Клюки ( летни , но не тъжни днес ) 15

• 23 140
  • 749
  •   1
Отговори
# 720
'Момичета,аз сьм сьгласна на всички варианти,стига да не е супер скьпотия Laughing Никога не сьм ходила на Санданки,но ми се струва,че ще е доста хубаво там:)А с деца или без?

# 721
Ами аз мисля със деца. На Свищов много добре се разбираха, и те изкараха прекрасно. Моите дори искаха да останем да живеем там  Mr. Green

# 722
  • На черешата
'Момичета,аз сьм сьгласна на всички варианти,стига да не е супер скьпотия Laughing Никога не сьм ходила на Санданки,но ми се струва,че ще е доста хубаво там:)А с деца или без?

С деца естествено.  Hug

# 723
Еее, Финдо, ти се размечта.  Mr. Green  
С децата, разбира се. Ами така де, и те имат нужда от почивко-ваканция и нови социални контакти.  Mr. Green

# 724
  • На черешата
Еее, Финдо, ти се размечта.  Mr. Green  
С децата, разбира се. Ами така де, и те имат нужда от почивко-ваканция и нови социални контакти.  Mr. Green

Cameron , ако нямаш планове за утре да се социализираме малко с теб и да пием кафе.  newsm78 Crazy

# 725
Ееее,поразмечтах се и аз Crazy от друга страна,като се замисля,на малкия ще му бьде мнооого интересно,стига да предлагат кебапчета в рестранта Mr. Green Друг е вьпроса как ще стигнем до там,след като БНД взе колата...,но ще намерим начин Peace Така че,бройте ни и нас Flutter

# 726
  • На черешата
Ееее,поразмечтах се и аз Crazy от друга страна,като се замисля,на малкия ще му бьде мнооого интересно,стига да предлагат кебапчета в рестранта Mr. Green Друг е вьпроса как ще стигнем до там,след като БНД взе колата...,но ще намерим начин Peace Така че,бройте ни и нас Flutter

И нашият я взе, и какво от това, ще си купим. Ако до тогава не сме си купили, пак ще намерим начин.  Hug

# 727
Относно пътя, ще е хем по-весело, хем по-рентабилно финансово, ако се комбинираме с колите.  Peace  Аз съм с кола и с радост ще взема още някоя мама + детенце.  Peace

# 728
  • Italia
Добро утро, момичета  Hug
Минавам да почерпя, че малчуганите днес стават на 8

Виждам, че срещичка организирате,  но така като гледам, май и тази ще пропусна, защото другия месец най-вероятно ще съм си в Бг само за първия учебен ден. Ще ви държа все пак под око Simple Smile

# 729
Никол...честито да са ти живи, здрави и много щастливи!  bouquet  bouquet  bouquet

Хайде и аз да почерпя....днес имам имен ден....

Последна редакция: нд, 15 авг 2010, 11:58 от merydit

# 730
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
Никол, ЧРД на малчуганите, много диви и щастливи, много радостни игри и тн., и тн.!  newsm59

Мери, честит имен ден, със здраве да си носиш името!  smile3525

За Сандански, аз не знам дали ще мога в края на Септември, все пак в средата на Октомври ми е термина, ама по в началото или към средата предполагам няма да е проблем. Иначе кола имам и книжка ще имам, ама ако не идва милото ще ми трябва шофьор. Относно датите, май е по-добре да е през уикенда, не само заради отпуските, а и защото ако е след средата на месеца ще трябват бележки и за учениците.
 За цените - аз съм за по-евтиния вариант, 80лв на вечер са ми много.

# 731
  • Ispania
Добро утро Hug

Никол,да са ти живи и здрави порасналите де4ица Hug,много да те радват,много да те слушат и много ,много да се радват на едно предрасно и незабравимо детство  bouquet.

Мери Hugтеб ве4е те намерих по други ширини Mr. Green,но и тук да ти пожелая да си все така усмихната ,4аровна и мноооого,мноого да се радваш на вниманието на любимите ти хора Hug.

Ардеа,ти от кой град беше newsm78,4е хубаво ще си в София Laughing,само дето аз на 26 ве4ерта пристигам,и на 27 по план график Mr. Green трябва да трьгнем за морето Thinking с детето.

За среща говорите Crossing Arms ,ми пак ще гледам снимки аз от дале4 Sad,4е толкова кьсно сьс сигурност няма да ме има по вашите ширини,такава ми била сьдбата.

# 732
Много здраве, щастие и късмет на всички празнуващи и от мен.  Hug  bouquet

# 733
  • Ispania
Днес си имаме о+е един рожденник Mr. Green
ИРИН4Е,да ти е живо и здраво порасналото мьни4е Hug Hug

# 734
Много празници!

Никол, честити ти пораснали момчета!  Hug

Мери, честит имен ден!    bouquet

Иринче, честит първи рожден ден на Красен-прекрасен!  Hug

За среща- едва ли ще успея, но ще следя развитието.

Общи условия

Активация на акаунт