ДЕТСКАТА ГРАДИНА- 36

• 22 850
  • 431
  •   1
Отговори
# 90
Не, мама МОНИ, няма проблем. Много съм доволна от градината и персонала. Стефчо е записан на училище в чужбина.

# 91
  • София
Не, мама МОНИ, няма проблем. Много съм доволна от градината и персонала. Стефчо е записан на училище в чужбина.

Аааа успех тогава пожелавам на детенце Peace

# 92
  • София
Още едно попълние от бившата яслена група идва при вас. Виктория ще тръгва от 20 септември в първа група в 22 ОДЗ Великденче, Люлин. Сега е все още на село с баба си за остатъка от лятната си ваканция. Дано тая година боледува по-малко, че миналата година доста болести отнесе. Успех на всички дечица в градината!

# 93
Моля за напомнянка: Респивакс ли беше за имунната система или го бъркам с някое друго с Р  Embarassed

# 94
  • София
Има и такова.  Peace

# 95
И аз мисля да почвам да му давам някакви витамини.Вие от кой сте най доволни?

# 96
  • София
Ние пием "Мръснянци", т. е. "Марсианци" (събота и неделя и август, като не работи градината; т. е. не ги давам всеки ден).  Peace

# 97
Първата година давах Бронховаксом и, вярно че нямаше проблеми с дробовете, но пък си болеуваше доста. Миналата година давах Респивакс и най-сериозното заболяване беше хрема, която оправях с капките с клеева тинктура за по 3-4 дена. НО една приятелка е много доволна от Бронховаксом и Имунобор Кидс и никак не е доволна от Респивакс. Така че си е до дете и до организъм. Правило няма  Naughty

За витамини - аз давам обикновено Саностол цяла зима. Лятото не давам витамини, гледам винаги да има плодове и мед вкъщи Simple Smile

# 98
  • Добрич
Видяхте ли списъка с общините, заявили готовност да въведат задължителната предучилищна подготовка от трета група?

В края на статията - ето тук.

Диана, Ловеч го има в списъка.

# 99
Честит първи учебен ден на дечицата ни в детската градина!
Нека са здрави, усмихнати и научат много полезни неща!
С бодра стъпка, по вода, с цветя и празнично настроение отиде днес моята девойка. Simple Smile

# 100
Честит първи учебен ден и от нас.

Васи замина с бодра стъпка към градината с баща си тази сутрин.

Тяхната група е вече в новопостроеното крило, където има и басейн. Едната учителка им е сменена, но слава богу е останала по- младата от която съм по доволна  Simple Smile.

Може да се каже че извадихме голям късмет с нашата градина. Изцяло ремонтирана стара част, подновен двор и добри учителки поне засега.

Аз вече започнах да давам клеевата тинктура от началото на септември и дано да ни помогне като през изминалата година.

Дано да са здрави всички дечица през тази година.

# 101
Честит първи учебен ден на дечицата ни!
Да са ни живи и здрави, весели и щастливи! Hug

Вали ходи от понеделник на градина, но днес имаха тържество и куклен театър по случай първият учебен ден!
Относно имуностимулантите, нашата педиатърка горещо ни препоръча Флорадикс Киндервитал.Мисля да го пробваме.

# 102
  • Sofia
В градината явно е имало празненства и веселия, но малката ги пропусна, защото в събота се разхреми и си я оставих в къщи тази седмица, вече и помина, но за 2 дни не виждам смисъл да я пращам честно казано.
gerygirl, тази градина ми е меко казано странна с нейните филиали и разпределение на децата по тях, до колкото разбрах първа група т.е една от първите ще са във филиала, който е в блока отсреща, това за мен си е абсолютно безумие, децата са малки, а ще ги извеждат в градинката, която е отпред поне там съм виждала че ги извеждат, а в тази същата градинка имаше преди години нещастен случай на детенце ударено от люлка, аз лично съм присъствала на няколко инцидента пак на дечица удряни от люлките хем не са били сами.  Confused
Просто там играят и големи деца, които не се съобразяват с малките, иначе ще ми е интересно да споделиш този басейн дали изобщо ще се ползва.

# 103
моето сльнчице е на 3г.и 2м.и вече 4-ти месец ходи на дет.градина и плачеше всяка сутрин.убеждават ме всички ,че е временно.ДА АМА НЕ  става все по-зле ама много зле.дали да не я спря Thinkingдайте севет  Praynig

# 104
моето сльнчице е на 3г.и 2м.и вече 4-ти месец ходи на дет.градина и плачеше всяка сутрин.убеждават ме всички ,че е временно.ДА АМА НЕ  става все по-зле ама много зле.дали да не я спря Thinkingдайте севет  Praynig

Не че точно аз съм човека, който да ти даде съвет за това дали е временно, нормално или не, но дъщеря ми ревеше неистово всяка сутрин през първата година. Да е имало 2-3 пропуска. Втората година започна да ходи с желание от първия ден Simple Smile Знам че не те успокоих, но поне знаеш, че не сте единствените с такива кахъри  Mr. Green

Тази год.още не съм я пуснала, понеже се забавихме с изследванията, а и имаха ремонт в градината, който се е проточил повечко в тяхната група точно  #Cussing out Но в четвъртък, живи и здрави, ще я пращам вече да ходи  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт