ДЕТСКАТА ГРАДИНА- 36

• 22 850
  • 431
  •   1
Отговори
# 225
  • София
Аурора - Lana Yam
gerygirl - Gergana Ruseva
* теди * - Теодора Калчева
Спящата - Сия Иванова
Вела - Vesela Velkova
Диана Йорданова - Диана Стоева

Аз пуснах покана на Диана, другите ви имам.  Peace Следващата седм. ще се опитам да направя списък и в самия ФБ и ако някой на някого от групата липсва в списъка с приятели, ще му пратя съобщ. (ако някоя от вас не ме е изпреварила дотогава  Wink ).  Hug

# 226
Кифличката, Буб, Симба не са се включили  newsm78

# 227
  • Пловдив
Ааа, ето ме - във фейсбук съм Blagovesta Tomova, мисля, че ви имам всички  Peace  Hug
Голям студ, голямо чудо, всъщност леден вятър има, иначе е кишаво, нямаше лед тази сутрин. Но премръзнах до детската градина  ooooh!
Вчера имахме пълна програма - взех я на обяд с шейната от градина, набързо се преоблякохме вкъщи и ходихме на Рапунцел - който не е бил да не пропуска, голямо забавление, смяхме се от сърце (че и поплакахме накрая  Embarassed). Вечерта меденки набързо направихме, но не за Коледа, а един вид репетиция си беше  Laughing Днес сме на танци, утре имат участие в един хотел от танците, а следобяд за Драматичния театър имаме покана за Коледно тържество, организирано от общината за децата  Laughing
Дианче  Hug Много мъчно ми стана за Стефи, душичката мила... Не знам какъв съвет да ти дам, то е ясно, че си говорила неведнъж с госпожите  Confused

# 228
  • София

Аурора - Lana Yam
gerygirl - Gergana Ruseva
* теди * - Теодора Калчева
Спящата - Сия Иванова
Вела - Vesela Velkova
Диана Йорданова - Диана Стоева
*Буб* - Blagovesta Tomova

# 229
Ние  днес сме по добре пупу .На градина скоро няма да го пусна той така и не иска ще си го гледам.Забелязах че откакто почна да реве че не му харесва и почна през седмица да се разболява.Преди това 2 месеца нямаше и ден пропуск но си ходеше със желание  и  даже ме караше да го вода по рано че децата го испреварвали.Не можах да разбера какво е станало ,че не иска да ходи.Аз във фейсбук мисля че ви имам всичките.

# 230

Ако може, тоя списък без истинското ми име, плийз!

К сега не ходи на градина. Хрема отново! Лекуваме се. Кофти е, че пак ще пропусне Дядо Коледа в ДГ, така като гледам  Rolling Eyes

# 231
  • София

Ако може, тоя списък без истинското ми име, плийз!

...

ОК.  Peace

# 232
  • София
Честита Коледа, момичета!!!
Бъдете живи и здрави вие, семействата ви и най-вече малките човечета, заради които сме се събрали тук

Сняг се сипе тихо над света,
време е за чудеса.
В тихата и свята нощ.
Идва дядо Коледа с пълен кош.

Носи куп играчки за децата
и с радост озарява им лицата.
С кукли, къщи и коли
щастие отвред струи.

За родителите той
вади от чувала свой
радост, здраве и късмет
през цялата година занапред.

# 233
# 234
Весели празници на всички желая ви най вече здраве  другото ще си го постигнете сами.

# 235
Весела коледа  bouquet

# 236
Весела Коледа!  bouquet

# 237
Весела Коледа и от мен!

# 238
Весела Коледа Simple Smile

# 239
  • Пловдив
Весела Коледа! Много здраве, много усмивки и добро настроение!

Общи условия

Активация на акаунт