, благородно, неблагородно ви завиждам за хубавото време. ние не стига че бяхме в мизерия, пък и времето ни беше лошо.
 Стискам палци да се задържи топло докато сте на морето. Hug

# 38
Какво им става  на тези хлапета.  newsm78 И моя син  беше на косъм от пневмонията - слава Богу се размина само с антибиотик !

Оправяйте  се бързо !!!   bouquet

# 39
Не, без абокат е, защото съм убедена, че няма да го търпи.
А за пневмонията - не е доказана още.Утре си чакаме снимката.

# 40
Как абокат бе? Нали мускулно се слагат инжекции, когато се лекува пневмония???
 Патенце, Алекс ще се оправи....Ама наистина...в какво времена живеем..какво им става на децата...
Дано не е пневмония, ама и да е...ще мине бързо, децата са много силни.. Hug Hug Hug

Не Съм
, не се сърди, дарлинг, ама мен наистина ме затресе черна завист Mr. Green както ми е горещо,  на всеки който е на морето му завиждам  Whistling Whistling Whistling
 Hug Heart Eyes Hug
 Да си изкараш  много хубаво, да събереш много тен....и да се разтовариш.....

# 41
Ето ме прясно върнала се от моренце. Напук на кофти хотела и цялостната неудовлетвореност от мястото, сега като си седя така в офиса, си мисля, че беше страхотно. Дните бяха скучновати, но пък вечерите ни бяха луди Simple Smile Толкова ухажване за една седмица от различни мъжове не съм преживявала. Но те са си така арабските страни.

Пък Емата се върна черна и супер лигава от Хисаря с нашите.

Пате, съжалявам за Алекс. Когато Ема беше с пневмония имаше абокат и го смянаха на няколко дни. И аз мислех, че ще го маха, но те си знаят къде да го слагат. Това е един от най-ужасните ми спомени, как ме изгонват от стаята, за да и сложат абоката и я възсядат 3 сестри, а тя ме вика ли вика  Cry

Патилане, Не съм, какви са тези стихоплетства, направо ми събрахте очите #Crazy

Ардеа, така е по-добре. Да знаеш.  И мен ме вълнува темата, но в малко по-обърнат ракурс. Ако искаш пиши лично, че тук сме много изложени, така да се каже Wink

Пате, Не съм, дайте малко инфо за бременеенето. Казвайте без бой, че да не ходим да ви следим по отчетните теми. Simple Smile

Пък аз утре съм на среща на отчетната ми тема. Ехеее, какви славни времена бяха като си бременеехме заедно Simple Smile

# 42
Ами незнам Ардеа, моите и двамата са карали по едва пневмония и бяха с абокати. А бяха по-малки и от Алекс.

# 43
Мускулно са да, но слагат абокати.
Не съм запозната.

Уиуи, знам че ще го маха, защото имахме такъв случай и не  ми се преживяява отново.  Tired

Супернова, как да е.Дебелея си.И се надявам на розови панделки  Laughing

# 44
  • Ispania
Ardea ,не е бил твоят принц Hug Wink.Пьк ако  е бил твоят Thinking...то времето Ще си покаже Peace.
За сьжаление понякога срещаме неподходящите хора,но когато сме запленени и влюбени си врьзваме о4ите и се хвьрляме напред.

Пате,ужасно е това с детенцето Sad.Горкото ,толкова мьни4ьк и с пневмониа Sad Sad,дано се оправи скоро Hug.
При нас абокат слагат винаги Peace.

Ве4е май вси4ки освен аз и Смехулка са били на море..ми и аз завиждам Laughing.

Гледам напред говорите за години....много е хубаво да се 4увства 4овек млад Flutter,мноооого е важно за една жена да приема всяка следваща година с усмивка Peace.По този повод аз да кажа ,4е ужасно остарях Cry,излезнаха ми брь4ки през последната година и ми е абсолютно невьзможно да задьржа едно тегло....нервна сьм....Май влизам в крити4еската ooooh! Tired.Някой да знае за друг феномен да е влезнал в крити4еската 20 години по/ рано Thinking newsm78 hahaha?

Общи условия

Активация на акаунт