ДЕТСКАТА ГРАДИНА- 36

• 22 719
  • 431
  •   1
Отговори
# 360
Аз вече споделих във ФБ за тържеството. Но все пак - децата изпяха няколко песни, казаха стихчета и започна едно мазане на сандвичи, украсяване и хапване. Майките споделиха, че децата им не са яли толкова много  Joy Като намеря време ще кача снимки във ФБ, макар че качеството не е толкова добро.

# 361
Честит празник на всички!

На вълна тържества сте, гледам. И К ще имат някакво тържество, което щяло да бъде между 14 и 19 март (по последно инфо). Има някакви думички, които в ДГ си учи, в движение явно, и не иска да ги каже вкъщи.

Иначе спря да вдига Т, обаче сега се почна една кашлица.  ooooh! Тази сутрин повърна секрети и по-добре, че иначе много я дразнеха. Почнахме новия сироп Ен-Ти-Тус. Да видим дали е толкова добър, колкото звучи в рекламата и на листовката. Ако не друго, поне пише, че се състои от екстракти от 7 билки. Иначе започнаха и някакви сополи, които не са нещо трагично (за сега) и от сутринта караме на капките с клеева тинктура. Дано да минат, че всичко накуп малко множко ми идва  #Crazy Преди не спяхме заради температурата, сега - заради кашлицата.  smile3511

# 362
Симба, аз съм много доволна от този сироп.

# 363
  • Добрич
simba21, честит рожден ден на Криси!

Как сте? Успяхте ли да се стабилизирате за празника? В градината черпихте ли?

# 364
Честит рожден ден Криси  newsm59  party023  bigdance2Прекрасно детство ти желая.

# 365
Честит 8 март,мили момичета!  bouquet

# 366
simba21, честит рожден ден на Криси!

Как сте? Успяхте ли да се стабилизирате за празника? В градината черпихте ли?

Честито и от мен, макар и на патерици!

# 367
Момичета, много ви благодаря за пожеланията. Едва сега влязох и видях.
Вела, на ДГ не съм я пускала още. Покашля още. В петък сме на лекар и ще искам а й направят кръвно изследване.
В събота сме канили бабите и дядо й. И така ще отпразнуваме тази год. РД. В градината ще почерпи, когато оздравее, нищо че със закъснение Simple Smile Там предполагам, че ще им направят дискотека на децата и ще се позабавляват. Да е здрава, пък има време, ще се събираме с деца и по други поводи.

# 368
Как изкарахте празникът.Аз останах много доволна мъжо ми подари  велоергометър  и почвам усилено да си го  карам с  цел да отслабна  тази зима много качих по цял ден в къщи и на танцова започнах да хода.

# 369
Смятам да повдигна темата, понеже ми е трудно да ви следя във ФБ. newsm78

# 370
  • Добрич
Миналата седмица с Жени се гледахме у дома, че грипът реши  да я повтори. От вчера е на градина. Преди да се разболее двата дни бяха 12 деца, а двата дни 10 от нейната група. Миналата седмица три дни били сборни групи.

В събота вечерта си нараних роговицата на окото и сега слагам дневно по 5 капки и 2 два пъти мажа с кремче.

Съпругът ми от днес е в болнични със синузит и остра вирусна инфекция.

Последните десет дни спонсорирахме лекарите и аптеките с над 150 лв.

Тъй като вече се изредихме всичките, се надявам вече да сме здрави.

Постът ми заприлича на болнична хронология.

# 371
Вела,дано вече се оправите,че тия болести край нямат.
Вчера Стефи са имали тържество по случай първа пролет, сутринта пред децата от градината,следобед - пред родителите. Аз понеже пътувам,не приъствах,но това което ме вбеси е,че понеже салона,където е било тържеството е в съседната на тяхната сграда,децата два пъти са водени по блузи,без якета,потни.Снощи са изведени съответно също по блузи,и попитах моят мъж защо не са реагирали родителите,съответно той също.Каза,че ги извели от салона,и си е помислил че в съседна стая са якетата.
Нямам думи,много съм объркана,но ако сега се разболее,ще вдигна луд скандал.Писна ми!

# 372
Вела, много е неприятно това с болестите. Дано да се оправяте вече и стига с тези вируси нали е вече пролет. И ние бяхме главни спонсори на съседната ни аптека тази зима. Мъжа ми им казва, че трябва отстъпка да ни дават вече за лекарствата.

Диана, тези вашите госпожи, просто нямам думи що за безотговорно отношение към децата имат.

Васи е на градина, времето е по-хубаво вече и дано се задържи повече този път. Спрях й клеевата тинктура и сега ще й давам известно време имунобор за деца.

# 373
Аурора,как е Илко?
Гери,нямам думи за госпожите, от снощи май вдигнах и кръвно  #Cussing out,че и сега ми е зле.

# 374
Диде къде патуваш  да работиш ако не е тайна.В Ловеч положението е много зле добре ,че мъжо е със тоста голяма заплата и се оправяме.До септември отписах малкият от градина пуснах молба да не посещава поне такса да не плащам.Но после е задължително и ми се иска да си търса вече нещо.

Общи условия

Активация на акаунт