Спрете се, бре хора.

Да се запиша в новата тема, та да не я търся

,мислех да не пиша,ама стисках,стисках и не успях...направо на блато замириса
от кокошарника запъртъци излязоха,мама му стара/сори за цинизма/,ама се оляха някои хора вече...
визирам анонимните,щото ако някога имам спор за нещо или с някого се изправям срещу него и се опитвам да намеря верния отговор,готова съм да търпя критика,естествено ако е правдоподобна.Всеки криещ се човек/визуално,или не/,бягащ от истинските проблеми,нямащ доблеста да се изправи срещу тях е комплексираща личност/за мен.От моето скромно образование съм научила едно нещо в живота:за да успеш да запазиш човешкото в себе си,не е необходимо да си пръв винаги и във всичко!Душевното богатство,е най-големия дар за самия човек!Жалко че не записах психология,а една,,проста,,икономика,но повярвайте цифрите както и да се смятат,все водят до различни сборове,а езикът на един човек/правоговорен,и в буквален смисъл/ е най-големият предател!Оф,то излезе като реферат за житието ни,но е самата истина.Ами това исках да споделя със вас,пък всеки да го разбира и осмисля както реши за най-правилно!Моля само за едно:не плюйте помия срещу съфорумките тук,понякога да замълчиш е по правилно,отколкото да хвърляш грозни думи......С уважение към всички вас!