Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са изискванията за прием в детска градина?
Какви са преживяванията на родителите при адаптирането на децата в детската градина?
Какви са препоръките за имунни стимуланти и витамини за деца?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са изискванията за прием в детска градина?
За да кандидатствате в детска градина, обикновено се изискват различни документи, като изследвания на чревни паразити, кръв и урина. Конкретните изисквания могат да варират в зависимост от градината, така че е най-добре да се консултирате директно с тях. Освен това фактори като предимство за по-големи деца или промяна на стаята в градината също могат да повлияят на приема.
-
Какви са преживяванията на родителите при адаптирането на децата в детската градина?
Родителите съобщават различни преживявания при адаптирането на децата в детската градина. Някои деца плачат сутрин, но постепенно се приспособяват и се чувстват добре в градината. Други може да изглеждат унили, да не ядат и да не се усмихват, но с времето родителите очакват подобрение. Освен това има споделени преживявания за заболявания и проблеми с адаптирането, които обикновено отшумяват с времето.
-
Какви са препоръките за имунни стимуланти и витамини за деца?
Родителите споделят различни препоръки за имунни стимуланти и витамини за деца. Някои от тях включват даване на децата им витамини като "Мръснянци" (Марсианци), "Флорадикс Киндервитал", "Инфлуцид", "Герисан", "Есберитокс" и други. По отношение на имунните стимуланти родителите споделят опит с продукти като „Респивакс“, „Бронховaкс“, „Имунобор Кидс“ и други. Важно е да се отбележи, че изборът на витамини и имунни стимуланти може да зависи от индивидуалните нужди и реакции на децата.
-
Кога обикновено започват да растат зъбите на децата?
-
Какви са преживяванията на родителите с деца, които не желаят да посещават детска градина?
Календарите определено не ми харесват - с оранжева коса е и е свил устни. На моменти като ви чета се чудя дали моето дете не е гигант. Беше преди месец 24-25кг и около 125 см висок.
Снощи имахме коледно парти (банкет
Стелла преди 2г. точно по Коледа се изпъпчи и набързо се прибрахме от Троян, вие поне ще сте ОК по празниците 
). 

. Уфффф гадни спомени. 

!
Но пък и в къще не е добре,почти година без работа и пари ми подейства зле на психиката и нервите,бях изпаднала в огромна дупка. Ядосвам се с градината,защото ги домързява явно да й отделят от храната без яйца,и детето редовно вечер ми разказва как другите ядели еди кво си,а тя филия с маргарин.И на всичкото отгоре каза че децата й се присмиват,че не яде като тях и сега не иска да ходи на градина.Това е,безхаберие пълно. Върхът беше миналата седмица,когато цяла вечер разказваше за тортата на едно детенце,и как гледала децата да ядат торта,а тя пила само сакче според нея "с оцветители".Бях ги предупредила котаго има рожден ден,и когато децата ще ядат тортата,нея да я заведат в съседната група.Нямам думи, плача почти всяка вечер от безсилие и от яд. Поръчали за тържеството за дядо Коледа пастички,и за моето пак няма,щото били блатовете с яйца.Ама на тези майки дето са ги поръчали децата им ядат всичко.И два дни уговарям по телефона да й направят нещо като пастичка от бисквитки,и украсени като на другите с крем.